Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:13 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Срещата на софийските майкинови  
Автор Samsara (непокорна)
Публикувано11.08.02 10:48

се състоя вчера, но бяхме само ЕТ, Антония и аз. А несериозните да знаят, че много изпуснаха - разходихме се из парка, валя ни един порой, но той допринесе само за доброто настроение. Надявам се, че Антония скоро ще ви покаже и снимките.
Хайде, пък дано на другата среща повечко мами се съберем.

Тема Re: Срещата на софийските майкинови [re: Samsara]  
АвторET (Нерегистриран)
Публикувано11.08.02 13:07

Татковците къде ги пропусна? Аз на нашия му казах, че ако беше дошъл, даже щеше да си намери колега и той много се смя на малката София :-))))) А като му разказах как другите татковци гукат на бебетата и им обръщат внимание по много, ме изгледа скептично и рече, че сигурно са им първи бебета...

Тема Re: Срещата на софийските майкинови [re: Samsara]  
Авторpalmira (Нерегистриран)
Публикувано11.08.02 14:27

abe ia az sam v Bg, ...ama v momenta sam na more ...ste sam v Sofia drugia ponedelnik, niama li pak da se srestame?

Тема Re: Срещата на софийските майкинови [re: palmira]  
АвторET (Нерегистриран)
Публикувано11.08.02 14:42

Ще, ще, почвай отсега да уточняваш мястото, че предния път повече време уговаряхме, отколкото консумирахме :-) Пред главния вход на стадион В. Левски се видяхме, не знам дали е било удобно за паркиране, но после право в парка за две минути и така...

Тема Re: Срещата на софийските майкинови [re: ET]  
Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано11.08.02 20:09

Аз пак предлагам да се видим в Южният парк все пак.
Проблема с паркирането поне за мен е сериозен. Представям си в центъра с бебе и един куп багаж, и хоп - има кола, нема кола
Опитаха се да ме вдигнат с паяк от платен паркинг - бях в 9 месец и вднигнах лют скандал. Но предпочитам да не ми се случва отново, и то с дете...

Толкова отдавна се появих, май вече си отивам

Тема Срещата на софийските майкинови [re: dodo_dodo]  
Автор lnner (добронамерен)
Публикувано12.08.02 09:28

И аз съм за Южния парк.

Нонстоп Купон ...

Тема Re: Срещата на софийските майкинови [re: lnner]  
АвторET (Нерегистриран)
Публикувано12.08.02 10:53

ОК, на мен ми е доста близо, не знам обаче какво да използваме там като ориентир, аз от Бъкстон влизам през входа, при който се намира близо голямата надуваема пързалка - малко по-надолу от ъгъла на банка Биохим, много-много не се сещам за друго място, което бих открила лесно.

Автор Millena (s interes)
Публикувано12.08.02 11:51

О, има мног хубави места за среща там - при езерцето, на главният вход, може и при пързалката точно.
Аз също съм за там. И парка ми харесва повече, а и е удобно за паркиране.
И в другият сме се уговаряли с майки не веднъж, но все оставяш колата по-далече и т.н.
Но вие се разбирайте, пък ние ще дойдем ако успеем. В случая ни изникна едно изненадващо гости, етърва ми пренася вече 10 дни, та искаше да се видим. Та се поуспокои после

Автор ellion (sancta)
Публикувано12.08.02 13:45

Там където го описваш, до надувалната пързалка е чудесно за срещи, особено ако има и вече проходили деца - има едно празно езеро, в което си играят идеално. Така че и аз съм ЗА там!
Ние по-рано от 10-ина дни няма да успеем да дойдем, днес точно ни е "трансфера" от едните баба и дядо към другите за поне още една free_of_baby седмица, после с удоволствие ще се присъединим към майчетата и децата.
Поздрави

Автор Samsara (непокорна)
Публикувано13.08.02 13:30

Първи, втори, трети - няма извинение. Прати го на уроци по всеотдайно бащинство при нас

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.