Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:24 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Тема Флет цени към всички фиксиранинови  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано27.11.10 11:11

Вярно ли е и откога?
В

чета:
Селищни разговори към други фиксирани оператори/цени в лв. (с изключение на план Минимум) - 0,132 + 0,018/0,000 лв./мин.
Междуселищни разговори към други фиксирани оператори/цени в лв. (с изключение на план Минимум) - 0,132 + 0,084/0,000 лв./мин.

Излиза, че цените им и към другите фиксирани оператори са както и в собствената им мрежа? Това откога? Не много отдавна бтк-абонати ме караха аз да им звъня, щото към МТел-фикс плащали по 3 и нещо стинки в офпика и близо 5 в пика + ало-таксата.
И кои са всъщност "другите фиксирани оператори" за бтк?

Тема Re: Флет цени към всички фиксиранинови [re: Cтepн™]  
Автор 5rov ()
Публикувано27.11.10 14:18

От около месец са тези цени. Иначе КРС още миналата година в мерките срещу монополното им положение бяха записали, че не може цените им към другите фиксирани мрежи да са различни от тези в собствената. Не ми е ясно само защо прилагането на мярката отне токлова време?

Тема Re: Флет цени към всички фиксирани [re: 5rov]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано27.11.10 15:23

Съмнявам се да е заради различните цени към други мрежи.
Във всички планове за войсбокс, без оправдание с промоции, както беше с 1 ст. за 2 год., разговорите след 150-те безплатни са 1 ст. в мрежата им и 5 ст. към други мрежи. Предполагам, че и при фиксираните на Гл е така. Ако беше както предполагаш, КРС нямаше да ги остави на мира.
Може би са забелязали тревожна тенденция за пренос на номерата във фиксираните мрежи на конкурентите си. Наглед 5 ст. е повече от 1,8 или 0, но предвид 150 безплатни на половината цена от аналогичния план на бтк и липсата на ало-такса, която е приблизително 2,5 мин. разговор, то за кратки разговори бтк става доста неудобна; удобна е за бъбрещи по часовник от 20.00 до 06.00 тъщи

. Отделно, че за т.нар. извънградски цената на бтк е по-скъпа. Отделно, че аналогичния бтк-план не предлага безплатни към мобилни номера.

Тема Re: Флет цени към всички фиксиранинови [re: Cтepн™]  
Автор 5rov ()
Публикувано27.11.10 16:05

Не знам, държа си на предишното мнение.
БТК, ако й се разрешава, ще затваря в мрежата си, както и правеше с предишните цени и ролята на КРС е да руши монопола, който се задържа прекалено дълго при фиксираните абонати.

А с разсъжденията ти за изгодност при БТК и останалите съм съгласен. Нали и аз за това се преместих от тях, веднага щом стана възможно...

Тема Re: Флет цени към всички фиксиранинови [re: 5rov]  
Автор Pell Gordon (bank clerc)
Публикувано30.11.10 13:18

Что это "флэт"?

Уважаеми абонати, не се стряскайте и напрягайте много! Това, което сега не ви е ясно, ще ви стане съвсем ясно след 1 година. А Този тарифен план, който не е изгоден за Гошо, редовно се ползва от Пешо и хиляди като него.

Vivacom не лъже никого и не заобикаля законите. Ние просто опипваме почвата. Ще има други неочаквани суперпромоции и ооооще по-ниски цени.
Молим само за Вашето търпение! Почакайте до 2 годинки!

Тема Re: Флет цени към всички фиксиранинови [re: Pell Gordon]  
Автор Gargameliys (в ерекция)
Публикувано04.12.10 08:04

Загащвам се и чакам...колку му 2 години

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.