|
Тема
|
До Наблюдаващ !
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 18.03.10 20:10 |
|
Айде кажи брато, компанията ви има ли напредък относно офертите предлагани от преди 1-2 години и сега. Ето на
Подобна оферта има поне от 2 години. Това за кой се предлага ??? за балъците, които не се интересуват от пазара или за нови клиенти, които търсят алетернатива на доставчика си.
Само да ти кажа, че преди 2 години сключих договор с БТК за интернет 20лв и телефон 7,80 (12Мmbits). Кажи тази оферта дали ще ми е по изгодана от тази от преди 2 години. Има ли напредък Наблюдаващ ???
Направи една проста сметка с калкулатор и я изложи тук в защита на компанията Vivacom, съпоставяйки този план и ознзи, който сключих преди повече от 2 години.
Редактирано от lvaylo на 18.03.10 20:23.
| |
|
Абе, той сега отсъства, но аз ще кажа.
В живота има борба на мнения:
между религия и наука;
между БСП и СДС;
между Левски и ЦСКА;
между LAN и ADSL.
Има и правило за Равнопоставеност и Свобода на конкуренцията.
БТК е една и за всички, а абонатите са различни. Ами тогава тя какво да прави?
С добро или със зло трябва винаги да печели.
Първо за себе си, а после за всички нас.
Моркова и тоягата са в едни ръце. Докато не си засадиш в градината собствени моркови и станеш Независим.
| |
|
Мога да изложа само личното си мнение, почти по темата.
Аз предпочитам не да ползвам едно и също нещо за по-малко пари, а да позвам нещо много повече за малко повече пари. В тази насока ми харесват . И не само ми харесват, ами и лично ги ползвам.
Да убеждавам някого не виждам смисъл. Всеки сам прави своя избор. Аз съм си направил сметката за себе си.
| |
|
Абе мой тука не става дума за едно и също нещо за по-малко пари, а става дума за едно и също нещо за повече пари, ако усещащ разликата е добре да го признаеш, ако не, съжалявам теб и колиентите ви
| |
|
Аве ти още ли мърсиш тука...не са ли та изритали ...баси държавата скапана... и си мий зъбите по.често...чу ли
| |
|
| |
|
|
|
|