|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Какво става с интернета вечер?(варна)
|
|
Автор |
paraidiot (непознат
) |
Публикувано | 16.07.08 20:56 |
|
Поне тук много хора се оплакват, че интернета вечер спада и пинг-а скача ужасно. Аз също го забелязах, и към 1 часа сутринта се оправя. Започва от 8 вечер. Някой знае ли нещо по въпроса? Специално аз и моте познати играем онлайн и си прецакваме играта с този псевдо-интернет. Пинга вътре е стига до 3сек. а останалите от другите страни нямат проблем, следователно е при нас. Напомня ми за ланките, когато вече има прекалено потребление и съответно нета е бавен хехе. Да се обаждам ли на съпорт-а или да не си губя времето с роботи, кажете?
п.п. АА и кажете моля как да отчета тези шумове и изобщо някаква статистика на модема ми, за да знам дали линията има нещо общо. Между другото доскоро си теглех с 1.3МБ и си беше пушка. Отскоро започнаха тези простотии вечер. Висок пинг и загуби.
Редактирано от paraidiot на 16.07.08 21:21.
| |
Тема
|
Re: Какво става с интернета вечер?(варна)
[re: paraidiot]
|
|
Автор |
obul (новак) |
Публикувано | 17.07.08 10:51 |
|
И аз забелязах нещо такова.Обаждах се на съпорта.Викат ми с колко теглиш от торенти.Явно това е критерия за добър нет.Не тегля от торенти но специално за случая го пуснах.Наистина си тегли с добра скорост 7-8 но пък това не ме грее защото страниците се отварят бавно.Един клип не можеш да изгледаш в вбокса например.
| |
Тема
|
[re: obul]
|
|
Автор |
paraidiot (непознат
) |
Публикувано | 17.07.08 14:27 |
|
Аз и с торентите имам проблем, от 1.3МБ на 150-200кб/с пада. Преценявам че интернета се прецаква вечер и се опрявя сутрин. Това не съм само аз, ами и приятели на бтк които са в различни квартали чустват същото.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RenesanZ (непознат
) |
Публикувано | 17.07.08 18:07 |
|
Незнам каква играете онлайн, аз играя Warcraft 3, от неделя насам имам около 20 "disconnected" ползвам АДСЛ в Шумен, скоростта пада от време на време, оправя се като reset-на модема чак, но това с warcrafta e направо нетърпимо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 18.07.08 11:53 |
|
Много маймунки на клончето - това е станало.
Особенно често наблюдавано при доставчици с дълги обвързващи договори...
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KAPPABG (непознат
) |
Публикувано | 18.07.08 12:48 |
|
Проблема не самоявно при мен. Донякъде се упоскоих. Аз даже си гледах във модема как е положението там е добре. В последно време обаче вечер интернета не на добро ниво. Явно станахме прекалено много маймуни. Вечер всички сме си по домовете и като и всичко се претоварва
Редактирано от KAPPABG на 18.07.08 12:49.
| |
Тема
|
[re: KAPPABG]
|
|
Автор |
obul (новак) |
Публикувано | 18.07.08 12:52 |
|
А пък мен не ме грее че и другите имат проблем.Важното е че трябва да имаме качествен нет и ти през цялото време а не в 3 часа през нощта.Така че от БТК да вземат да се размърдат и да вземат мерки.
| |
Тема
|
[re: obul]
|
|
Автор |
KAPPABG (непознат
) |
Публикувано | 18.07.08 14:46 |
|
Да да чакай от умрял писмо да се размърдат.
| |
Тема
|
[re: KAPPABG]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 18.07.08 18:31 |
|
Е, да, ама плащате само 20-25 лв.
Би трябвало да е успокояващо.
За 10-15 лв. отгоре получаваш 8 мбпс постоянно и навсякъде по света, ама пък ще има рев, че доставчика е кръвопиец, не вижда ли цените на бТК
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор |
vadon (непознат) |
Публикувано | 18.07.08 18:44 |
|
Като твърдиш това, очевидно си мислиш, че много знаеш и че е вярно. Точно обратното е - многото маймунки на клона са при доставчици, които не те обвързват. Уверявам те, че знам какво говоря, защото съм патил.
Що се отнася до забавянето - вярно е, че го има, някъде от 3 дни при мен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|