Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 22.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOM  
Автор Madman ()
Публикувано02.04.99 19:10

BTK nqma da sa monopol zashtoto nqma da im razreshim! Tova ne e CHINA!!! Tova e BULGARIA!!! Tova ne e CHINA!!! Tova e BULGARIA!!! Nqma da mi FILTRIRAT I-NET-a q, Stiga Komunizym! FREEDOM!!! SHTE BOJKOTIRAME AKO TRQBVA BTK-to!!!

Тема Отг: BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOMнови [re: Madman]  
Автор Hunter ()
Публикувано05.05.99 14:46

samo 2 vuprosa KAK??? KAKVO STE NAPRAVISH AKO TI SPRAT TELEFONA ?

Тема Дупл: Отг: BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOMнови [re: Madman]  
Автор БТК ()
Публикувано06.06.99 02:26

Господа, не си въобразявайте че можете да запазите някаква анонимност... Не е толкова трудно да открием кой откъде се свързва с Интернет... Това е само приятелско предупреждение, защото ви съчувствам като на колеги потребители на Интернет услуги! За това по-спокойно...и умната!

Тема Отг: Дупл: Отг: BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOMнови [re: Madman]  
Автор Thunder ()
Публикувано14.07.99 11:57

Защо който не бнимава какво пише клъц без телефон

Тема Отг: Дупл: Отг: BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOMнови [re: Madman]  
Автор Thunder ()
Публикувано14.07.99 12:02

Ти явно си на работа в БТК но се позамисли когато дойде новия собственик как мислиш ще намали разходите за да увеличи печалбите, ами кръц на част от персонала (за съжеление защото и аз имам нещо общо с БТК). Защото сегашната печалба на абонат е смешна, пък и има централи да се изплащат

Тема za BTKнови [re: Madman]  
Автор traceless ()
Публикувано19.07.99 00:18

I kakvo shte napravish kato namerish koi ot kade se vkluchva? Da ne go zakluchish ili da mu spresh telefona, ia se opitai da spresh moia! Tova li vi e na vas tam svobodata na slovoto(chervenata)? Az smiatam che takiva kato tebe triabva da se izchistiat parvo. komunisti.

Тема za BTKнови [re: traceless]  
Автор @ ()
Публикувано15.10.99 15:42

БТК - в гъза!!!!!!!!! А ми намери телефона А

Тема Дупл: Отг: BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOMнови [re: БТК]  
Автор GRONDisimus ()
Публикувано21.10.99 22:15

izvinjavajte gospodin .. hmm BTK kakto njakoi se izrazjavat FTK no tova drug vypros ... no kakvo ot tova kato mojete da razberete koj se vryzva v internet ? kolko spored vas ljubezni gospodine sa horata koito se vryzvat ot bylgaria ? blagodarja za otgovora predvaritelno

Тема za BTKнови [re: @]  
Автор Случаен минувач ()
Публикувано24.10.99 21:19

Как не им омръзна на БТК само да плаши вместо да си оправи линиите. Аз пък ще си напиша телефона да видим какво ще ми се случи 986 61 89, а да има късмет нещо да се случи. НЕ ДЪРЖА НА АНОНИМНОСТ ТЪПАНАР ОТ БТК

Тема Отг: BTK=MONOPOL : HACKER=FREEDOMнови [re: Hunter]  
Автор arielsat ()
Публикувано26.10.99 01:43

xa-xa-xa .Toia deto se predstawia za BTK si misli che e gospod,ia mu kazete da duha supata!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.