Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:14 22.10.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Тема цени бтк по тарифи и направлениянови  
Автор kozlev-203890 (непознат )
Публикувано17.04.11 01:21

Категорично възразявам и енергично протестирам срещу някои ценови практики на Б Т К , визирам фиксираните услуги. Не мога да се съглася, че аз плащам такса при план стандартен 13,80 BGN, баба Дена от село Долно Уйно плаща план Минимум на 7 BGN И ПРИ ТОВА УСЛОВИЕ И ДВАМАТА ГОВОРИМ НА ЕДНАКВА ЦЕНА КЪМ МОБИЛНИ МРЕЖИ - 0,25/0,21 BGN/ МИНУТА И ДВАМАТА С БАБА ДЕНА ГОВОРИМ НА ЕДНАКВА ЦЕНА КЪМ ФИКС-ТЕЛЕФОНИ В ЕВРОПА-0,18 BGN/ МИНУТАТА!!
Не е ли редно баба Дена, плашаща наполовина " такса съоръжения" или да го кажем по съвременному -месечен абонамент, да заплаща и двойно по-скъпо тези разговори, както плаща по-скъпо градски/междуградски ? Питам и отговор не намирам-къде е справедливостта, и още повече-къде е т.н. пазарен подход - повече плащам, по-евтино ще говоря? Нали вече няма крос - субсидиране при БТК, аз с моята двойно по-висока такса ли плащам дърдоренето на бабите към мобилни мрежи в BG и към фикс в Еврозоната? Айде стига комунизъм, бе другари !
ПС - ако отворите старите планове, преди 2-3 години, ще видите, че при план Минимум говореха по-скъпо към мобилни мрежи, отколкото при Стандартен, защо се промени?
Пак повтарям-не е редно, не е ценово обусловено, не е справедливо!
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от kozlev-203890 на 17.04.11 01:26.</EM></FONT></P>

Редактирано от kozlev-203890 на 17.04.11 01:31.

Тема Re: цени бтк по тарифи и направлениянови [re: kozlev-203890]  
Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано17.04.11 08:41

Разгледай плановете внимателно. Опитай се сам да откриеш разликите. Ако не успееш за седмица време, аз може и да ти подскажа.

Ако се чустваш ощетен, смени плана си. Ако започнеш да плащаш двойно по-евтино - значи си направил правилен избор.

Не гледай другиму да е зле, мисли как на теб да ти е по-добре.

Бъди здрав.

Автор kozlev-203890 (непознат )
Публикувано17.04.11 09:53

До наблюдаващ-аз ти говоря ценово и пазарно, говорим с цени и за икономическа логика, ти ми дърдориш пословици и поговорки и ми даваш съвети да чета плановете, или отговаряй каквото те питат хората или изчезвай от форума!Наблюдаващи, тия пък какви са бе!

Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано17.04.11 10:58

Ако искаш отговор, първо трябва да го заслужиш. Ти искаш помощ, а другите преценяват дали и кога да ти я дадат.

1. Прочети плановете!

2. Открий разликите!

3. Помисли!

Може да не правиш нито едно от изброените неща. В този случай ти пожелавам да се намери някой, който да ти отговаря.

Редактирано от нaблюдaвaщ на 17.04.11 11:01.

Автор 5rov ()
Публикувано17.04.11 11:25

"...Категорично възразявам и енергично протестирам срещу някои ценови практики на Б Т К..."

А, аз категорично възразявам и енергично протестирам срещу цена от 3 лева за кило домати...
И протестът ти се изразява единсвено с мрънкане във форумите, вероятно. Мина времето когато БТК бяха едниствени на пазара...Имаш и други алтернативи.

Тема Re: цени бтк по тарифи и направлениянови [re: 5rov]  
Автор Jesy (непознат)
Публикувано22.05.11 00:58

:-)

Тема Re: цени бтк по тарифи и направлениянови [re: Jesy]  
Автор gerapa82O5 (непознат )
Публикувано09.06.11 08:33

Имайте предвид, че при плановете на БТК минутите важат САМО за номера на БТК. Това обаче не е всичко: таксуването не е 1 минута неделима и след това на секунда, а е минута, 2 минути, 3 минути (така таксуват Интернет доставчиците на гласови услуги). Доказано е, че при такова таксуване човек губи около една трета от минутите в плана си.
Извод: ако ви се налага да имате БТК телефон за входящи разговори просто изберете най-евтиния план и си вземете мобилен на Виваком (БТК) за изходящите си разговори.

Тема Re: цени бтк по тарифи и направления [re: gerapa82O5]  
Автор 5rov ()
Публикувано09.06.11 09:57

На цяла минута таксуват само при последния им комбиниран план с телевизия, който сега рекламират за 12 и незнам си колко лева,а той струва 26. Също и при плановете им за домашен телефон, но някой от тях са с много минути и за тях това би могло да се преглътне. Докато при мобилните към други оператори, които са само 30, говоря за последния им комбиниран план, си е измама за клиента. От тях я изговориш 15 я, не.

Редактирано от 5rov на 09.06.11 10:09.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.