|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Тежки преломни времена
|
|
| Автор |
Pell Gordon (bank clerk) |
| Публикувано | 14.07.10 17:55 |
|
|
Известна е Нашата традиция, че при съществена повреда на един домашен или уличен телефон, която пречи на извършване на 1 важен разговор, за работата по нея се водят 5 служебни разговора.
... Така беше. Но уви, всичко се променя. От месец на месец става все по-сложно и по-объркано.
В последно време схемата е друга.
Обаждам се на Великото гласово меню. Попадам на Този, който смята, че е Същият, който ми трябва.
По-късно всякакви известни и неизвестни типове се обаждат на мен.
Получава се следната Гласова верига. Първият, случайно избран, получава задача и се обажда на втория. Вторият на третия. Третият на четвъртия.
Четвъртият се обажда обратно на втория. Вторият, много объркан и изплашен, се обажда на мен. Пита ме за неща, които аз не знам. После обикновено се оказва, че би трябвало той да ги знае. Но най-често никой не му ги казва. Понякога пита третия, третия пита четвъртия, а той - втория или мен.
След като "заявих" за 11 Булфона с многократни удари и напълно изпотрошени, "лалугер" от номер 02/980-50-5Х каза много ядосан:
- Всичките ти "сигнали" са фалшиви. Нито един от тях не е повреден. Страшно сме заети. Ще дам твоя мобилен номер на полицията, за да те бият по средата на някоя улица!
Той, разбира се, не знае, че знам паролата на 1-во РПУ и ползвах услугата "непоискана конферентна връзка" 12 месеца, макар че живея до друго РПУ, 10 км по-настрани. И че мога да я "заявя" на него. Понеже сивите братя също търсят работа и отчитат "дейност".
Нашата работа в тия преломни времена се състои основно в 2 неща:
"заявяване" и "ескалиране" на проблемите. Много от проблемите си стоят недокоснати от дълго време. Някои даже 36 месеца - 3 години.
Отново "заявяване" и "ескалиране" десетки пъти... А в реалния живот - нищо.
Правило - ако една Мобика е на оживено място с голям поток автомобили и не се забърше ОТВЪТРЕ най-рядко на 18 месеца, тя просто умира. Така е в цяла България. Но мнозина "лалугери" не го знаят.
Имах и много други "служебни уточнения". Накратко - за 1 месец чух толкова невероятни глупости, колкото не съм чувал през живота си.
О Боже, безкрайни са чудесата Ти и изкушенията Ти!
| |
|
|
|
Здрасти, колега! Току що се върнах от командировка и виждам, че пак е станала малка бъркотия. Ще закърпим нещата, не се бой!
| |
|
Тема
|
Re: Тежки преломни времена
[re: Pell Gordon]
|
|
| Автор |
DTMF (стар клубар) |
| Публикувано | 19.07.10 04:32 |
|
|
на един домашен или уличен телефон, която пречи на извършване на 1 важен разговор
Някой ако има важни разговори,няма да разчита на улични телефони.
Да те осведомя че сме 2010г. и един мобилен телефон може да се купи за 20 лв.=3 кила сирене,или 5 кила хубави домати
Не се напъвай много
Революционен Бг двигател,има нужда от спонсори.
Редактирано от DTMF на 19.07.10 05:02.
| |
|
Тема
|
[re: Pell Gordon]
|
|
| Автор |
DTMF (стар клубар) |
| Публикувано | 19.07.10 22:55 |
|
|
Тъкмо ми пристигна новия телефон от сингапур и идвам да се похваля. Ето до къде стигна технологията от уличните телефони
Между другото го продавам за 90 литра бензин А95, че си бях харесал друг модел.
Революционен Бг двигател,има нужда от спонсори.
Редактирано от DTMF на 19.07.10 22:57.
| |
|
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
| Автор |
neuromanser (непознат
) |
| Публикувано | 06.08.10 20:35 |
|
|
Мда-дълго време не съм бил тук,но нещата са същите--доде стигнахме-DTMF,бивш СТМ-еец и настоящ служител на цифрова мрежа да омаловажава труда на колеги от фонокартни телефони.Колега DTMF--защо не специализираш астрологията !Опитай веднъж поне да ремонтираш Булфон или Бетком,та тогава омаловажавай.Помня поученията ти за завиване на болчета.
| |
|
|
|
Помниш ли мекерето!? Аная шафрантия де са мажи на шефовете текомски. Тя още жива...хахахха
| |
|
Тема
|
[re: neuromanser]
|
|
| Автор |
DTMF (стар клубар) |
| Публикувано | 08.08.10 18:14 |
|
|
Аз съм щастливо избягал от бтк преди повече от година Булфон и Бетком ремонтирах преди много години преди да станат антики
И вие май не знаете че годината е 2010 и много неща се промениха в технологиите
| |
|
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
| Автор |
Pell Gordon (bank clerk) |
| Публикувано | 16.08.10 03:53 |
|
|
В другия край на света има една обширна страна с големи контрасти.
На едно място - праисторически гроб от преди 5 млн. години. В него българи откриха костена губерка. Направена от зъби на опитомени слонове. А на друго - пренаселен град със 7 линии на метрото. Вагоните на всяка линия са боядисани различно, та пътниците лесно да ги запомнят. Една от линиите има 5 спирки ВЪВ ВЪЗДУХА. Влакчетата минават по мостчета над улиците.
На едно място - планина от бракувани стоки - фалшиви и дефектни. А на друго - Министерство на Висшите технологии.
Споменавам тези неща, защото там хората приемат добре контрастите. Въпреки дълбоките разлики, китайците имат едно общо качество с нас. Обичат разнообразието. И умеят да се приспособяват към всякаква среда.
Фирма ДеМао и още 2 правят всякакви телефони. Имат и улични. Не мога да забравя "Цар Телефон"! С голяма кутия, голяма касичка за монети, 10 допълнителни клавиша, 3 резервни ключа... И струва 1 200 долара. Егати ужаса!
А ние тук се чудим кой е по-черен от дявола. БСП срещу СДС. "Левски" срещу "ЦСКА".
| |
|
|
|
Когато се чувствам самотен, в извънработно време посещавам една малка кръчма. Често си говоря с една особена личност - главният алкохолик на квартала.
Аз самият съм свръхчувствителен към някои групи вещества. Не мога да взимам психични лекарства: невролептици, антидепресанти и транквиланти.
От едно единствено хапче изпадам в безсъзнание за около 23 часа. От една супена лъжица българска ракия ставам безпомощен. За около 18 часа.
За тези неща имам официален лекарски документ от 15.05.1986 г.
Въпреки това свободно си говоря с чичо Стефчо - въпросната личност.
Мога да говоря с много хора на много теми. За бTk и VIVACOM- тук. За други неща - другаде.
| |
|
|
|
Не знам точно как да продължа. Два месеца се занимавах с разни други работи. А сега се връщам пак в Реалността. На същата мъртва Нулева точка.
Накратко - В София, без да разбирам грам от криминалистика, следите сочат, че Мобика Монетен 02/989-04-95 на адрес ул. Граф Игнатиев №36, паметника "Попа", има същото състояние и повреда, защото е блъскан садистично от същото "невидимо" лице, както преди 2, 3 или 8 месеца.
Уличните телефони отдавна се ползват за всичко друго, освен за телефони.
Година след година и месец след месец едно и също лице троши по един и същ начин един и същ конкретен телефон.
На 1 метър навътре, в посока към Нотариата, до тази Мобика има още една Мобика, която се различава само по номера си, който започва с 981.
Тя, обаче, в последните 4 години не е удряна, нито самопроизволно повреждана нито веднъж! Въпреки, че има същите чаркове, електролитни кондензатори и много много евтина платка - само 970 лв.
По този случай изпаднах в разни размисли. Попитах един приятел какво би станало, ако Рамзан Кадиров евентуално беше български президент. И се опита да обясни на футболните запалянковци и някои други категории младежи понятието "труд" в стила на неговата политика. Той каза, че хора от различни наши партии щели силно да го обикнат. След това наши велможи да го оберат и да потънат на Офшорните острови. А той, с таке и късо палтенце да избяга обратно в Чечня. И да потъне в дълбока молитва в джамията на град Гудермес.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|