Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:26 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ще има ли скоро нови услуги..нови  
Автор green123 (непознат )
Публикувано08.09.08 17:47

за АДСЛ клиентите - филмови канали, ТВ ?
Колко би струвало подобно удоволствие ?
Говоря за услуга която да замести кабелната ми телевизия (като качество и разнообразие), че нещо ме нервят напоследък.

Тема Re: ще има ли скоро нови услуги..нови [re: green123]  
Автор green123 (непознат )
Публикувано09.09.08 12:41

Какво става, всички ли напуснахте БТК, няма ли кой да даде отговор.
Говоря за услуга като ето тази:

Автор Pyceнeц (Аз!)
Публикувано09.09.08 14:17

Стига бе, човек. Те интернета не могат да си возят по скапаните кабели, какво очакваш да стане ако се добавят още едни 4 Mbit/s за ТВ? Като направят PON и пуснат FTTH - тогава може би. Засега ме съмнява дълбоко.
Откъде си? Като те дразни кабеларката - има много възможности

Автор тъпия (смотания)
Публикувано09.09.08 19:37

Питай наблюдаващата путка...ако не ти отговори тегли и една путка майна...свикнала е

Редактирано от KillingTime на 09.09.08 22:38.

Тема Re: ще има ли скоро нови услуги..нови [re: тъпия]  
Автор dwdm (непознат )
Публикувано09.09.08 21:02

Ти ще напишеш ли нещо свястно веднъж по дадена тема...
Не ти ли втръсна да се давиш в собствените си бълвочи,то какво да напишеш,като си некомпетентен и арогантно бивше техниче!!!
И като не си в БТК вече-бягай от тук-пиши за астрология,роботи,литература и примерно поезия-кой знае,може там да ти е призванието!

Тема Re: ще има ли скоро нови услуги..нови [re: Pyceнeц]  
Автор dwdm (непознат )
Публикувано10.09.08 21:05

Ta ,какви са скапаните ни кабели-дай параметри,че излиза от кабели разбира всеки-давай-разкажи за електрическите характеристики на един кабел-виждам ,че ги отбираш тия неща,както и други хора тук,явно си от ония дето над физикаъл слоя няма друго-почва и свършва с кабела,май това го казах преди,но някой казал-рекъл---а и не си в бтк-не си вади извод по кабели-това е грубо и недодялано/кажи как се мери един кабел,като се оправи-не ,че съм от кабелна мрежа де-обясни и на мен и другите!!!?/

Тема Re: ще има ли скоро нови услуги..нови [re: dwdm]  
Автор тъпия (смотания)
Публикувано10.09.08 21:31

Тъпънар...казах кой щи даде инфо ама тъпъта ти чутура не увира...тя мекерейската путка знай,ама дорде го неафишира компанията нема ти каже...щот мекере

Тема Re: ще има ли скоро нови услуги..нови [re: dwdm]  
Автор Pyceнeц (Аз!)
Публикувано10.09.08 22:40

Говоря за кабелите от местната централа до абонатите. Какви са - ти сам знаеш предполагам. Също и откъде идват проблемите.

Тема Re: ще има ли скоро нови услуги..нови [re: Pyceнeц]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано11.09.08 23:01

МИ медни са,какви да са

Автор teou (новак)
Публикувано20.09.08 12:16

Това за мене е абсурд да стане при бтк, т.е. ако стане нито телевизияте ще е телевизия нито нета нет. АДСЛ технологията дори при отлично изградена мрежа би била на границите на възможностите с това с нейните до около 20 мегабита.

ИПТВ ако искаш вариантите към днешна дата са 2 - в София и Пловдив. За София сайта е

а за въпроси форума

http://vilamalina.hit.bg/

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.