|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Какво става с iptv?
|
|
Автор |
martyr (мчк) |
Публикувано | 19.03.09 11:38 |
|
Ще има ли?
Няма ли да има?
Защо няма да има?
По телефона казват, че не искате да сключите договор с тях. 'що? Всички големи доставчици го предлагат?
| |
|
Редактирано от needsnow2 на 19.03.09 20:25.
| |
|
Не е за това.Това е тъпо щом се плаща.
| |
|
...Тогава бързо пишем в Google "iptv" и започват да изскачат:
и още десетки страници с линкове - знайни и незнайни.
P.S. А от 2005 г. БТК излъчва за района на София наземна цифрова телевизия DVB-T на 64 канал с много високо качество.
| |
|
За тях става дума.
В онлайн директ ги има и ги ползвам на майната си в Обеля 2. В спектър, в мегалан, в пауърнет ... че даже и във Нетуейв Варна през лятото за малко.
Само в БТК пишеше "тестов период" а преди седмица изчезна изцяло и в колцентъра ми говорят все едно не знаят, че сте предлагали такава услуга.
21 век.
| |
|
Най-ми е интересно какво става с парите, които iptv и БТК са си разделили от хората които са плаили "абонамент" за някой канал ... и сега пият студена вода.
Сайтът на iptv се зарежда ... дори и през proxy извън БГ ... само през БТК не може.
Интересното е, че това се случва малко след момента ... в който можеше да се откажат повечето преподписали при последната примоция на БТК.
Редактирано от Tomasz на 21.03.09 01:22.
| |
|
Моя договор изтича април кога треба да се обадя да го прекратя.
| |
|
сега
отиваш в бтк център (не магазин от друга партньорска верига), носиш модема и кабеляците, подписваш протокол за връщане, така е най-лесно
"Ще станат две ленти с по три платна"
| |
|
ок мерси.Редактирано от Raikkonen_ на 21.03.09 14:31.
| |
|
Аз да питам: Моя договор е сключен 26.05.2008г. Какво трябва да направя, за да го спра? Най-късно до 26.04.09 да отида да им кажа,че го спирам,или направо до 26.04.09 с модема и кабелите при тях?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|