Тема
|
Млечница
|
|
Автор |
Samsara (непокорна) |
Публикувано | 23.04.02 17:00 |
|
Днес като давах на бебо водичка да се измие млякото от устата след хранене ми се струва, че в дъното на езика си седи бяло като налеп. Вероятно на това му се вика млечница.
Знам, че се лекува като се маже със сода за хляб, но дали е безобидно?
|
|
Тема
|
Re: Млечница
[re: Samsara]
|
|
Автор |
Ю (чудна Ю) |
Публикувано | 23.04.02 17:27 |
|
Za sodata ne znam.
Pomaga Daktarin Oral Gel - za dwa dni iz4ezwa. No se wig s lekar naj-dobre...
|
|
Тема
|
|
|
Автор | dani (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.02 18:54 |
|
ne mu davai soda za hlqb zashtoto promenq kiselinnostta na stomaha - qzvdjiite q piqt.
dai daktarin.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | пaлмиpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.02 20:12 |
|
може и да е soor. най-добре иди на лекар, преди изписваха нистатин и глицерин за мазане, сега незнам вече, но не го мажи със сода за хляб.
|
|
Тема
|
[re: пaлмиpa]
|
|
Автор |
Birdy (птица проклета) |
Публикувано | 23.04.02 20:58 |
|
И ние Daktarin ползвахме, наистина точно за 2 дни изчезва, а е сладичък и се маже лесно с преварена марля, увита на пръста ти.
Поздрави!
|
|
|
ako e samo po ezika...nai-veroiatno e normalno.ako ima po ustnite otvutre,po stenite na buzite...moje bi e soor(mlechnica)..pri vsichki sluchai ne mu davai nishto.izpolzvai leko vlajno chisto parcalche i sled vsiako hranene mu iztrivai ustichkata otvutre....
ako se poiavi po buzite i po ustnite otidi na lekar...
ne mu davai soda,molia te....

|
|
Тема
|
[re: doktorka]
|
|
Автор | nadja (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.02 21:05 |
|
a, kakvo predizvikva poqvata na soor-a?
samo ostatycite ot mlqko li?
i zashto nqkoj deca imat vypreki redovnoto miene na ustata , a drugi bez da sa gi mili nqmat?
|
|
|
gubite koito ia predizvikvat sa normalni obitateli na organizma.Razlichni neshta gi karat da rastat poveche ot normalno...(vlaga,antibiotici,ostatuci ot hrana/mliako...)
|
|
|
Mersi za suvetite - niama da polzvam sodata. A do kakva vuzrast triabva da se izmiva ustichkata sled mliakoto?
|
|
|
do edna godinka...(samo gledai da ne te hape )
posle se miat zubki...bez pasta....
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
River_ (доброжелателна) |
Публикувано | 24.04.02 09:06 |
|
И аз така в началото измивах с преварена водичка устата след хранене. Но той много връща мляко. След това отново трябва да се измива и така до безкрайност. Затова спрях. В началото и неговия език беше бял, но се оправи без да го мажа с нищо и сега въпреки че не пие въобще вода езичето му си е розовичко. Не мисля обаче че е имал млечница, по-скоро е било нещо нормално както казва doktorka. Така че нека да го види лекар, може би няма защо да се притесняваш.
|
|
|
Днес я водих на лекар и се оказа, че наитина е млечница и дабре, че съм я видяла отрано. Предписа ми Нистатин суспенсия понеже за Дактарин било рано. Дано да и помогне, защото ако за 3 дни не се оправи трябва да пие Нистатин на прахчета 
|
|
|
gluposti.....nie im davame 10 dena s Nistatin..predi da pravim drugi neshta....
ot mlechnica ne se "boleduva"....
|
|