|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Срещата на софийските майки
|
|
Автор |
Samsara (непокорна) |
Публикувано | 11.08.02 10:48 |
|
се състоя вчера, но бяхме само ЕТ, Антония и аз. А несериозните да знаят, че много изпуснаха - разходихме се из парка, валя ни един порой, но той допринесе само за доброто настроение. Надявам се, че Антония скоро ще ви покаже и снимките.
Хайде, пък дано на другата среща повечко мами се съберем. 
| |
Тема
|
Re: Срещата на софийските майки
[re: Samsara]
|
|
Автор | ET (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.02 13:07 |
|
Татковците къде ги пропусна? Аз на нашия му казах, че ако беше дошъл, даже щеше да си намери колега и той много се смя на малката София :-))))) А като му разказах как другите татковци гукат на бебетата и им обръщат внимание по много, ме изгледа скептично и рече, че сигурно са им първи бебета...
| |
Тема
|
[re: Samsara]
|
|
Автор | palmira (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.02 14:27 |
|
abe ia az sam v Bg, ...ama v momenta sam na more ...ste sam v Sofia drugia ponedelnik, niama li pak da se srestame?
| |
Тема
|
[re: palmira]
|
|
Публикувано | 11.08.02 14:42 |
|
Ще, ще, почвай отсега да уточняваш мястото, че предния път повече време уговаряхме, отколкото консумирахме :-) Пред главния вход на стадион В. Левски се видяхме, не знам дали е било удобно за паркиране, но после право в парка за две минути и така...
| |
Тема
|
[re: ET]
|
|
Автор |
dodo_dodo (само веднъж) |
Публикувано | 11.08.02 20:09 |
|
Аз пак предлагам да се видим в Южният парк все пак.
Проблема с паркирането поне за мен е сериозен. Представям си в центъра с бебе и един куп багаж, и хоп - има кола, нема кола
Опитаха се да ме вдигнат с паяк от платен паркинг - бях в 9 месец и вднигнах лют скандал. Но предпочитам да не ми се случва отново, и то с дете...
Толкова отдавна се появих, май вече си отивам
| |
Тема
|
Срещата на софийските майки
[re: dodo_dodo]
|
|
Автор |
lnner (добронамерен) |
Публикувано | 12.08.02 09:28 |
|
И аз съм за Южния парк.
Нонстоп Купон ...
| |
Тема
|
[re: lnner]
|
|
Публикувано | 12.08.02 10:53 |
|
ОК, на мен ми е доста близо, не знам обаче какво да използваме там като ориентир, аз от Бъкстон влизам през входа, при който се намира близо голямата надуваема пързалка - малко по-надолу от ъгъла на банка Биохим, много-много не се сещам за друго място, което бих открила лесно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 12.08.02 11:51 |
|
О, има мног хубави места за среща там - при езерцето, на главният вход, може и при пързалката точно.
Аз също съм за там. И парка ми харесва повече, а и е удобно за паркиране.
И в другият сме се уговаряли с майки не веднъж, но все оставяш колата по-далече и т.н.
Но вие се разбирайте, пък ние ще дойдем ако успеем. В случая ни изникна едно изненадващо гости, етърва ми пренася вече 10 дни, та искаше да се видим. Та се поуспокои после
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellion (sancta) |
Публикувано | 12.08.02 13:45 |
|
Там където го описваш, до надувалната пързалка е чудесно за срещи, особено ако има и вече проходили деца - има едно празно езеро, в което си играят идеално. Така че и аз съм ЗА там!
Ние по-рано от 10-ина дни няма да успеем да дойдем, днес точно ни е "трансфера" от едните баба и дядо към другите за поне още една free_of_baby седмица, после с удоволствие ще се присъединим към майчетата и децата.
Поздрави 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Samsara (непокорна) |
Публикувано | 13.08.02 13:30 |
|
Първи, втори, трети - няма извинение. Прати го на уроци по всеотдайно бащинство при нас 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|