|
Тема
|
никой нищо не споменава
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 23.08.08 20:59 |
|
за най-интересната новина в портала,която стартира от месец септември
| |
Тема
|
Re: никой нищо не споменава
[re: DTMF]
|
|
Автор |
paraidiot (непознат
) |
Публикувано | 23.08.08 22:13 |
|
За какво става дума? Интернета ли ще идва?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 23.08.08 22:28 |
|
Някой беше написал "АКо пуснат пак програмата 90 % ще избягат масово , и сега го правят но един по един"....ти как мислиш към днешна дата...автора на горенаписаното дали още държи на словата си...или се изметна
А сега-аз да ти кажа:Ако не посочват от ръководството кой да си оди много малко ще се възползват от програмата.Соц хранилката е все още желана от мнозинството....инък си мърморят за заплати и прочее глупости ама знаят,че такава айляшка работа едва ли ще намерят друга през живота си..в големите градове сигурно ще има повече,ама селенията ...хахах...селенията кът мекерето ши чакат ритник...мекерето иска той да гаси крушките в бТК...кът го закрият кът компания и хопппп-угасило последната крушка от канцеларийката си...а малко преди това са снело пред бюрото си да разправя един ден ква велика путка е била
А за 90 % де ши избягат масово-не вярвай!!! Треба ги ръчкат инък никой не бяга от там де го некарат да бачка и пари му дават кът,че ли бачка...бетекайци са умни служители и работници-те не бягат от хубавото
Ти лично ако не та номинират ко ши прайш...ши чакаш нали...ся ти кофти,на пролет по-добре и така отлагане до дет може...знам ви философията много добре...бях един от вас
| |
Тема
|
[re: тъпия]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 23.08.08 23:38 |
|
в понеделник поне 2-ма ще попълваме молбите, все некадърници и калпави сме
Редактирано от DTMF на 23.08.08 23:39.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.) |
Публикувано | 24.08.08 01:14 |
|
По интерсно е дали ръководителите, ще кажат не съм съгласен. За определени (способни) хора или ще отказват когато отделите намалеят с над 50% от персанала си. Ако е вторият случай, то първите подали молби ще бъдат удовлетворени, а другите които са искали, ще чакат някоя друга вълна, ако въобще има такава. Или направо ще се закриват дирекции една по една... и така докато се оутсорсне цялото бтк и ще има най-голяма далавера за акционерите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
titi111 (дразнител) |
Публикувано | 26.08.08 20:52 |
|
Попълнихте ли?Какво стана?
"Дори да си на верен път,ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!"
| |
Тема
|
[re: titi111]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 28.08.08 00:14 |
|
Още нямало инфо кое къде и как,от септември казаха)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FLAG (неудачник А-29) |
Публикувано | 28.08.08 20:30 |
|
DTMF, би ли я пуснал тука тази ПДН.Отпуска съм и нямам достъп до портала.
| |
Тема
|
[re: FLAG]
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 04.09.08 20:26 |
|
Казвайте ко стаа у бТК...тъпия бе у странство и не знай...думайте бивши колеги