Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:22 16.05.26 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема роднините ме тормозият за бебетонови  
Авторvasi (Нерегистриран)
Публикувано30.10.02 15:26

Видях че сте много отзивчиви и съм ви много благодарна че толкова бързо отговорихте на въпроса ми от сутринта!
Имам друг голям проблем кажете ми как да постъпя роднините ми оказват огромен натиск да махна бебето. Аз съм на 22години и мисля че не е нормално така да постъпват. Съжалявам че ви занимавам с това но наистина ми е голям проблем това че нямам спокойствие.
Моля ви кажете ми как да действам

Тема Re: роднините ме тормозият за бебетонови [re: vasi]  
Автор Kapли (it's me!)
Публикувано30.10.02 15:30

Кои са тези роднини?

Ако не е тайна, каква е позицията на таткото?
Най-важно е какво мислиш ти и след това бъдещия баща. Чуждите мнения според мен нямат никаква тежест в този случай.

You don't fool me

Автор ashli (повърхностна)
Публикувано30.10.02 15:31

Ако и ти и таткото искате бебето - просто не слушай роднините! Достатъчно голяма си, за да знаеш какво искаш. В края на краищата бебето си е твое

Тема Точно!нови [re: ashli]  
Автор Smile.Модератор (винаги)
Публикувано30.10.02 15:33

100% за!

Авторcheta (Нерегистриран)
Публикувано30.10.02 15:36

Ти трябва да решиш дали го искаш или не и да постъпиш както намериш за добре. Ако наистина искаш бебето - ЗАПАЗИ ГО! Само че нали знаеш - за цял живот. Такова решение можеш да вземеш само ти и никой друг. Ако желанието ти да го запазиш е достатъчно силно бъди категорична и не се плаши. Не си на 16 и мисля, че си достатъчно разумна и сама да прецениш.

Тема Re: роднините ме тормозият за бебетонови [re: cheta]  
Автор sweetkids_mama ()
Публикувано30.10.02 15:53

Ако ви иска бебе, и си давате сметка колко е отговорно (но и хубаво!), не се лъжи по роднински натяквания и не си прави зорлем ядове с нещо толкова сериозно като аборта, което може да повлияе върху способността ти да имаш деца. 22 год. е една чудесна възраст; докато станеш колкото мен( на 31), детето ти ще е вече пораснало, а пък ти тепърва ще живееш и ще се развиваш, и ще сте много по-свободни, като го отгледате толкова рано.

Константин, 16.06.1998
Зорница, 6.09.2002

Автор veronikka ()
Публикувано30.10.02 15:53

vagno e samo tova che ti iskach tova dete,ako mnogo iskach tova dete i go mahnech sigorna sam che chte ti se otrazi tazi postapka za v badechte.
no da se otgleda edno dete ne e lesna rabota/vapreki che kato se rodi rodninite chte sprat da zlobejat i chte pomagat za bebeto/ a tatkoto znae li za bebeto i kakvo e negovoto otnochenie?
Sedni na edin seriozen razgovor s tez rodnini kato iztakvach samo tova koeto chustvach i iskach ti /t.de ne se hvachtai na tehnite podmjatanija/neka te da te izsluchat a posle gi ostavi da pomisljat.Te sega dalbajat li dalbajat v duchichkata ti zachtoto misljat che ti njamach tvardo mnenie po vaprosa za bebeto ta vzemi nai-nakraja i gi ubedi v tova koeto iskach i chte prestanat da ti marmorjat prosto zachtoto chte razberat che nichto ne mogat da promenjat.

Тема Re: роднините ме тормозият за бебетонови [re: veronikka]  
Авторvasi (Нерегистриран)
Публикувано30.10.02 16:39

благодаря ви на всички чудеснисте ние с таткото сме си планирали бебчето и го искаме много. аз съм изразила много ясно позицията си пред роднините ми но те неискат и да чуят. благодаря ви за подкрепата просто това постянно мърморене от тяхна страна ме съсипва представятели си че собствената ми майка ми е намерила лекар където да направя аборта.

Автор miroslava (хм)
Публикувано30.10.02 17:51

Остави си БЕБЕТО! Вече втора година се опитвам да забременея, това е единственото ми желание......
Успех!
Мира

Автор arrows (оранжева)
Публикувано30.10.02 18:42

Vaobshte ne slushai rodnini.Te niama da reshavat akkvo shte pravish ti s detenceto si.Oshte poveche che to si e tvoe.Taka, che smelo napred.Shtom si e zaplanuvano bebcheto i dvamata s tatkoto si go iskate.

...с оранжевите майки с оранжеви дечица,оранжеви китари-оранжево звънят...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.