Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:29 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Kude hvurlihte pupcheto na bebeto?нови  
Автор Almira (registrirana :))
Публикувано21.03.02 00:42

Dnes zavedoh bebcheto za pruv put na pregled pri lekar i tam ustanovih che pupcheto mu e padnalo.Izhvurlih go tam v klinikata (za da stane lekar)

Taka sa mi kazvali che kudeto go izhvurlich tam mu e kusmeta. A vie kakvo mislite po vuprosa?

Things that we own end up owning us.

Тема Re: Kude hvurlihte pupcheto na bebeto?нови [re: Almira]  
Автор 33 ()
Публикувано21.03.02 06:13

Az si gi pazia, kak shte gi hvurlia niakude kato moia pup niama da e tam

See this smile on my face, You put it in there

Автор dara (osobena)
Публикувано21.03.02 09:21

Аз на дъщеря ми още не съм го хвърлила. Пазя го вече три години и още се чудя. Искам я правя адвокат или лекар. За целта трябва да й го хвъля в София (там са най-добрите университети), а аз живея в Пловдив. Майка-идиотка се нарича това. И пъпчето още е у нас и ще си остане необразовано детето. Или ще учи в чужбина. Ха-ха-ха.
А на сина ми сигурно са го изхвърлили в някое кошче за боклик в интензивното, защото той остана там като се роди много дълго време. Едва ли някой освен мен е вярвал, че ще оживее и си е направил труда да ми го запази. Та той има по-голяма вероятност да стане лекар от сестра си май.

Ние не знаем какво е самотата
И докъде се простира тя.....

Тема Аз чакам изненади....нови [re: Almira]  
Автор Flash (хм...)
Публикувано21.03.02 09:40

защото не знам къде е пъпчето на дъщеря ми. Бях го сложила в портфейла си/парички да има детето:-)/ докато измисля подходящото място.
Ама на някой са му трябвали моите парички и си ги взе барабар с пъпчето!!!
И сега все си мисля че някой и е откраднал късмета и ми става мъчно колкото и да не си падам по подобен фолклор!
Тъй че си казвам - всичко що е хубаво - пред нея е!

аа...а пъпчето на сина ми свекърва ми уж в училище го беше хвърлила, ама явно на двора а не вътре:-)))))...та дай му да скитосва на него...

Тема Re: Kude hvurlihte pupcheto na bebeto?нови [re: dara]  
АвторRiver (Нерегистриран)
Публикувано21.03.02 09:55

На дъщеря ми също го хвърлиха в АГ-то. Когато ми я дадоха на 5-тия ден, беше с паднало пъпче. Сигурно ще стане лекар-гинеколог :) На сина ми падна вкъщи и щях да го давам на сестра ми да го хвърли в USA, но съдбата реши друго - мъжа ми без да знае го е потрил някъде, така и не се намери ...

Авторпaлмиpa (Нерегистриран)
Публикувано21.03.02 13:39

на моя син директно му го бяха изхвърлили в клиниката - та дано стане лекар.
сигурно затова си пада толкова по скелети
ами така казва поверието, ама доколко е вярно, няма потвържения, или поне аз незнам...
е, желая ти да стане лекар, дано му харесва!

Тема Re: Kude hvurlihte pupcheto na bebeto?нови [re: пaлмиpa]  
АвторY-R (Нерегистриран)
Публикувано21.03.02 21:14

Mai mnogo lekari shte se navadiat,i na moite bebchovtzi papchetata im ne biaha padnali do parvia pregled,ta doktora im gi mahna v bolnitzata.

Тема Re: i nasheto go izgubihme..?нови [re: Y-R]  
Авторdarina (Нерегистриран)
Публикувано22.03.02 12:27

Kakvi shodni istorii na pupchetata.!
I new nsdheto pupche go izgubihme v bolnicata, dokato ni prenasjaha ot edna staja v druga. I mojat sin si primira za skeleti i dori naskoro me nakara da mu kupja komplekt igrachki za Chicho doctor.

Тема Re: Kude hvurlihte pupcheto na bebeto? [re: dara]  
Автор dorothy (непознат )
Публикувано22.03.02 14:05

Аз знам че пъпчето трябва да се хвърли до 40-я ден , но понеже аз пропуснах този момент си остана при мен и сега си отлежава в едно чвкмвдже:))))))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.