|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Б.Т.Р. В ПЛОВДИВ?   |  |  | Автор | zlatnata_ribka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.04.05 18:44 |  |  | 

Никой ли не е ходил в Мармалад на 07?Аз за съжаление не успях да стигна до Пловдив,но се надявах да разбера от вас как е бил купона.Хайде пишете,ако сте имали щастието да отидете
  Споделете впечатления и емоции от срещата с БТР-ци   А и ако разберете нещо за участие в Благоевград,пишете,поне там да ги видя...

|  |  |  
             |  |  | 

Нали четеш тук и в сайта на групата за участията им? Там информацията е актуална.
   Мислих да ги чуя и в Пловдив, но многото работа не позволи по-раншното ми пътуване...така че... се разминах.

|  |  |  
             |  |  | 

На 25 май ще са в Асеновград, на 10 май в Ст. Загора - виж програмата в сайта....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Б.Т.Р. В ПЛОВДИВ?  [re: zlatnata_ribka] |  |  | Автор | тapя (Нерегистриран) |  | Публикувано | 24.04.05 16:06 |  |  | 

Ами аз бях на 7.За съжаление много късно виждам темата.Но иначе беше прекрасно.Най-много ми хареса,че успях да чуя "Надежда" на живо.Също така чух и новата им песен "Хиляди луни" на живо.

|  |  |  
             |  |  | 

E...az imam potpis ot Nasko

|  |  |  
             |  |  | 

Браво! Отличник...записваме те във фен-клуба.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Б.Т.Р. В ПЛОВДИВ?  [re: Tony_st] |  |  | Автор | kokerka (ku4karka) |  | Публикувано | 11.05.05 14:55 |  |  | 

Здравейте, понеже не видях тема в която да се записват новодошлите ще напиша едно здравейте тук.

Фен съм на групата от '97-ма година, ходила съм на много техни концерти по София, запознах се с момчетата (много са печени), имам всички техни албуми. За съжаление напоследък нямам никакво време, и следя изявите им само по телевизията и радиото. Ще се радвам ако чета и тук за техните мероприятия.

Слушайки групата съм прекарала доооста от свободното, а и не чак толкова свободно време. Много са добри

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Б.Т.Р. В ПЛОВДИВ?
[re: kokerka] |  |  | Автор | Haida (thunderbird) |  | Публикувано | 11.05.05 20:03 |  |  | 

preporuchvam ti saita na grupata btr.cc tama moje da chetesh poveche

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Б.Т.Р. В ПЛОВДИВ?  [re: Haida] |  |  | Автор | kokerka (ku4karka) |  | Публикувано | 12.05.05 17:37 |  |  | 

И там наминах, хубав е сайта, но като за форум тук повече ми харесва, там хората са прекалени знаещи (смисъл какво става с групата) а аз от една две години не знам почти нищо, и ме е честно казано срам да пиша там :)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Б.Т.Р. В ПЛОВДИВ?  [re: kokerka] |  |  | Автор | Haida (thunderbird) |  | Публикувано | 13.05.05 12:56 |  |  | 

gluposti niama takova neshto shte chetesh kato niakoi pishe i vzemash otnoshenie. a i shte razkazvash akk e bilo za teb predi niama kakvo ad se sramuvash derzai ne za drugo a zashtoto tuk nikoi ne pishe i shte ti e skuchno malko a tam sme si kato semeistvo kakto obicha da se izraziava edin ot fenovete

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |