|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Много сте нелоялни....
|
|
Автор | AntiLOOP (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.07 16:47 |
|
Обаждат ми се онзи ден на стационарният от БТК.
- Ползвате ли интернет ?
- Да.
- Коя фирма ?
- От ******* фирма. (всъщност, това е моята фирма).
- О дааа! Ние знаем. Имаме доста нови клиенти които са се отказали от тях.
и т.н.
Всъщност, за последните месеци незнам да имам чак толкова отказали се клиента.
БТК, дали отново КЗК няма да Ви шиба с някоя голяма .... глоба ?
Извадка от Закона за защита на конкуренцията:
Чл. 31. (1) Забранява се увреждането на доброто име и доверието към конкурентите, както и на предлаганите от тях стоки или услуги чрез твърдение или разпространяване на неверни сведения, както и чрез представяне на факти в изопачен вид.
(2) Забранява се приписването чрез реклама или по друг начин на несъществуващи качества на стоки или услуги при сравняване със стоките или услугите на конкурентите, както и приписване на несъществуващи недостатъци на стоките или услугите на конкурентите.
| |
|
ако не можеш да го докаже само лаеш
/
| |
Тема
|
Re: Много сте нелоялни....
[re: KимoнГeoprиeв]
|
|
Публикувано | 04.08.07 18:16 |
|
Не се сетих на момента.
Затова се обръщам към всички които не ползват Супер Любо:
Попитайте за името/фамилията на служителя който Ви се обажда. Запишете си го, както и часа/датата на обаждането. Предайте го на Вашият доставчик и ако той има желанието - нека се обърне към КЗК.
| |
|
Предполагам, че имаш mail-list на клиентите си, пусни един мейл и помоли ако някой от тях е получил такова обаждане, да ти пише. Ако намериш хора, които са готови да свидетелстват, може и да осъдиш БТК. Подобни неща не трябва да остават без последствие, иначе ще продължават да ни се качват на главата с техния монопол.
| |
|
И как се доказва такова обаждане по нашето законодателство?!?
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
[re: AntiLOOP]
|
|
Автор | Cвacтka (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.07 18:56 |
|
Ами, хайде де, подай жалба!
Аз те подкрепям!
| |
|
Или си решил нас да ни правиш на такива? Цяло чудо е колко много хора ти се връзват на простотиите.
Слушай сега: преди година и нещо много известен различен от БТК оператор пусна в пощенските кутии "рекламни материали" от името на БТК. Никой не се оплака и случая се потули.
Сега ти твърдиш, че са ти се обаждали от БТК, пък аз ти казвам да проверяваш кой ти се обажда и да не пишеш дивотии. Проверката става с ползване на CLIP или ако не виждаш номера с пускане на жалба.
С писане по форумите нищо не става. Освен да ти кажат, че си наивник. Меко казано.
| |
Тема
|
Сам знаеш...
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Публикувано | 05.08.07 12:34 |
|
... не е толкова лесно. Затова и продължавате да го правите, най-нагло.
Бъди сигурен, че нямам нищо против КЗК да излезне с едно солидно решение за глоба, след което на базата на него да заведа аз дело.
Съдил съм се някой държавни органи и комисии. Печелил съм делата.
Ще го направя и с Вас, в момента в който имам нужните доказателства.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Цoнka (Вейдър) |
Публикувано | 05.08.07 13:26 |
|
Стига буча. Ако знаеш у клуб християнство кви са.....
| |
Тема
|
|
|
Автор | .. (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.07 14:05 |
|
Защо се дразниш от подобни неща. Всеки го прави, почти съм сигурен, че и ти си правил нещо подобно.
Ако мислиш за съдиш бтк, съди ги за рекламата с гръмотевиците, а не за обаждане по телефона. Това е кейса за КЗК, защото знам поне 5 доставчика, чиито интернет не зависи ама изобщо от времето навън, а с оная *гадна*реклама бтк нарушава чл.31(1) от ЗЗК.
И накрая - ако твойте клиенти са щастливи и доволни от твоята услуга, никакви обаждания от бтк няма да ги откажат .
За да има малко вселенска справедливост, аз пък утре ще им взема един голям клиент на телефонията. Под голям разбирам - сметка > 1000 лв/месец.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|