Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:12 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Колко струва нов пост на БТК.....нови  
Авторcиcи (Нерегистриран)
Публикувано03.02.05 16:19

Въпроса ми е колко ще струва да се открият няколко нови поста и след половин до една година да се преместят на друг адрес, като се запазят номерата? Става въпрос за местене в друг район на града, мислите ли че това би могло да е проблем?? Знам че трябва да се обадя в някоя поща за да питам, но повярвайте там кадърни служители рядко се срещат, пък и мисля че тук мога да получа по-добър съвет. Благодаря предварително.

Тема Re: Колко струва нов пост на БТК.....нови [re: cиcи]  
Автор Big Brother ()
Публикувано03.02.05 18:15

Цената е 108 лв. Проблем с преместването може да възникне, ако се включиш по време на промоция, а там има клаузи, че нямаш право в продължение на една година да закриваш номера, ако е дуплекс да го преобразуваш в прав, да го преместваш в друг район и ... друго не се сещам. Но ..... като казах промоция, преди време имаше една за построяване на нов пост на цена 60лв. Не е зле.......но май скоро аванта няма да има. Великден е много далече.

Автор Ahab (captain)
Публикувано03.02.05 19:35

70лв/откриване + 2 месечни абонамента х 16,5лв (ако си в София) + ДДС за всеки телефонен пост.

Преместването струва 35лв/обикновенна услуга и 52,5лв/експресно + ДДС.

Запазване на номера в София - забрави. Местиш ли се в друга централа ти се сменя и номера.

Има врътка да си запазиш номера ако ползваш ISDN BRI, но за обикновен цифров пост не става.
Центровете за продажби и цените може да прегледаш тук:

Тема Re: Колко струва нов пост на БТК.....нови [re: Ahab]  
Публикувано08.02.05 14:41

Много благодаря, в крайна сметка май няма да се пускат постовете докато преместването не стане факт понеже е много важно да се запазят номерата. Много сте компетентни:) , все вас ще си питам;)

Автор Hиkи Гopчилoв (Орбител)
Публикувано09.02.05 00:03

Това с преместването БТК няма да ти го предложи. Избери си някой от конкурентните оператори. Вече поне има такива. ;-)

Поздрави,
Ники

Тема Re: Колко струва нов пост на БТК.....нови [re: Hиkи Гopчилoв]  
Автор Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.)
Публикувано09.02.05 01:12

Това с преместването, БТК в момента е най-добре от конкуренцията, а и по това което се говори за реализация на уникален номер, ще стане още по-добре.
То и сега можеш софийски номер да ползваш във Варна например, но излиза доста скъпо.

Тема Re: Колко струва нов пост на БТК.....нови [re: Astra1.8iGT]  
Публикувано09.02.05 16:15

Ама нещо май немога да схвана.....как така конкуренция???? Аз искам стационарен цифров телефон. Доколкото съм наясно телефон само БТК може да ти прекара /ако не е така простете на невежата блондинка/. Важното е само да се запази номера след евентуално преместване. Цени качество и конкуренция не ме вълнуват.

Автор motek (ommbre)
Публикувано09.02.05 16:35

"Цени качество и конкуренция не ме вълнуват."
А би трябвало.

Публикувано09.02.05 21:19

За бизнес абонати телефон могат да прекарат още поне 1-2 компании освен БТК.

Естествено, че който не желае цени, качество и конкуренция може да си остане с БТК (зад тебе е ;-)

Поздрави,
Ники

Тема Re: Колко струва нов пост на БТК.....нови [re: Astra1.8iGT]  
Публикувано09.02.05 21:27

Астра,

Докато доставя номера по TDM не можеш да твърдиш, че номерата са по-мобилни от доставка по IP.

Именно заради nexgen платформата имаме наши номера на насред полето, имаме на 40 километра в морето... имаме и в белгия, франция, германия и пр. ;-)

BTW аз имам орбителски фиксиран номер на ноутбука си и го ползвам от (почти :-) всяка точка на света.

Поздрави,
Ники

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.