Тема
|
НЕ се ловете на БТК- АДСЛ
|
|
Автор | caac (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.05 18:36 |
|
При мен историята е следната: В предприятието където работя се появи "ПРОМОЦИЯ" за АДСЛ. Забележете 256кб- безкрай за 25лв. без ДДС или 512кб с лимит 1ГБайт 21.25 лв. без ДДС. Първите два месеца са безплатни и след това плащате по 25.5лв с ДДС.
Какво стана: Два месеца нищо и на третия 60 лева сметка за АДСЛ. Навъртях още 20 лева телефон да търся кой ли не в БТК-то да ми обяснят от къде се появи тази сметка но до сега отговор нямам.
Искам да кажа на всички:
ХОРА НЕ СЕ ЛОВЕТЕ НА БТК - АДСЛ !!!!!!
|
|
Тема
|
Re: НЕ се ловете на БТК- АДСЛ
[re: caac]
|
|
Автор |
Пeтъp_ (познат ;-)) |
Публикувано | 06.12.05 20:59 |
|
това си е лично твое мнение, аз не съм съгласен с теб
|
|
|
мисля че трябва първо да се чете къде какво се предлага а после да се взима
|
|
Тема
|
.
|
|
Автор | Marapeв (инж.) (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.05 23:06 |
|
Има просто обяснение - предложили са промоционална оферта с условие набиране на зададен минимален брой записани потребители. Ако са се записали 2-3 човека естествено промоцията няма да важи.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 07.12.05 00:49 |
|
И аз kato много колеги заедно се самоизлъгахме Казаха че ще ни плащат служебно адсл-а и се вързахме, а то било само 15 лв облагаеми с данък. Сега сметката ми не пада под 60 лв, а при тея малки заплати си е пладнешки обир от собствения работодател. Поне нет-а е добър
бжгфгжфгфбфцдг
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
bTk () |
Публикувано | 07.12.05 07:10 |
|
Виж caac дай да изясним ситуацията.
Първо на какъв пакет си и второ от кога?
|
|
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
GRANDE (непознат
) |
Публикувано | 07.12.05 13:38 |
|
Не знам какъв ти е критерия за интернет ама при мене е супер трагично да не говорим че всеки ден все сменят някакви номера все имат аварии които ги чакам повече от седмица да отстранят и все проблемите са че някой нещо бил мръднал модема , вече взех да си мисля дали тези модеми не са направени от хартия. Принудих да заключвам стаята в собствения си дом само и само да няма никой достъп до него все едно че съм в затвор. За обслужването на администраторите им пък нямам дума или въобще нищо не знаят или само те прехвърлят на тоз на ония и най - интересното ми е че в таз компания никой няма доблестта да си кажа името и да носи някаква отговорност за думите си да не говорим за делата.Всички реват само че малко им плащат и че ги е страх от съкращения , ама според мен им дават прекалено много пари за работата която вършат , добре че не зависят заплатите им от мене щях парите които им дават на месец да им ги давам за година , акъла ми не го побира как е с GSM ми те ама ако е както интернета и телефоните не знам тез хорица дето са собственици защо си дават златните парички то вярно че балъци винаги ще има ама все идва време когато на човек му идва акъла.Сигурно веднага дежурните им застъпници ще почнат да пишат на ляво и дясно колко съм заблуден и тем подобни врели некипели ама се прецаках много яко с тез смешници пък и не съм сляп все пак
|
|
Тема
|
[re: GRANDE]
|
|
Автор | Бpex (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.05 17:30 |
|
Пич, ти нали си некакъв ланаджия в Ямбол, що си пускаш ADSL ами не преметнеш една жица през дървото до балкона. Айде стига тъпи изказвания от ланаджии дето не могат да си намерят човек да им администрира мрежата дори. Горките твои абонати!
|
|
Тема
|
[re: Бpex]
|
|
Автор |
GRANDE (непознат
) |
Публикувано | 07.12.05 19:56 |
|
Почнахте точно както и очаквах . Това че съм направил услуга на мой познат и съм пуснал обявата задължително ме прави ланаджия. По тъп си от колкото очаквах , мислиш ли че всички са толкова глупави като тебе за да разкриват истинската си самоличност и що си мислиш че нямат и си търсят и друг ами си правиш изводи без да имаш информация ама кво ли изобщо ти отговарям много си елементарен
|
|
Тема
|
[re: GRANDE]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 07.12.05 21:24 |
|
виж сега,преди бях на лан и връзката освен че беше бавна понякога изобщо я нямаше. Веднъж ми спря и АДСЛ-а за 2 дни-оказа се че е от една програма за изчистване на регистри дето ми омаза половината инсталирани програми по компа,мисля че беше XP repair Pro,така че проблема си беше в мен.
А модемите миришат на китайско....така по миризмата на пластмаса Лошо няма,макар и рядко забиват и веднага се оправят след рестарт. А бе доволен съм от нета.
Колкото до колегите ми -за 300 лв не вярвам да са готови да дават всичко от себе си...комунизма отдавна е свършил ...дето се работеше за слава и медали

|
|