Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:23 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Тема Постоянно сриване на mbox.contact.bgнови  
Автор Sensation Blue (минаващ)
Публикувано29.05.08 19:27

откакто се зададоха прословутите високи скорости които най после дочаках... започна сериозно да се срива мейл сървъра на БТК - mbox.contact.bg.
Не мога да вляза с часове през деня нито чрез POP3 нито чрез уеб базирания достъп - само изписва login failed.
Вечер се пооправя. Звънях на хелпдеска там един любезен господин се учуди на проблема ми но след като сам провери ми каза че просто има някакъв проблем и толкова.
Ок няма проблем реших че това е някакъв временен проблем. До днес когато изпратих няколко емайла на които не получих отговор а бяха спешни и след няколко проби установих че емайлите които пращам не се получават а също така и аз не получавам такива.
Сега се оправи и пробите които току що направих са успешни но емайлите които пуснах за проба днес така и не се появиха.
Огромната ми грешка беше че заради проблем с нашия мейл сървър в офиса реших да се доверя на този на БТК като такъв с горе долу добри спам филтри и т.н. и вече съм обвързан с него. Но ето че започнаха тези сривове да влияят негативно на бизнеса затова съм с пълното си право да негодувам

Моля някой от БТК да провери за тези проблеми и да се вземат мерки за избягването им.

Тема Re: Постоянно сриTване на mbox.contact.bgнови [re: Sensation Blue]  
Автор ToдopoB ()
Публикувано29.05.08 20:11

Никой никакъв проблем няма да ти отстрани, ами овреме се замисли за лекарство на твоята поща. Ами аз си го намерих - казва се gmail.com ! В настройките може да направиш, така че да ти проверява и няколко други пощи. и ...чао xxx@mbox.contact.bg .

Тема Re: Постоянно сриване на mbox.contact.bgнови [re: Sensation Blue]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано30.05.08 00:15

dir.bg i mail.ru също поддържат безплатен поп3 и смтп достъп(+много други удобства), какво му харесвате на контакт бг не разбирам

Тема Re: Постоянно сриване на mbox.contact.bgнови [re: DTMF]  
Публикувано30.05.08 10:59

единственото заради което сме на контакт.бг е защото имаше свободни уникални имена както това на фирмата така и моето... за разлика от маил.ру гмаил и т.н.
Затова се и хвърлихме там уж като по сигурно от местния лан.
Проблема другари БТКри е че на нас ни е нужна поща с POP3 и въпреки че имаме домейн и хостинг на фирмата заедно с мейл сървър (извън БТК) вашите забрани не ни позволяват изпращане на POP3 от този домейн, когато сме клиенти на БТК въпреки че сме БИЗ. Е не е ли тъпо и смешно това?
Представям си ако бяхме сложили домейна си да минава през БТК. Сигурно и сайта ни нямаше да се отваря така както не ми се отварят половината сайтове след 10 минути ако ви ползвам шибаните ДНС сървъри които сте дали. Добре че има добри хора тук които да ми кажат че може да се ползват и други ДНС сървъри.
Сега разбрах защо толкова много хора псуват БТК. За бога бизнесмени не се доверявайте на нет и на пощи от бтк ако искате да нямате проблеми.
Майната ви при изтичане на договора ми преминаваме към лан.

Тема Re: Постоянно сриване на mbox.contact.bg [re: Sensation Blue]  
Автор Пeтъp_ (професора :))
Публикувано30.05.08 11:14

ами получава се едно нещо дето му се вика направи си сам - ако искаш да имаш нещо 100% сигурно трябва сам да се погрижиш за това
а на вълка врата му е дебел защото си върши работата сам

а пък забелязвам че и в това не си много добър, инче щеше да си разрешиш поне част от проблемите

Редактирано от Пeтъp_ на 30.05.08 11:16.

Тема Re: Постоянно сриване на mbox.contact.bgнови [re: Пeтъp_]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано30.05.08 12:23

Ми маината ви и на вас,дреме ми че не ти работи пощата . Има си хелп деск-за това им плащат.

не беше до Петър

Редактирано от DTMF на 30.05.08 12:25.

Тема Re: Постоянно сриване на mbox.contact.bgнови [re: DTMF]  
Публикувано30.05.08 17:28

както написах звъннах на хелпдеска които не знаеха даже че има проблем и благодарение на мен го констатираха. Все още ли мислиш че ще ми помогнат?
А на Петър ще кажа че съм си оправил проблемите но нима всеки трябва да има висше по информационни технологии за да може да ползва нет от БТК?

Тема Re: Постоянно сриване на mbox.contact.bgнови [re: Sensation Blue]  
Автор wtf_omg (непознат )
Публикувано03.06.08 11:37

Sensation Blue
Ти си моя герой ....

Радвай се че не съм модератор

.Веднага щях да ти отстраня един проблем ,а именно да спреш да пишеш .....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.