Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:49 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ADSL - най големия ужаснови  
Авторocъзнaл ce (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 18:45

първоначално си помислих, че голема фирма, рекламира се яко следователно ще са свесни.

Е 10 пъти по бавно, прекъсва по минимум 5 пъти на ден, взимат ми тройно пари. upload-a ми е около 0к. А бе въобще ужасно е всичко.

Сега пак съм с кварталния ЛАН всичко ми е 100 пъти по добре и по евтино. Нещо ако се развали мога да говоря директно с човека, който го оправя, а не с разни оператори дето само гледат да се отърват на момента. Плюс това съм спокоен щото знам че си давам парите не на някой който екслпотира работниците си не им плаща и уволнява наред. В квартанлния лан всичко е нормално, работниците имат права и получават по нормални заплати и не се страхуват за работата си нонстоп.

Не знам защо има въобще дори един клиент на тая простотия adsl. Никога не го пробвайте дори, ужасно е!!!

Тема Re: ADSL - най големия ужаснови [re: ocъзнaл ce]  
Автортyпaн (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 19:16

Лъжлив ланаджия си ти, помирисвам те през мрежата направо.

Тема Re: ADSL - най големия ужаснови [re: тyпaн]  
АвторMинaвaщ cлyчaйнo (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 20:23

Какво ти "помирисване",то смърди,та вони!

АвторADSL (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 20:23

Тия писания не хващат дикиш. Хората не пасат трева.

Тема Re: ADSL - най големия ужас [re: ADSL]  
Автор112 (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 20:49

Прав Си,хората не пасат трева,затова минават на ADSL
A дали ADSL-a не е кошмара на LAN-ките

Автор DTMF (фантом)
Публикувано21.03.06 21:38

Много измишльотини си съчинилвсе едно са ти пуснали безплатен нет с Лан за да им правиш реклама. Само за едно си прав ,че в БТК не дават пари пък имат претенции за работа

Авторtop (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 22:51

Като изключиш 2-3 най-големи града в България (където ЛАН-ките са доста силни) АДСЛ-а на БТК е без конкуренция

Тема Re: ADSL - най големия ужаснови [re: DTMF]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано22.03.06 09:19

Ако изключим емоциите, то ПРИ УСЛОВИЕ, че попаднеш на съвестен и умеещ ЛАН доставчик определено е по-добре от АДСЛа.
И ако наистина ЛАНаджията е добър, то и цените му за съпоставими АДСЛски скорости са съпоставими с тези на бТК. Така, че реална конкуренция и предимства в цени и скорости няма.
Разликите са в качеството на услугата - при бТК големия плюс е независимостта от метеоусловията.
При един добър ЛАН предимствата са доста повече - няма обвързване за повече от месец, можеш да имаш индивидуална договорка (не общовалидни ОУ), определено проблемните въпроси се решават по-експедитивно и с проявен индивидуален подход, има схеми за намаляване на таксата при определени условия, еднакви ъп и даун. И, разбира се важните за много потребители ФТП-та
Колкото за прословутите разлики в скоростта извън Бг и на пиъринга. Да, има го това. Но вече доста ЛАН доставчици имат схеми и с еднакви, и с диференцирани канали...което пак е плюс за тях - един абонат на АДСЛ искаш ИНет основно за игри и дърпане на ...каквото и да е определено ще е недоволен от факта, че съученика му на ЛАН тегли филм за 1 час без да го интересува колко му е пинга до сайта на М$ примерно
И още нещо - свестния ЛАН доставчик реално достига обявените скорости не по-зле от бТК - личен опит

Тема Re: ADSL - най големия ужаснови [re: Cтepн™]  
Автор456 (Нерегистриран)
Публикувано22.03.06 11:27

И, разбира се важните за много потребители ФТП-та

Автортъ (Нерегистриран)
Публикувано22.03.06 16:29

Звучи ми като типично злобен ланаджииски постинг но положението с ДСЛа на БТК наистина е трагично и повечето от нещата са си верни.
Последните 6 месеца с БТК за мен бяха ужасни и още не мога да се оправя с надвзетите им сметки. Губя много нерви и време месеци след като съм прекратил договора а колко изгубих докато бях при тях просто не ми се говори.
Сигурно съм извадил късмет с ЛАН доставчика към който съм в момента, далеч съм от мисълта че всичкии са добри като него но може ли БТК да се подиграва по този начин. Великите БТК, формата на която правихме реклама толкова дълго време а някой хора продължават да я правят и в момента. БТК не го заслужава, не заслужава и една добра дума.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.