|
Тема
|
БТК не отговаря на писмена жалба - какво да правя?
|
|
Автор |
deadreckoning (г-н Двутактов) |
Публикувано | 08.01.09 22:24 |
|
Както вече бях писал преди време в клуба, на 17 май 2008 г. (т.е. преди почти осем месеца) подадох писмена жалба в бизнес център на БТК, с входящ номер.
Към настоящия момент БТК нито е отговорила писмено и в срок, както е по закон, нито са ме потърсили по телефон или e-mail, нито са отговорили на няколкото ми запитвания по e-mail защо нямам отговор на жалбата си.
Как да постъпя според вас?
П.П.: Моля наблюдаващ да не се обажда в защита на БТК, ако няма какво ново да каже по въпроса - бях му пратил преди време копия от жалбата и кореспонденцията по въпроса, полза - никаква.
Редактирано от deadreckoning на 08.01.09 22:31.
| |
Тема
|
Re: БТК не отговаря на писмена жалба - какво да правя?
[re: deadreckoning]
|
|
Автор |
Astra18nz (бързо пали) |
Публикувано | 09.01.09 11:33 |
|
Според мен от правна гледна точка ако не са ти отговорили на жалбата(в срок) това е мълчалив отговор ДА ,тоест са съгласни с това за което ти възразяваш.
В момента най елементарното е да се оплачеш писмено в КЗП за това че не са ти отговорили в срок.
Редактирано от Astra18nz на 09.01.09 11:34.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
motek (ombre) |
Публикувано | 09.01.09 12:24 |
|
| |
Тема
|
[re: motek]
|
|
Автор |
D-rA () |
Публикувано | 10.01.09 13:07 |
|
От въпросната комисия ЗП, препращат подобни жалби в КРС, където обикновено потъват, но може и да опита направо в КРС.
| |
Тема
|
[re: D-rA]
|
|
Автор |
Astra18nz (бързо пали) |
Публикувано | 10.01.09 16:50 |
|
КРС подпира БТК или по-скоро такава е държавата всеки сам се оправя както може.
| |
Тема
|
[re: Astra18nz]
|
|
Автор |
D-rA () |
Публикувано | 10.01.09 17:21 |
|
Не само БТК е подпряна. Сетих се, че минах по тоя път с КЗП- по повод кражба на пратка от Д&Д, миналата година февруари- и КЗП ме уведоми в рамките на 1 месец, че жалбата е препратена в КРС (щото пак тя, контролирала и куриерски фирми). И следа от опит за отговор нямам
| |
|
В отговор на:
П.П.: Моля наблюдаващ да не се обажда в защита на БТК, ако няма какво ново да каже по въпроса - бях му пратил преди време копия от жалбата и кореспонденцията по въпроса, полза - никаква.
Не споменавай напразно името наблюдаващ.
| |
Тема
|
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
deadreckoning (г-н Двутактов) |
Публикувано | 11.01.09 11:28 |
|
Че защо не - да не би да си свършил нещо в случая?
| |
|
не му обръщай внимание, мисли се за господ
- Как умря той?
- Беше ударен от метеорит.
- Типично за него...
| |
Тема
|
Re: БТК не отговаря на писмена жалба - какво да пр
|
|
Автор |
nqkojN (новак) |
Публикувано | 23.01.09 14:28 |
|
Все пак опитай с жалба/писмо/сигнал (както го наречеш) до Председателя на КРС (гр. София, ул. "Гурко" № 6) Опиши случая в свободен текст, приложи копия на документите, които имаш. Задължително копие от жалбата до БТК и най-вече вх. номер. Наблегни, че не си получил отговор от БТК. Дай верни координати за връзка.
| |
|
|
|
|