|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
БТК сами обезмислят стационарния телефон
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 07.02.10 17:55 |
|
За 7,80 лв страционарен имаш 30 мин разговори
За 10 лв през мобилната им мрежа имаш ето това, че не ми се пише
Питам се какъв вече е смисъла от стационарните. Може би за бабите на село само
Редактирано от lvaylo на 07.02.10 17:55.
| |
Тема
|
Re: БТК сами обезмислят стационарния телефон
[re: lvaylo]
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.02.10 18:19 |
|
Стационарните телефони са "за цялото семейство", мобилния телефон е личен.
Като имаш разговорливи дечица в къщи ще разбереш предимствата на или на .
Особено ако децата учат език и го практикуват освен през skype и по телефона. Във включените минути влизат и разговори към
| |
Тема
|
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 07.02.10 18:46 |
|
Не ме разсмивай, за 7,80 се предлагат 30 минути а после плащаш към 28-30 ст на мин.
Ако си на тази тарифа, децата ти ще те разорят
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fen ® (майстора) |
Публикувано | 07.02.10 18:49 |
|
много изгодна комбинация напоследък се получава БТК телефон на ограничен абонамент+Мтел Voicebox(3,72+4.90=8,62lv)
през "силен трафик" Мтел,през "слаб трафик"- БТК(0.000 лв на минута )
| |
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.02.10 19:00 |
|
Не говоря за . Както са написали и в сайта на Виваком, този план е "ако рядко се задържате вкъщи...".
За мен истинските планове започват от нагоре. И понеже разликата от едно левче между и е прекалено малка, като се имат предвид параметрите на , за мен Дуото е най-добрия план на Виваком за момента.
Това от моята камбанария, разбира се.
| |
Тема
|
[re: fen ®]
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.02.10 19:08 |
|
А пък изобщо няма смисъл да го споменаваме в тази тема.
Защото план "Ограничен" се предоставя на лица, които предоставят официален документ, доказващ, че са с ниски доходи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 07.02.10 19:18 |
|
Всичко е прекрасно стига да можеш да говориш тия 3600 минути с някого.
Аз лично по мои наблюдения(понеже ти говориш за деца)всички деца от 6 години нагоре носят GSM-ми и никой не се интересува от домашния телефон, понеже трябва да се върже в къщи и да си говори....може би с баба си
При тях сега е модероно да носиш GSM и ако от 10 деца приятели които си говорят по между си 10 ще имат GSM а поне половината няма да имат стационарен телефон.
Vivacom няма къде да ходи и намаля цените, за да е първа (заради нареждане от EU) предлага към всички 0,25 лв на мин, на която оферта скоро ще отговорят и другите два оператора, но си го набива със стационарния. И всеки, който може да си направи елементарна сметка и не ползва ADSL просто е длъжен да махне тази отживелица наречена "домашен телефон"Редактирано от lvaylo на 07.02.10 19:24.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.02.10 20:09 |
|
Всичко е прекрасно стига да можеш да говориш тия 3600 минути с някого.
В къщи доста сме се доближили до прекрасното.
Нещата са прости - всеки определя месечен бюджет за комуникации и гледа да го оптимизира максимално. Оптимизирането става със закриване на телефона или преминаване на минимален абонаментен план ако не говориш; или с преминаване на привидно по-скъп пакет или абонаментен план, при който обаче риска да платиш повече е по-малък.
Та така - за всеки влак си има пътници.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 07.02.10 22:11 |
|
Не не, пак не ме рабра. Аз сравнявам два плана, единия за стационарни другия за мобилни услуги, близки по цена. И казвам за чий ми е домашен телефон за 7,80 с 30 мин, след като мога да се разхождам навсякъде с мобилния и имам в пъти повече минути за разговор срещу 10 лв.
За това говоря - хора (мисля, че са повечето), които не говорят по 3600 мин няма смисъл да държат стационарен телефон.
Също така мобилен може да се държи вкъщи за ЦЯЛОТО семейство, на минимална такса от 10лв с 10 часа време за разговори
Стационарните вече умират. След 3-4 години мисля, че само бабите на село ще имат такива линии
| |
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.02.10 22:28 |
|
Разбирам те идеално. Варианта "мобилен в ролята на домашен телефон" също е допустим - в края на краищата избора е твой.
Мобилния домашен номер обаче ще постави психологическа бариера пред нормалните фиксирани абонати - за тях ще бъде по-скъпо да го набират - 0,39 / 0,28 лева за минута е цената към мобилни номера, вместо 0,132 / 0,018 / 0,00 лева за минута цена към фиксиран Вивакомски номер. Цените са .
В този ред на мисли - когато се прави подобен избор се гледат и двете страни - как ти е изгодно на теб от една страна, и дали хората, с които поддържаш контакти ще продължат да те избират и след промяната.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|