Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 13.07.25 
Музикални
   >> Б.Т.Р
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема БТР със симфоничен оркестър...  
Автор lune ((moon))
Публикувано21.08.04 02:36

Долу има няква тема за БТР със симфоничен оркестър... ама понеже е доста дългичка и не ми се чете, я кажете сама с няколко думи за какво става въпрос...

_

Тема Re: БТР със симфоничен оркестър...нови [re: lune]  
Автор vassy_ (идеалист)
Публикувано24.08.04 15:40

за концерта в Бургас който беше месец юли. Там БТР свириха със симфоничен оркестър което се надяваме скоро и да излезе на аудио и видео носители. Това в общи линии

породистия кон не обръща внимание на лаещите кучета

Тема Re: БТР със симфоничен оркестър...нови [re: vassy_]  
Автор foxxy (новак)
Публикувано24.08.04 17:13

Онзи ден по някаква случайност хванах част от концерта по ББТ,беше малко към края,а и програмата беше кодирана,та на доста места прекъсваше,но поне успях да чуя новото им парче

Тема и както винагинови [re: foxxy]  
Автор vassy_ (идеалист)
Публикувано26.08.04 15:32

трябва да ти вадим думите с ченгел от устата . Кое е новото парче и сподели все пак някаво впечатление

Тема Re: и както винагинови [re: vassy_]  
Автор foxxy (новак)
Публикувано26.08.04 17:13

Как кое?!! Става въпрос за "Несбъдване"нали това е най-новото им парче(поне аз за друго не съм чула)... а и май беше споменала,че вече си го слушала... А за самото парче... споменах вече,че програмата беше кодирана и прекъсваше на места,и прекъсна някъде по средата на песента... след малко се оправи,ама вече беше към края,така че не можах да се вслушам в текста много добре,но ми хареса музиката...
... Само не ме карай за музиката на парчето да ти споделям впечетления.....Хареса ми,повече незнам какво да кажа.,а за текста трябва поне още веднъж да го чуя

Редактирано от foxxy на 26.08.04 17:17.

Тема Re: и както винагинови [re: foxxy]  
Автор lreen ()
Публикувано26.08.04 17:28

ok!!! yspokoi se! govorish taka vse edno sme ti tiknali lampa v ochite, za da si priznaesh

V jivota vsichko se slychva i to mnogo chesto.

Тема Re: и както винагинови [re: foxxy]  
Автор vassy_ (идеалист)
Публикувано28.08.04 17:08

добре добре не се притеснявай толкова . Несбъдване да слушах го . Аз мислех че има още някое ново та затова.Ще го чуеш пак скро .

Тема Е добре де...нови [re: vassy_]  
Автор lune ((moon!))
Публикувано02.10.04 12:37

Е добре де... така и не казахте кой е въпросният симфоничен оркестър. Те и Скорпиънс свириха едно време... ама беше с Берлинската .

_

Тема да ти кажанови [re: lune]  
Автор vassy_ (идеалист)
Публикувано03.10.04 20:32

но и аз не знам точно кой е . Май е с ученици от музикалната академия но да не те излъжа

Тема Re: да ти кажанови [re: vassy_]  
АвторFen1 (Нерегистриран)
Публикувано02.09.06 12:30

Nqkoj imali sink s cli4te za tozi koncert?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.