|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Wi-fi адсл
|
|
Автор |
D-rA () |
Публикувано | 28.06.08 19:54 |
|
Как абонат с такъв модем, може да смени канала си за wi- fi свързване, когато около него се бият модеми на един канал? В този случай, само секюрити достъпа не е достатъчен, за да не си пречат.
Не би ли било редно, поне в такива настройки да има достъп съответния абонат.
ПП. Чесах се умно, на такъв въпрос днес,(аз съм със собствен рутер и нямам тоя проблем), но от това което попрочетох, изглежда и за това трябва да се чака търпеливо на телефона на супорта.
Или- има ли по- бърз начин?
| |
Тема
|
Re: Wi-fi адсл
[re: D-rA]
|
|
Автор |
Astra18nz (бързо пали) |
Публикувано | 28.06.08 20:52 |
|
Редно е да имаш достъп( в нормалните компании имаш достъп също ти дават и ръководство как става това).
В конкретния случай редното е да се обадиш на "съпорта" ако по някакви причини е неосъществимо си влизаш в настройките на модем-а и действаш .
| |
|
Аз доколкото си спомням от my.contact.bg може да променяш определени настройки ... ама нямам wifi adsl ... така че не мога да кажа със сигурност.
| |
|
Не се сещам за друг начин освен през телефон 0800100.
Обаче имам въпрос - при WiFi ADSL има ли различни user/pass с различни нива на достъп?
| |
|
При цялото ми желание да отговоря на питащия ме, нищо конкретно не открих, и му дадох съвет да се въоръжи с търпение на 0800100.
Иначе попаднах и на активационните настройки на , където е видно че липсва достъп до кой знае какви настройки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Astra18nz (бързо пали) |
Публикувано | 29.06.08 12:57 |
|
Очевидно от снимката няма възможност за смяна на канала...
Остава съпорта или директно смяна на канала през уеб интерфейса на модем-а с root права.
| |
|
С администраторската парола за модема може да се сменя канала,нямаше да е лошо ако можеше и да се сменя от майконтакт.бг с потребителското име и парола
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 30.06.08 10:34 |
|
Има - намираш си нормален Интернет доставчик.
Welcome to the real world!
| |
|
все пак живеем в Бананова Република управлявана отлаици
Ако ти не можеш не пречи на другите да го правят- те знаят как !!!
| |
|
Кога си инсталирал на БТК абонат WiFi ADSL?
Mark, Up please
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|