Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:56 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема za ADSL modemaнови  
Авторde_Dust-Forever (Нерегистриран)
Публикувано27.03.05 20:00

Niakoi pravil li e reset to default settings na ZTEto?

Interesno zashto bTk ne dava aDSL userite sami da si nastroivat parametrite?

Verizon naprimer davat na klientite si pulni instruktsii v knijka koe kak se pravi. Imam 512-Biz sus statichno IP i sega naprimer kato mi se naloji da si podkaram ftp i mailserver vmesto da si go nastroia az, se naloji da zvunia na support/helpdesk. Dobre, prieha mi poruchkata, no . . . utre shte ia izpulniat! Az suotvetno utre niamam vreme da testvam dali vsichko vurvi. Deto se vika hubava rabota - bg rabota.

Ako dadat na vseki user knijka s kakvi sa mu iznachalnite nastroiki, kak da gi napravi ako opleska neshtata pri svoite si nastroiki i vsichko tova pridrujeno s napis s golemi bukvi
"NE BARAI AKO NE RAZBIRASH, POPRAVIAME GRESHKI SRESHTU 20 LEVA"
nehstata shte vurviat gladko!

Тема Re: za ADSL modemaнови [re: de_Dust-Forever]  
Авторq23 (Нерегистриран)
Публикувано27.03.05 20:46

Човече, прав си, ама до някъде.
Може да се намери някой добър юнак от бТк да постне цялата информация във форума и ще настане пълно щастие.
Аз лично се съмнявам в това поради две причини:
1. Понеже всички юзери сме най-великите и знаем всичко повече от другите ще започнем едно баране по модемите - администраторите ще се побъркат. "Ама каккто си работеше изведнъж прекъсна и не иска да тръгне...."
2. Ако пък сме от добричките и скромничките ще започнем да обясняваме на хелпдеска какво е станало и какво да направят за да се оправят нещата - голям смут ще настане.
Никой админ няма да си вкара таралежа в дънките
Бъдете здрави!

Тема Re: za ADSL modemaнови [re: de_Dust-Forever]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано28.03.05 08:37

Айде поредния велик...
Един клиент няма работа в настройките на CPE-то. Там няма нищо интересно което да касае използването на услугата!
Ако искаш да си бараш топките, купи си собствен ADSL.

Тема Re: za ADSL modemaнови [re: .]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано28.03.05 10:58

Ако знаеш какво има вътре по настройките можеш да споделиш със нас. Поне да знаем има ли смисъл да драпаме за тази информация. Ако не знаеш недей поства напразно.

Автор. (Нерегистриран)
Публикувано28.03.05 17:10

Знам! Какво те интересува?
И не ми използвай точката...ако обичаш!

Автор Ahab (captain)
Публикувано02.04.05 13:57

Няма нищо за пренастройване.

Ако мислите, че нещо не е наред с услугата - звънете на Хелпдеск.

Тема ха- ханови [re: Ahab]  
Автор a3 (, умничкият)
Публикувано08.04.05 00:45

да речем, че знам как да си пренастроя модема...което не е толкоз интересно...

ама повече ме вълнува, как да пренастроя DSLAM-а

Аз съм!

Тема Re: ха- ханови [re: a3]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 09:23

А какво ще "пренастройваш" в DSLAM-а?
бтв: Te от хелпдеска и ламове могат да настройват. Затова звънкай им...помагат хората!

Тема Re: ха- ханови [re: .]  
Авторgenady (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 13:12

Samo za primer:

Az polzwam ADSL na Deutsche Telekom w Germania. Tuk e normalno da si nastrojwash sam ADSL modema. Lichno sam si konfiguriral username / password, kakto i rediza drugi neshta kato DHCP, firewall, port forwarding, SSID / WEP na WLANa, VoIP nastrojki i t.n. Ne wizhdam prichina w druga darzhawa towa da ne e wazmozhno.

Kogato poluchih paketa s modema watre imashe instrukcii koe kak se wrazwa i nastrojwa. I naj-otdolu si pisheshe: "Ako ne se oprawite, s udowolstwie ste wi pomognem srestu skromni EUR 70."

Zatowa i mnogo se uchudih, kogato w BG spezialno dojdoha dwama tehnika da slagat edin ADSL modem, no pak nastrojkite gi prawjat samo te.

PS: Sazhlajawam za latinizata, no na rabotata ne moga da pisha na kiriliza.

Тема Re: онова малкотонови [re: genady]  
Автор Troll_ (Troll)
Публикувано08.04.05 14:02

копченце горе дето пише кредор е за такива кат теб, да пишат на кирилица от служебни компютри

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.