|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
До колегите на Наблюдаващата.
|
|
Автор |
FishAndChips (InDaHouse) |
Публикувано | 19.08.08 02:07 |
|
Забелязвам известна намеса във личното ми влизане в други форуми и подобни на ДИР.
Наказателна акция? Интересно.
Mark, Up please
| |
Тема
|
Re: До колегите на Наблюдаващата.
[re: FishAndChips]
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 19.08.08 11:43 |
|
темата ти за мекерето де чати у работно верме ти я делнаха...хахахааа...аве мафия тва мекере ама са прай на девица...курва ший ши знайш...да напусне кът тъпия и да си чати га и кефа...ся ма чете и несмей са обади...ТЪПО МЕКЕРЕ ЗНАМ,ЧЕ МА ВИЙШ АМА СИ БЪЗЕ...мноу сий гот га мекерето с ограничени права...дори ич да ги нема дано...дано ся септември го номинират и си иде...то само нема са сети...ши прай портрет на тъпия....то са невиди ква збръчкана слива е,за тъпия зел да чати...вагината му питон не видела сума ти и време и затва тъй недойбано чати...липсата на секс си казва думата...то биологична необходимост и ний сме жертва на несъукъплената наблюдаващ...ама не са знай-някой мой са жертва и тогава сичко си дой ня местото...аз вярвам у бъдещите секс подвизи на наща наблюдаващъ...ай чи ми бъктиса
| |
|
i kvo mu e interesnoto?
| |
Тема
|
[re: тъпия]
|
|
Автор |
dwdm (непознат
) |
Публикувано | 19.08.08 19:51 |
|
Предполагам изживяваш оргазъм докато пишеш и често си сменяш слиповете/ако не ги сменяш-сменяй ги-горещо е и се въдят микроорганизми,даже ползвай банята понякога,ако имаш такава/!Иначе "богатия" ти речник го знаем тук.
П.П.Забравих-извини ме-и дъвчи честичко бонбонки "тик-так"!!!
| |
Тема
|
[re: dwdm]
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 19.08.08 20:10 |
|
га атовете са ритат,магаретата/dwdm/ да стоят настрани!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dwdm (непознат
) |
Публикувано | 19.08.08 20:30 |
|
Ти ли си елитен кон,бе катър/хермафродит/...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 19.08.08 20:37 |
|
казах ти нещо...дън повтарям...марш у убора!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dwdm (непознат
) |
Публикувано | 19.08.08 20:54 |
|
Това последно потвърждава ,че имаш селско мислене-казва се коневръз,не си ли гледал уестърни бе глупак...или баба ти те заключваше в зимника!!!?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dwdm (непознат
) |
Публикувано | 19.08.08 21:01 |
|
Обзалагам се с антрополози и зоолози и всякви там учени,че Дарвин ще се обърне в гроба от теб-има и добра новина-=ти си нещо ново в откритията-кръщавам те "хомо сапиенс-гъвнари...с"-извини ме за славянското наречие!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 19.08.08 21:05 |
|
аве ей,не ми барай ника,че съм гнуслив...маай са, нема чата с теб...не си ми на ниво...оди си мери пишката с някой нюню
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|