Тема
|
Ето как неможах да възползвам от тестовия период
|
|
Автор |
Astra18nz (бързо пали) |
Публикувано | 11.06.07 17:41 |
|
Отивам днес по обед за тестовия и започват да ми въвеждат данните в компютара лелката каза че днес много и прекъсвала връзката и да се разходя малко и да мина пак ОК след малко звъни да съм отидел след 17 часа ОК. След 2 часа звъни и ми казва господине вие имате подадена молба за изключване на телефония пост след 11 дена и неможе да вземете пакет.
Аз: ОК госпожо нека тествам ако ми хареса един ден преди изключването ще прекратим изключването и подписваме договорите.
Госпожата: Не нестава трябва първо да прекратим молбата за закриване на поста и след това да получите пакета.
АЗ: Щом неможе да сме живи и здрави
Госпожата по късно се обади и каза че се консултирала с шефката и тя отказала първо да съм се откажел от закриването на поста и така.
Аз и казах че ако се откажа от закриването на поста ще ме натоварят с една месечна така тя каза нямало как трябвало да я платя а аз до 22 юни съм си платил таксата и до тогава имам телефон и има 11 дена да тествам щом неможе няма тест няма адсл няма тел пост няма клиент ДОЧУВАНЕ.
Закриване ще се усъществи на 22-ри ако до тогава не решат да ми предоставят тестови период от поне няколко дена.
Филма се разиграва в гр. Разград
|
|
Тема
|
Re: Ето как неможах да възползвам от тестовия период
[re: Astra18nz]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 11.06.07 18:14 |
|
Където и да се разиграва филма, след въведена поръчка за спиране на услуга не можеш да поискаш активиране на друга такава. Ако толкоз искаш на аванта да ползваш 2 седмици интернет просто можеш да си го кажеш, ще разберем всички.
"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертета."
|
|
Тема
|
Баси последователния човек
[re: Astra18nz]
|
|
Автор | Джъмбo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.07 21:59 |
|
За изключване заявление ли се подава ?! Преди 4 години просто спрях да плащам и те си ме изключиха. Мислех в един момент да им дам 50-60 лева, но после ме посъветваха да си трая. Още година и по закон сумата не може да се търси.
|
|
Тема
|
Re: Ето как неможах да възползвам от тестовия пери
[re: KlD]
|
|
Автор | Kид, (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.07 22:08 |
|
като ти чета изказванията, сещам се за онова куче от "Мъртви души", което лаело така, сякаш му давали бог знае каква заплата за това.
|
|
|
...да ебеш дявола във въздуха а? Само че той обича и да ходи
Digital Subscribe Line and Long Reach Internet
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
insert_off (непознат) |
Публикувано | 13.06.07 14:33 |
|
аз си мислех че тестването е за да се опита интернета и ако хареса да си вземе.
Човека ясно е написал че ще се откаже от закриване на поста в случай че реши да ползва адсл.
А до закриването на поста той е пълноправен клиент който трябва да може да ползва всички промоции.
Но явно не е точно така с клиентите на бтк
|
|
Тема
|
[re: insert_off]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 14.06.07 07:22 |
|
явно не четеш какво съм написал.
В момента, в който е подал заявка за отказ от телефона той престава да бъде клиент на БТК!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Бpak и paзвoд... (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.07 09:52 |
|
Абе , Кидчо, то ми прилича на развод по италиански, бе.... А познавам хора , които и след развода си остават хора!!! А и бТК е група, по мои спомени, не е само края на жицата, дето влиза в къщи, или греша?
|
|
Тема
|
[re: Бpak и paзвoд...]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 14.06.07 23:49 |
|
За всички е ясно, че щом си подал заявка за отказ от услуга, а след това искаш тестови интернет значи искаш да ползваш нещо на аванта. Ако не е така не ти пречи нищо да прекратиш молбата за спиране на телефона. Все пак максимум 13лв ще платиш. Какъв е проблема ти?!
|
|
Тема
|
Re: Астра,ти май искаш .....
[re: alimpdick]
|
|
Автор | astra18nz (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.07 16:57 |
|
За тия които защитават БТК искам да им кажа че аз съм си платил мес. такса за обслужване на телефона и до датата на закриването аз съм си в право да ползвам каквито и да е услуги по линията.
Така че до определен срок съм си предплатил нещо и искам да го получа... като не искат да ми пуснат тестови аз съм им казал ОК няма проблеми няма тестови има молба нека влиза в сила както те си го разбират.
Голяма работа че БТК ми отказали най великите са да знаете толкова съм щял да ги авантя че ще фалират опазил ги господ.
|
|