Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:23 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Един дребен текст от рекламатанови  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано09.04.05 10:52

Цяла страница баба плете шал и говори.
Шрифт 100 и кусур пункта - 0* ст./мин.
Отдолу уотчненията на *-ката, едвам се четат - за първите 11 ст, че важи за цифрови и аналогови с възможност да отчитат по време АТЦ.
И още едно - Възможни са ограничения
Какви? Идеи? Факти?

Веднага се сещам последните ми месеци с модема преди 3 и нещо години. Бях на неограничен, аналогова линия. Под сурдника вече се говореше, че БТК взема мерки да се бори с потребители, дето са денонощно в мрежата, дадоха юруш на цифровизацията. Те тогава, след около 5 години ИНет у нас, със същия модем и телефон, връзката ми започна да се разпада очевадно регулярно на всеки 25-30 мин. Естествено нищо от БТК, освен обяснение, че тлф е за разговори, а не за ИНет, но те не могат да ми разпадат връзката, вероятно провайдера. Ходих при него, каза ми да поседя за малко - постоянно обаждания от всички краища на града за същото. Питах познати, дето също висят с часове - същото. И така докато мина на ЛАН. После децата говореха по 2 часа по тлф - всичко ОК.
Та съмненията ми за Възможни са ограничения са именно в тази посока.

ПП: Още нещо. Навремето се водеха диви дискусии, включително тук, с участие на служители на БТК на тема "цифровизация" vs. "баба-клюкарка". И сега БТК ми рекламира същата тази баба със залепен телефон на ухото. Дали ще успее да си изплете шала все пак или ще има Възможни са ограничения?
Да не стане като сагата "Намаляме таксуващия период защото 80% от градските са до 4 мин. И тъкмо научиха народа да говори по 2-3 мин. и му вдигнаха цената на тези минути с 50-80%"

Тема Re: Един дребен текст от рекламатанови [re: Cтepн™]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано09.04.05 11:41

Ми ограниченията може да са сорта на:

От 1 април 2005 г. БТК предлага следните абонаментни планове “У дома” - “БТК 12”, “БТК 15”, “БТК 20” и “БТК 12 СИТИ”, “БТК 15 СИТИ”, “БТК 20 СИТИ”
...
Кой не може да ползва новите пакети?
Те не се предлагат на: аналогови абонати, без възможност за таксуване на разговорите по продължителност, клиенти на ISDN постове, както и бизнес абонати.

Или пък от сорта на:

Мога ли да използвам включените си минути “У Дома” за dial-up Интернет достъп?

Включените минути, които ще получите с Вашия абонаментен план “У Дома” могат да бъдат използвани за селищни или за селищни и междуселищни разговори в телефонната мрежа на БТК.

Може да проверите цените на БТК към dial-up номера 013400, 0134100, 0134111 и номера за свободен достъп 0134200 и 0134300, както и към местни доставчици на dial-up тук.

ПП
Всъшност според мен въпроса е през колко "безплатни" минути БТК ще реши да си прибира таксата за стартиране на разговор...

Тема Тъкмо за това влязохнови [re: Cтepн™]  
Автор Colombino (безработен)
Публикувано10.04.05 16:50

Да ги напсувам за подвеждащата реклама. Бесен съм!

Аз телевизия (почти) не гледам, но преди малко бях у един приятел и той видимо се подведе, че събота и неделя се говори без пари. Размерът на малкия шрифт с 11-те стотинки не му позволи да види колко много греши.

Аз не съм идиот и по принцип съм против закрила на идиотите, но толкова брутално подвеждаща реклама е редно да бъде осъдена с тлъста глоба от някой компетентен орган.

Карат се като цигани в парламента дали ще може неграмотните да различат бюлетината, а дали БТК не заблуждава хората че ще говорят без пари никой не се е заинтересувал още.

После чейндж бюрата гонят, че вместо по 1.5110 продавали долари по 1.1510. Ми то щом монополист си позволява подобни фокуси ( очевадно разчитащи на недоглеждане ), дребосъци ли да не го правят?!?

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Предложениенови [re: Colombino]  
АвторMarapeв (инж.) (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 17:23

За подобен тип реклами, които са си сериозен опит за заблуда, напр. има разлика между рекламното мото/лозунг/слоган и текстове, изписвани с малки букви/преминаващи бързо и за малко или други неясноти предлагам:
1. Някой добър юнак да се наеме (без мен :) ) да направи необходимите движения на хартията за да сезира комисия за защита на потребителите/конкуренцията и др. подобни.
2. Банда добри юнаци да нададат вой/плач/ръмжене по форуми, медии и всякакви други средства за масова информация. Така хем потребителите ще бъдат информирани/предизвикани да се самоинформират, а пък може и бТк като една компания с добър ПР да използва обществената шумотевица и да вземе мерки да се поправи, като по този начин се опита да си вдигне рейтинга.
3. Други (много дълъг стана постингът).

Тема За съжаление пропускате нещо важнонови [re: Marapeв (инж.)]  
Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 19:27

Сделката за БТК по всичко личи, че беше една от поредните далавери на правителството, и съответно правителството стои твърдо зад БТК. Когато едно престъпно правителство в държава като нашата стои зад теб, какви са шансовете на когото и да било да те осъди по каквито и да било причини? Големи оптимисти сте.

Тема Какво общо ...нови [re: @]  
Публикувано10.04.05 20:16

... има правителството със съдебната власт?

Аз не съм много в час с политиката, де, може нещо да не съм доразбрал.

System Doctor Error:

Тема Re: Какво общо ... [re: Colombino]  
Автор:: (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 21:38

Ами никой да не прави нищо и всичко ще е наред.

От масите в "България" най-добре се вижда положението на масите в България.

Тема Re: Тъкмо за това влязохнови [re: Colombino]  
Авторнaли (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 23:41

всъщност 11сетте стотинки са еднократна такса..
защо се палиш толкова ??

Тема Re: Тъкмо за това влязохнови [re: нaли]  
Публикувано11.04.05 01:26

Много добре знам, че 11-те стотинки са еднократна такса.
Паля се, защото не става ясно че има такава еднократна такса. Впечатлението което цели да насади рекламата е, че обаждането е напълно безплатно. И в много случаи успява ( разбира се не при мен ). Това, че аз и ти не се лъжем не значи че имат право да се опитват да го правят. Щом млад човек ( мой приятел ) може да се заблуди, значи е пълно с хора които ще се заблудят.
И за да сме коректни не са 11, а 13.2 стотинки. Нормалните хора не говорят по 5 часа за да не ги вълнува еднократната цена.

System Doctor Error:

Тема Re: Тъкмо за това влязохнови [re: Colombino]  
АвторBoo (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 06:42

Ползвайте най новият план на бТк за стационарни домашни и бизнес абонати:

"БтК Нула"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.