|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
БТК - Варна - от 2 месеца кофти интернет
|
|
Автор |
paraidiot (непознат
) |
Публикувано | 19.08.08 23:45 |
|
На моменти всичко е наред, в останалото време високи пингове и загуби. Това е от 2месеца. От 2 години съм клиент на бтк и не съм очаквал, че ще се стигне да мисля за друг доставчик вече. Не съм само аз а много хора в различни квартали на Варна. Всички тестваме постоянно и установяваме, че проблемите се появяват и изчезват по квартали. Вечер, разбира се е ужас, точно когато ни трябва стабилен външен нет.
Момчето от съпорта ме излъга, че ми слага нов firmware на модема и така щяло да се оправи. Firmware и драйверите си бяха същите и след рестарта и досега, и от честно казано повече от година са такива. Вързан е на 12мб, тно язък за скоростта.
Според мен интернета за Варна не стига, особено летния сезон - сега, когато Варна става колкото София, а в София предполагам нета хвърчи, хехех.
Хората във Видин, Пазарджик и София на БТК нямат проблемите ни от Варна. Доскоро беше ок, но от лятото нещата са зле.
пинг 500-1500 към съврър, към който хората обикновено имат 50-200. Разпитвам наоколо: при теб така ли е, при теб ? Нямам проблем, ми отговарят всички, които не са на бтк от Варна. И добавят, ти луд ли си, че си на бтк още. Явно съм.
Кажете, бъркам ли някаде? Имате ли някакво мнение за варненските ми тревоги? Или да не си го слагам на сърце ами да чакам април да ми изтече договора.
| |
|
Вярно е ! Наистина има проблеми, особено вечер.
Дано да се направи нещо по въпроса !
| |
|
Какъв ти е проблема?
1. От 2 год си клиент на БТК и не си имал проблем.
2. От два месеца имаш проблем.
3. Пингвай не от там, където пингваш в момента.
4. Хората в София - нямат поблеми.
5. Да не искаш да кажеш, че жицата за Интернета до Варна е прекалено дълга и той се губи пътьом??
6. А, ТИ! Видял ли си как ти светят лампичките???
Извод, абе, Наблюдаващ, немаш ли си с кво да се закачаш, а иначе ZTE са абсолютно съвместими и одобрени от SIEMENS... long time agoooo
Mark, Up please
| |
|
Пуснете малко ping и tracert примерчета се види за какво става въпрос.
| |
|
по колко начина може да напишеш трацерт???
Mark, Up please
| |
|
Поне два
| |
|
1. tracert
2. traceroute
3. tracepath
Защо се застрахова с "Поне два"???
Mark, Up please
| |
|
скромен съм
| |
|
Еххх, мии - отива ти. ЛамПИЧКА...
Mark, Up please
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|