Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Покрай тоя GSM забравиха за .....нови  
АвторWiley (Нерегистриран)
Публикувано16.09.05 23:25

Покрай истерията с този GSM оператор от БТК забравиха, че предлагат и интернет достъп. Неусетно мина 1 година от както използвам ADSL а БТК не са мръднали и на милиметър. 1 година е страшно много време, конкуренцията не спи и дръпна много за това време. Започвам да се чувствам глупаво виждайки хора плащащи половината на моята такса, но получаващи същите или по-високи скорости. Аз бях един от най-големите привърженици на ADSL услугата и ми е пределно ясно че тази стабилност трудно може да се достигне от един LAN доставчик но сегашните скорости вече наистина са смешни (особено upload).
Вижте само Евроком - 1Mbit D/512kbit U - 60лв, а ние на БТК за 256kbit/64kbit плащаме 47лв които заедно с напълно излишния телефон правят 60лв.
Дойде ми много когато разбрах че един местен ЛАН доставчик предлага 128 инт/430кбпс БГ на отделни канали за 20лв като тези скорости наистина си ги държи, за 60лв не знам какви скорости предлагат. Излиза че цените на БТК не са конкурентни дори в най-далечната провинция. Да знам, сам си поех риска с годишен договор но тогава дори и не предполагах, че БТК ще изпаднат дотам да ги минат провинциалните ЛАН доставчици
Хайде бе тая компания на българи ли я оставиха да я управляват че толкова западна.
Скоро мисля че изтичат договорите на голяма част от абонатите, няма да се изненадам ако БТК чакат последния момент за да променят плановете и не си губят клиентите. Предполагам и тук има доста такива абонати, какво мислите да правите??

Моля да не се намесват абонати на кабелни и ЛАН доставчици!!!!!

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за .....нови [re: Wiley]  
Автор white_rabbit ()
Публикувано16.09.05 23:50

от самото начало съм абонат и нямам никаква забележка към качеството ...
ама никаква ...нямам намерение да минавам към кабелна или лан ..нямам нерви затова ...
хич и не ме интересува кой какви скорости предлага ...на мен адсл-а ми е идеален , за моите претенции - ПОСТОЯНЕН достъп на ПОСТОЯННИ ВИСОКИ СКОРОСТИ , пърфект дет се вика ...
обаче се надявах да направят ''3 в 1 '' - интернет , телефон и мобилен , но оня ден казаха , че няма да има вариант ''2 в 1 '' - мобилен + телефон - няма да има отстъпки , така че и 3 в 1 изобщо няма да има ...
уви .....а аз си мислех , че ще има ...

е , ще мина към Вивател , защото съм ЦСКА-рка :) , ама не е там работата ...

АвторBoo (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 05:07

Що ривеш сега ? - нали си бил най големият застъпник на АУ-ДСЛ-а на БтК, ами дойде време на люта конкуренция, вече има 2-3 алтернативни доставчика на телефонни услуги и стотици на Интернет, избора си е напълно твой - звъни на хелпдеска, съппорта, маркетинга и ги питай всеки ден няма ли поне да намалят цените ако не вдигат скоростите, сигурен съм че като застъпник и фен на БтК ще имаш нужното търпение от година-две докато се изпълнят въжделенните ти мечти

А иначе е просто - избираш конкурент и сменяш доставчика (като особенно много внимаваш за обвързващи едногодишни договори)

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за .....нови [re: Boo]  
АвторDogbrand (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 10:14

Ами и аз ползвам aDSL, от БТК, и съм доволен, и от качеството и от цената, преди това съм ползвал Евроком и пак бях доволен, никога обаче не съм се доверявал на LAN доставчиците, просто постоянно някои се оплаква от тях.
А за мен не скороста а надежността е критичен фактор. А иначе съм съгласен да намалят цените, поне с малко:) че да е по евтино, или да махнат таксата за телефон на аDSL абонатите си:) или да дадът и на нас по една игричка. Виж за BigBrother, предложението не ме топли толкова, то в предното предаване нищо интересно не се видя, и докато не вкарат стриптизиорка в къщата няма да стане на работа:)

Автор:( (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 20:43

Видял си ти далечна провинция... Ела да видиш LAN-доставчици: единия 16лв.-8К (рядко минава половината на това); другия 20лв.-4К (доста често е дори по-малко). Жалко, че все още няма ADSL. С какво нетърпение го чакаме!

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за .....нови [re: :(]  
Автор white_rabbit ()
Публикувано17.09.05 22:36

абсолютно те разбирам ..
ти ходи ли да питаш в местния офис на БТК ? досаждай им , не ги оставяй на мира
БТК няма алтернатива в този момент , това е според мен ...

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за .....нови [re: :(]  
Автор fadlan_ (ISP)
Публикувано18.09.05 22:28

В кое село си бе пич?

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за .....нови [re: fadlan_]  
Автор:( (Нерегистриран)
Публикувано20.09.05 20:19

Абе води се град, около 20000 жители е, но засега няма да го споменавам.

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за ..... [re: Wiley]  
Автор vadon (непознат)
Публикувано25.09.05 23:23

Нямам намерение да сменям АДСЛ-а. С какво? ЛАН? Още ме избива студена пот от ЛАН-доставчика ми /най-големия във Варна, както и той се титулува и монополист в някои квартали/. От м.февруари ползвам АДСЛ и нямам ни едно прекъсване! Скоростта е винаги на границата на максималната. И не ми пука, че някой обявявал по-високи скорости, а като гръмне, три дена няма нищо /ако не ти е гръмнал компа междувременно/.

Тема Re: Покрай тоя GSM забравиха за .....нови [re: vadon]  
Автор fadlan_ (ISP)
Публикувано27.09.05 22:24

Това, че си бил към кофти доставчик е ясно, защото иначе бтк нямаше да ти се вижда слънце

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.