|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Е*ах ги у БТК-то
|
|
Автор |
xploda (непознат
) |
Публикувано | 17.05.08 23:54 |
|
Баси,тва е най най най калпавия простия долния нет който някога съм имал.Честно.Направих онлайн заявка за повишаване на "новите скорости" от на мама си у п*тката време не са се сетили да го повишат.Беше със статус неразпределени,после с R0 или RО(толкова им е калпав шрифта че не мога да разбера нула ли е или О,на уебмастъра им много поздрави по първородна линия).Самата връзка цепи мрака на 17 и половина,разпада си се когато си поиска както си поиска (върнах се '95 ,га имаше Dial-Up).Модема смотания се рестартира и той когато си иска.Хелп деска им е*ан пък въобще го няма,па случайно ако някой отговори то той е с компетенциите на 15 годишен геймър,знаещ да прави мрежа на CS.Ама иначе се имат за нещо.Педали калпави.Мамито ви смотана бетекарска да е*а.Дет вика един авер-грозни че и с претенции.Ах да има някой друг и секунда няма да търпя тва ама няма мамито му пуста.Редактирано от KillingTime на 18.05.08 21:21.
| |
Тема
|
Re: Е*ах ги у БТК-то
[re: xploda]
|
|
Автор |
xploda (непознат
) |
Публикувано | 18.05.08 11:44 |
|
Баси,тва е най най най калпавия простия долния нет който някога съм имал.Честно.Направих онлайн заявка за повишаване на "новите скорости" от на мама си у п*тката време не са се сетили да го повишат.Беше със статус неразпределени,после с R0 или RО(толкова им е калпав шрифта че не мога да разбера нула ли е или О,на уебмастъра им много поздрави по първородна линия).Самата връзка цепи мрака на 17 и половина,разпада си се когато си поиска както си поиска (върнах се '95 ,га имаше Dial-Up).Модема смотания се рестартира и той когато си иска.Хелп деска им е*ан пък въобще го няма,па случайно ако някой отговори то той е с компетенциите на 15 годишен геймър,знаещ да прави мрежа на CS.Ама иначе се имат за нещо.Педали калпави.Мамито ви смотана бетекарска да е*а.Дет вика един авер-грозни че и с претенции.Ах да има някой друг и секунда няма да търпя тва ама няма мамито му пуста.
KillingTime защо го редактираш бе?Да не те жегна нещо,а?Нямам право да изразя недоволството си от смотаните бетекари ли?Дай някоя основателна причина.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
inorder (непознат) |
Публикувано | 18.05.08 12:14 |
|
Обобщенията винаги са неверни, но все пак... не се притеснявай приятелю съвсем скоро ще има алтернатива...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 18.05.08 13:44 |
|
Прав си!Тука няма свобода на словото-ако критикуваш БТК-ту,KillingTime ти трий постинга!?Ама я го хвали-мой ти го и одебели съ види и от кьоравите.
Изобщо за БТК-ту кът да мъртвец....или хубаво или нищо
| |
|
Я пак погледни? Изтрил ли съм го?
| |
|
Каквото си искате пишете за БТК, аз не съм служител , не съм пристрастен, единствено ползвам ADSL и домашен телефон ! Просто се въздържайте от обиди и простащини !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
T-Com (скоро и мобилни) |
Публикувано | 18.05.08 18:09 |
|
Спокойно, съвсем скоро ще можеш да ползваш ADSL от друг оператор. Важното е да не подписваш дългосрочен договор с БТК.
| |
Тема
|
[re: T-Com]
|
|
Автор |
ADSL2 (непознат) |
Публикувано | 18.05.08 18:45 |
|
По жиците на бтк или новият оператор ще си прекарва негови?
| |
Тема
|
[re: тъпия]
|
|
Автор |
ADSL2 (непознат) |
Публикувано | 18.05.08 18:48 |
|
Я раздуй ся що такваз омраза сипеш към бетекато? Кажи ти лично как пострада от него? И кажи що ся сърдиш на бетекато, а не се сърдиш на некадърните управници които се ебават толкоз дълго с целолупния български народ, включая теб?
| |
Тема
|
[re: ADSL2]
|
|
Автор |
тъпия (смотания) |
Публикувано | 18.05.08 19:20 |
|
Ако зема ти разпраям ши треба бая са пише/20+ години вътре у системата/.И не си ма разбрал-не мразя бТк,а ме яд кога някой изразява негативи и да са трий постинга му.Що не трий модератора на мекерето словата/та то кът путка чати/под путка имай у предвид стил,а не пол за секс,ама мекерето не плъю по бетекату,то там ближе.Иначе бТк си е нормално компания с + и - и всеки да си казва както го чувства от неговата камбанария.А да ти кажа дори дън харесвам тва де мислиш,още повече не харесвам тоя де ти пречи да си го кажеш.Разбра ли нещо до тука,ако си ОК...малко объркано съ изразявам,ама чатя тва де мисля и са мъча да мисля тва де чатя
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|