|
Тема
|
Kude hvurlihte pupcheto na bebeto?
|
|
Автор |
Almira (registrirana :)) |
Публикувано | 21.03.02 00:42 |
|
Dnes zavedoh bebcheto za pruv put na pregled pri lekar i tam ustanovih che pupcheto mu e padnalo.Izhvurlih go tam v klinikata (za da stane lekar)
Taka sa mi kazvali che kudeto go izhvurlich tam mu e kusmeta. A vie kakvo mislite po vuprosa?
Things that we own end up owning us.
| |
Тема
|
Re: Kude hvurlihte pupcheto na bebeto?
[re: Almira]
|
|
Автор |
33 () |
Публикувано | 21.03.02 06:13 |
|
Az si gi pazia, kak shte gi hvurlia niakude kato moia pup niama da e tam
See this smile on my face, You put it in there
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dara (osobena) |
Публикувано | 21.03.02 09:21 |
|
Аз на дъщеря ми още не съм го хвърлила. Пазя го вече три години и още се чудя. Искам я правя адвокат или лекар. За целта трябва да й го хвъля в София (там са най-добрите университети), а аз живея в Пловдив. Майка-идиотка се нарича това. И пъпчето още е у нас и ще си остане необразовано детето. Или ще учи в чужбина. Ха-ха-ха.
А на сина ми сигурно са го изхвърлили в някое кошче за боклик в интензивното, защото той остана там като се роди много дълго време. Едва ли някой освен мен е вярвал, че ще оживее и си е направил труда да ми го запази. Та той има по-голяма вероятност да стане лекар от сестра си май.
Ние не знаем какво е самотата
И докъде се простира тя.....
| |
Тема
|
Аз чакам изненади....
|
|
Автор |
Flash (хм...) |
Публикувано | 21.03.02 09:40 |
|
защото не знам къде е пъпчето на дъщеря ми. Бях го сложила в портфейла си/парички да има детето:-)/ докато измисля подходящото място.
Ама на някой са му трябвали моите парички и си ги взе барабар с пъпчето!!!
И сега все си мисля че някой и е откраднал късмета и ми става мъчно колкото и да не си падам по подобен фолклор!
Тъй че си казвам - всичко що е хубаво - пред нея е!
аа...а пъпчето на сина ми свекърва ми уж в училище го беше хвърлила, ама явно на двора а не вътре:-)))))...та дай му да скитосва на него...
| |
Тема
|
[re: dara]
|
|
Автор | River (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.02 09:55 |
|
На дъщеря ми също го хвърлиха в АГ-то. Когато ми я дадоха на 5-тия ден, беше с паднало пъпче. Сигурно ще стане лекар-гинеколог :) На сина ми падна вкъщи и щях да го давам на сестра ми да го хвърли в USA, но съдбата реши друго - мъжа ми без да знае го е потрил някъде, така и не се намери ...
| |
Тема
|
|
|
Автор | пaлмиpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.02 13:39 |
|
на моя син директно му го бяха изхвърлили в клиниката - та дано стане лекар .
сигурно затова си пада толкова по скелети
ами така казва поверието, ама доколко е вярно, няма потвържения, или поне аз незнам...
е, желая ти да стане лекар, дано му харесва!
| |
Тема
|
[re: пaлмиpa]
|
|
Автор | Y-R (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.02 21:14 |
|
Mai mnogo lekari shte se navadiat,i na moite bebchovtzi papchetata im ne biaha padnali do parvia pregled,ta doktora im gi mahna v bolnitzata.
| |
Тема
|
Re: i nasheto go izgubihme..?
[re: Y-R]
|
|
Автор | darina (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.02 12:27 |
|
Kakvi shodni istorii na pupchetata.!
I new nsdheto pupche go izgubihme v bolnicata, dokato ni prenasjaha ot edna staja v druga. I mojat sin si primira za skeleti i dori naskoro me nakara da mu kupja komplekt igrachki za Chicho doctor.
| |
Тема
|
[re: dara]
|
|
Автор |
dorothy (непознат
) |
Публикувано | 22.03.02 14:05 |
|
Аз знам че пъпчето трябва да се хвърли до 40-я ден , но понеже аз пропуснах този момент си остана при мен и сега си отлежава в едно чвкмвдже:))))))
| |
|
|
|
|