|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
za ADSL modema
|
|
Автор | de_Dust-Forever (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.05 20:00 |
|
Niakoi pravil li e reset to default settings na ZTEto?
Interesno zashto bTk ne dava aDSL userite sami da si nastroivat parametrite?
Verizon naprimer davat na klientite si pulni instruktsii v knijka koe kak se pravi. Imam 512-Biz sus statichno IP i sega naprimer kato mi se naloji da si podkaram ftp i mailserver vmesto da si go nastroia az, se naloji da zvunia na support/helpdesk. Dobre, prieha mi poruchkata, no . . . utre shte ia izpulniat! Az suotvetno utre niamam vreme da testvam dali vsichko vurvi. Deto se vika hubava rabota - bg rabota.
Ako dadat na vseki user knijka s kakvi sa mu iznachalnite nastroiki, kak da gi napravi ako opleska neshtata pri svoite si nastroiki i vsichko tova pridrujeno s napis s golemi bukvi
"NE BARAI AKO NE RAZBIRASH, POPRAVIAME GRESHKI SRESHTU 20 LEVA"
nehstata shte vurviat gladko!
| |
Тема
|
Re: za ADSL modema
[re: de_Dust-Forever]
|
|
Автор | q23 (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.05 20:46 |
|
Човече, прав си, ама до някъде.
Може да се намери някой добър юнак от бТк да постне цялата информация във форума и ще настане пълно щастие.
Аз лично се съмнявам в това поради две причини:
1. Понеже всички юзери сме най-великите и знаем всичко повече от другите ще започнем едно баране по модемите - администраторите ще се побъркат. "Ама каккто си работеше изведнъж прекъсна и не иска да тръгне...."
2. Ако пък сме от добричките и скромничките ще започнем да обясняваме на хелпдеска какво е станало и какво да направят за да се оправят нещата - голям смут ще настане.
Никой админ няма да си вкара таралежа в дънките
Бъдете здрави!
| |
|
Айде поредния велик...
Един клиент няма работа в настройките на CPE-то. Там няма нищо интересно което да касае използването на услугата!
Ако искаш да си бараш топките, купи си собствен ADSL.
| |
Тема
|
[re: .]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.05 10:58 |
|
Ако знаеш какво има вътре по настройките можеш да споделиш със нас. Поне да знаем има ли смисъл да драпаме за тази информация. Ако не знаеш недей поства напразно.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 28.03.05 17:10 |
|
Знам! Какво те интересува?
И не ми използвай точката...ако обичаш!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ahab (captain) |
Публикувано | 02.04.05 13:57 |
|
Няма нищо за пренастройване.
Ако мислите, че нещо не е наред с услугата - звънете на Хелпдеск.
| |
Тема
|
ха- ха
[re: Ahab]
|
|
Автор |
a3 (, умничкият) |
Публикувано | 08.04.05 00:45 |
|
да речем, че знам как да си пренастроя модема...което не е толкоз интересно...
ама повече ме вълнува, как да пренастроя DSLAM-а   
Аз съм!
| |
Тема
|
Re: ха- ха
[re: a3]
|
|
Публикувано | 08.04.05 09:23 |
|
А какво ще "пренастройваш" в DSLAM-а?
бтв: Te от хелпдеска и ламове могат да настройват. Затова звънкай им...помагат хората!
| |
Тема
|
Re: ха- ха
|
|
Автор | genady (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.05 13:12 |
|
Samo za primer:
Az polzwam ADSL na Deutsche Telekom w Germania. Tuk e normalno da si nastrojwash sam ADSL modema. Lichno sam si konfiguriral username / password, kakto i rediza drugi neshta kato DHCP, firewall, port forwarding, SSID / WEP na WLANa, VoIP nastrojki i t.n. Ne wizhdam prichina w druga darzhawa towa da ne e wazmozhno.
Kogato poluchih paketa s modema watre imashe instrukcii koe kak se wrazwa i nastrojwa. I naj-otdolu si pisheshe: "Ako ne se oprawite, s udowolstwie ste wi pomognem srestu skromni EUR 70."
Zatowa i mnogo se uchudih, kogato w BG spezialno dojdoha dwama tehnika da slagat edin ADSL modem, no pak nastrojkite gi prawjat samo te.
PS: Sazhlajawam za latinizata, no na rabotata ne moga da pisha na kiriliza.
| |
Тема
|
Re: онова малкото
[re: genady]
|
|
Автор |
Troll_ (Troll) |
Публикувано | 08.04.05 14:02 |
|
копченце горе дето пише кредор е за такива кат теб, да пишат на кирилица от служебни компютри
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|