Тема
|
BTK ADSL и програмата Доведи приятел
|
|
Автор |
KAPPABG (непознат
) |
Публикувано | 07.09.08 11:22 |
|
В цялото си целомъдрие нашето трибуквие се напъна и измисли новата простотия "Програмата Доведи приятел". Сигурно повечето от вас са получили едни писъмца с инструкция какво да направиш за да получиш до 3 месеца безплатен интернет. Накратко убеждаваш трима приятели да станат абонати на трибуквието и им връчваш по едно талонче. Ако убедиш трима оп 3 месеца и аверите по един месец. Аз трябва съм луд да агитирам някои да стане абонат на този така високоскоростен и качествен интернет . Във Варна всяка вечер почти интернета го хваща болест и се мъкне едвам едвам. Пробвах и със съпорта но ефекта беше еднократен след един ден пак същото. Вашето мнение за тази нова гениална идея на БТК-то?
|
|
Тема
|
Re: BTK ADSL и програмата Доведи приятел
[re: KAPPABG]
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.09.08 11:57 |
|
Условията на промоцията "" могат да се видят .
За гениалността на идеята не смея да коментирам, но чичко хич не е съгласен, че идеята е нова.
Ако имаш чувството, че трябва си луд да агитирам някои да стане абонат на този така високоскоростен и качествен интернет според мен е редно да споделиш с БТК мотивите си. В края на краищата идеята е един вид обратна връзка за качеството на услугата: доволен си от нея - препоръчваш, не си доволен - съобщаваш го където трябва.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
paraidiot (непознат
) |
Публикувано | 07.09.08 13:28 |
|
Мотива е ясен, клиента е недоволен. Това е достатъчно да не препоръча интернета на бтк на друг. Аз съм на същото мнение. Във Варна интернета на бтк е под всякаква критика цяло лято вече. Никой нищо не може да направи, нито съпорт, нито колеги от техническия отдел. Всички се извиняват и уверяват, че ще информират колегите за случая и това е практика за всеки проблем.
Надявам се целия съпорт да останат безработни скоро и да се връщат на полето в Горна Кресна - Пиринско, откадето вероятно са дошли. Единствените хора, които свършиха нещо откакто съм клиент на бтк отпреди 2 години и повече са 2мата техници, които дойдоха и ми смениха модема преди година, и Пламен от съпорта, който незнам как да похваля по друг начин, но беше единствения който ме разбра, въпреки че нямаше какво да стори повече.
|
|
Тема
|
[re: paraidiot]
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 07.09.08 14:14 |
|
грешиш!!!...шундата наблюдаващ ши опрай работата
|
|
Тема
|
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
KAPPABG (непознат
) |
Публикувано | 07.09.08 15:43 |
|
Мотивите са ми споделенио тамън три пъти с БТК. Обаче от другата страна е пълно мълчание. По-скоро трябва от ръководството на трибуквието да изпратят на клиентите си във Варна извинителни писма са влошеното качество на услугата. Ама какви сме ние, че да ни се обръща внимание. Някакви балъци! Тя цялата ни държава е така. Не само, че няма да препоръчам този така "рекламиран високоскорстен и качествен интернет" напротив ще разубеждавам всеки. Щом нямат желание от великото ръководство да се погрижат за клиентите те ще се изнижат един по един!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.09.08 18:12 |
|
.
Като си намислил да правиш черен PR защо първо не съобщиш за причините на хората от "Връзки с обществеността и корпоративни комуникации" в БТК?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
KAPPABG (непознат
) |
Публикувано | 07.09.08 19:15 |
|
Черен PR? Просто, който иска да си пусне АДСЛ ще го посъветвам да не го прави и ще го поканя у дома да си направи тест на услугите. На мен лично ми писна да се обеснявям по телефоните за проблемите си и да не се предприема нищо. Изглежда във Варна си имат сериозни проблеми.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 07.09.08 19:20 |
|
Изглежда във Варна си имат сериозни проблеми
На мен лично ми писна да се обеснявям по телефоните за проблемите си и да не се предприема нищо.
Затова те давам идея с телефони и е-майл извън Варна.
Решението е твое.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
obul (минаващ) |
Публикувано | 08.09.08 08:55 |
|
А бе вие в кой век живеете? За да се оплача от нета трябва сигурно препоръчано писмо да пращам с входящ номер.Като че ли в БТК не са разбрали че нета им вече е под всякаква критика.На съпорта сигурно и телеграми трябва да пращаме защото явно по телефона няма шанс да се свържеш.Има ли някой който да е успял да се свърже със съпорта за под 40 минути?Е аз изчаках и се обади някаква която ме посъветва да пусна торент и да гледам с колко тегли.А това че пинга е над 200 и че едвам отваря страници няма значение.И не е проблема само във Варна - навсякъде е.И се появи с новите скорости.Решението не трябва да е негово.Ако БТК се интересува за мнението на потребителите си да направи анкета.
|
|
Тема
|
[re: obul]
|
|
Автор |
Pyceнeц (Аз!) |
Публикувано | 08.09.08 09:08 |
|
Ами конкуренцията ги напъна да вдигнат, че иначе издъхваха. Но сега реално на повечето места няма възможност за тези скорости и мрежата издъхва. Какво да ти кажа, бягай надалеч
|
|