Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:56 11.10.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Spontanen abortнови [re: Pearl]  
Автор saskja ()
Публикувано30.09.02 12:48

Моята първа бременност беше гроздовидна и трябваше да я прекратят във втория месец. Чаках една година докато ми разрешат да забременя отново и после още 4 месеца не можех да се реша от страх да не се повтори пак. Сега съм в 7мия месец и слава на Бога до тук висчко е наред. Пожелавам ти и на теб скоро да си пак бременна. Но непременно си вземи епикризата от болницата и иди на лекар след първата ти менструация. Той ще ти каже кога пак да пробвате. Но и аз зная , че е добре да се изчака 2-3 месеца за следваща бременност.

Автор Пaлмиpa (уморена)
Публикувано30.09.02 13:04

имам спонтанен аборт, и забременях 3 месеца по-късно, имах малко проблеми, но съсъ забременяването, а със самата бременност.
Беше ми много тежко, но и плода не беше съвсем в ред, имаше аномалия, та лекаря каза, че е по-добре, че съм направила аборт. Бях в края на шестия месец.
Не се притеснявай, това се случва, природата си знае работата, в случая аз имам две живи и здрави момчета, и двамата , адски ревливииииииии, да не говорим за глезени....

И той разбра колко хубаво е било тогава, когато е било толкова лошо....

АвторKeisi (Нерегистриран)
Публикувано30.09.02 13:28

Bqh v bolnica predi izvestno vreme.Imashe 2 jeni v otdelenieto koito napraviha spontanen abort. Lekarite i na dvete kazaha che trqbva da izchakat pone 6 meseca predi da zabremeneqt otnovo. Imai predvid che shte te nabludavat mnogo po vnimatelno kogato zabremeneesh otnovo. Pone taka sym chuvala...Uspeh~

Автор Millena (s interes)
Публикувано30.09.02 13:29

Това, което си преживяла е ужасно. Много е трудно и поне според мен не се забравя, но все пак времето и най-вече здравото бебе след това лекува. Препоръчва се да изчакате поне 2 цикъла физиологично, а за 6-те месеца казват е по-скоро психологически, за да си готова за 2-рият път. Защото и тогава е трудно. Много! Но както казват и другите, имало е да се случва. Важното е да не се самообвиняваш, защото ти не си виновна! Това е много важно да разбереш. Успокой се, почини си няколко месеца и когато организма ти се възстанови - действайте. Знам, че сега най-голямото ти желание е пак да си бременна, но ако можеш - изчакай. За добро е.
Стискам палци и кураж!!

Милена

Автор dorothy (непознат )
Публикувано30.09.02 14:12

Лекарите казват че трябва да се изчака 6 месеца.
аз знам че след аборт се забременява много лесно
Моя много близка приятелка, въобще не чака 6 месеца, въпреки че нейния лекар й беше казал. Забременя на втория месец и всичко мина нормално.
И при теб ще е така, не го мисли :)

Тема Re: Do Veronikkaнови [re: veronikka]  
Авторniamam (Нерегистриран)
Публикувано30.09.02 23:58

Veronikka,vsichki vidiahme umstvenia ti kapacitet v edna po-predishna tema.Sega obache vsichki vijdame i pravopisa ti.Are stiga veche s tva "sigOrna", che e dosta prostashko i selsko...

Тема Re: Do Veronikkaнови [re: niamam]  
Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано01.10.02 00:14

Това па какво беше ????

Толкова отдавна се появих, май вече си отивам

АвторГинekoлor (Нерегистриран)
Публикувано01.10.02 07:11

Маточната лигавица се възстановява напълно до следващия мензес.Така,че опасността е ако забременеете веднага след аборта.А за по-сигурно прибавяме и някой друг месец.
Потърсете си резултатите от хистологичното изследване там където е направен кюретажа-важни са за определяне причините за аборта.
Успех!
http://go.to/doktorX

Тема Re: Spontanen abortнови [re: Гинekoлor]  
Автор Vache ()
Публикувано01.10.02 09:17

Уважаеми Докторе, за мен е удоволствие да Ви видя тук. Мисля, че за всички ни ще е от полза ако имате време да взимате отношение по въпросите.
Поздрави!
Vache

Тема Re: Гинекологнови [re: Гинekoлor]  
Автор Pearl ()
Публикувано01.10.02 11:55

Благодарна съм Ви за съвета
и бих искала да знам колко време след аборта е нормално да отида на преглед. Всичко се случи преди 3 седмици (кюретажа ми го правиха в Майчин Дом, без упойка!!!) и изтръпвам при мисълта, че ще се наложи да ме бъркат отново
Някъде четох, че се ходи след първата менструация.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.