|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Почвам да се притеснявам ...
|
|
Автор |
Spon (Greenhorn) |
Публикувано | 20.12.05 11:15 |
|
... че след 2-3 месеца единствено международня пиъринг ще е възможен.
Знаех че data.bg са изрязали ADSL потребителите или са ги ограничили колкото да се каже че има връзка към сървърите им, сега вече и find-bg направи подобно нещо.
Какво става?!
--------------------------------------------
| |
Тема
|
Re: Почвам да се притеснявам ...
[re: Spon]
|
|
Автор | Oбekтивeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.05 11:20 |
|
В отговор на:
Почвам да се притеснявам ...
... че след 2-3 месеца единствено международня пиъринг ще е възможен.
Че какво му е притеснителното? Много си е прекрасно - на кого му е притрябвала бърза връзка към БГ, като може да има към цял свят?
А Find-bg доколкото знам са ограничили достъпа до всички извън тяхната мрежа, ако изключим торентите, през които пак ще може свободно да се свалят всичките филми от каталога им. Поне така пише в последното съобщение на заглавната им страница.
| |
Тема
|
[re: Oбekтивeн]
|
|
Автор |
Spoken () |
Публикувано | 20.12.05 13:28 |
|
Е... достъпът не е само за техните клиенти, а явно и за фирми, с които имат споразумение. Аз например мога да тегля от find-bg.com и в момента, но скоростта е ограничена на 70К.
| |
Тема
|
[re: Spon]
|
|
Автор | Пeтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.05 17:46 |
|
Ами става това че някои измислици се самоизолират и в скоро време за тях ще се говори само в един тесен кръг от мнооого търпеливи потребители. А на мен каквото ми трябва си го намирам по чужди сървъри, като ме отрязали онези глупаци няма да се тръшна да умирам. И извън България се намират хубави неща.   
| |
Тема
|
|
|
Автор | TK3C-Pyce (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.05 18:17 |
|
Просто ме кефи начина, по който разсъждаваш...
И какво викаш, БГ пиъринг не ни трябва, ние от утре сме американци или европейци, а? И ще си затваряме БГ трафика през западни доставчици и ще им плащаме за това, а?
Да живее българия с малко "б"...
P.S. около 75% от Интернет-трафика с България е БГ пиъринг...
| |
Тема
|
[re: TK3C-Pyce]
|
|
Публикувано | 20.12.05 18:21 |
|
В отговор на:
около 75% от Интернет-трафика с България е БГ пиъринг...
Да, защото на повече от 75% от потребителите международният трафик е доста по-бавен от българския. А ако стане по-бърз, всъщност това няма да им пречи пак да си теглят и от БГ, нали така? Разни Find-bg-та може и да слагат ограничения, но торентите си работят нормално и всеки може да си ги ползва.
| |
Тема
|
[re: Пeтъp]
|
|
Автор |
vadon (непознат) |
Публикувано | 20.12.05 19:06 |
|
Много точно казано! И тогава "глупавите" потребители на АДСЛ май не са толкова глупави. Да му мислят "умните" ланаджии!
| |
Тема
|
[re: vadon]
|
|
Публикувано | 20.12.05 19:21 |
|
Че защо, БТК да не би да предлагат много бърз външен? Това отдавна невярно клише, което се повтаря от някои незапознати и най-вече от ПР-а на БТК, отдавна е смехотворно
| |
Тема
|
|
|
Автор | TK3C-Pyce (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.05 20:48 |
|
Не съм съгласен, но ще си запазя това като лично мнение, понеже очевидно няма изгледи да те убедя в обратното 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пeтъp_ (познат ;-)) |
Публикувано | 20.12.05 21:47 |
|
Казвал съм го и по-рано, България не се свършва със София, а извън нея няма фирми които могат да предложат 60 кб/с навсякъде за 39 лв. Аз живея в Бургас и това е най-бързото и най-изгодно предложение. Така че нито е клише, нито е невярно.
А и качеството на алтернативните доставчици е многократно обсъждано и е под нормите на които съм свикнал. Когато си вкарат кабелите под земята и интернета им спира не повече от веднъж в месеца за не повече от час, може пак да се помисли за тях.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|