|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
БТР със симфоничен оркестър...
|
|
Автор |
lune ((moon)) |
Публикувано | 21.08.04 02:36 |
|
Долу има няква тема за БТР със симфоничен оркестър... ама понеже е доста дългичка и не ми се чете, я кажете сама с няколко думи за какво става въпрос...
_
| |
Тема
|
Re: БТР със симфоничен оркестър...
[re: lune]
|
|
Автор |
vassy_ (идеалист) |
Публикувано | 24.08.04 15:40 |
|
за концерта в Бургас който беше месец юли. Там БТР свириха със симфоничен оркестър което се надяваме скоро и да излезе на аудио и видео носители. Това в общи линии
породистия кон не обръща внимание на лаещите кучета
| |
Тема
|
Re: БТР със симфоничен оркестър...
[re: vassy_]
|
|
Автор |
foxxy (новак) |
Публикувано | 24.08.04 17:13 |
|
Онзи ден по някаква случайност хванах част от концерта по ББТ,беше малко към края,а и програмата беше кодирана,та на доста места прекъсваше ,но поне успях да чуя новото им парче
| |
Тема
|
и както винаги
[re: foxxy]
|
|
Автор |
vassy_ (идеалист) |
Публикувано | 26.08.04 15:32 |
|
трябва да ти вадим думите с ченгел от устата . Кое е новото парче и сподели все пак някаво впечатление
| |
Тема
|
Re: и както винаги
|
|
Автор |
foxxy (новак) |
Публикувано | 26.08.04 17:13 |
|
Как кое?!! Става въпрос за "Несбъдване" нали това е най-новото им парче(поне аз за друго не съм чула) ... а и май беше споменала,че вече си го слушала... А за самото парче... споменах вече,че програмата беше кодирана и прекъсваше на места,и прекъсна някъде по средата на песента... след малко се оправи,ама вече беше към края ,така че не можах да се вслушам в текста много добре,но ми хареса музиката...
... Само не ме карай за музиката на парчето да ти споделям впечетления .....Хареса ми,повече незнам какво да кажа. ,а за текста трябва поне още веднъж да го чуя  Редактирано от foxxy на 26.08.04 17:17.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lreen () |
Публикувано | 26.08.04 17:28 |
|
ok!!! yspokoi se! govorish taka vse edno sme ti tiknali lampa v ochite, za da si priznaesh  
V jivota vsichko se slychva i to mnogo chesto.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vassy_ (идеалист) |
Публикувано | 28.08.04 17:08 |
|
добре добре не се притеснявай толкова . Несбъдване да слушах го . Аз мислех че има още някое ново та затова.Ще го чуеш пак скро .
| |
Тема
|
Е добре де...
|
|
Автор |
lune ((moon!)) |
Публикувано | 02.10.04 12:37 |
|
Е добре де... така и не казахте кой е въпросният симфоничен оркестър. Те и Скорпиънс свириха едно време... ама беше с Берлинската .
_
| |
Тема
|
да ти кажа
[re: lune]
|
|
Автор |
vassy_ (идеалист) |
Публикувано | 03.10.04 20:32 |
|
но и аз не знам точно кой е . Май е с ученици от музикалната академия но да не те излъжа
| |
Тема
|
Re: да ти кажа
|
|
Автор | Fen1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.06 12:30 |
|
Nqkoj imali sink s cli4te za tozi koncert?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|