|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
ZTE ZXDSL 831
|
|
Автор |
Kиpил Дъpeв (професор) |
Публикувано | 29.10.04 20:34 |
|
Някой да има идея за възможностите на гореупоменатия ADSL модем/рутер? Информацията на страницата на е повече от отскъдна.
Или поне да знае стандартните парола и име за конфигуриране на устройствата, които БТК раздава?
Ребята, давайте жить дружно!
| |
|
Много, ама много се съмнявам някой да си признае вълшебните думички
На сайта им пише, че не се предоставят на клиентите.
Пък и ако отнякъде се появят, кой знае дали не се лог-ва лог-ването в административен режим, вследствие на което Големия Брат да се разсърди и да спре услугата
P.S. Петия резултат звучи интригуващо:
http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=%22ZXDSL+831%22&btnG=Search
-= All our live we are beta testers =-Редактирано от PrivateOne на 30.10.04 01:19.
| |
Тема
|
Re: ZTE ZXDSL 831
[re: Kиpил Дъpeв]
|
|
Автор | BigPig (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.10.04 11:28 |
|
А на тебе за какво са тия работи - ще се бъзикаш модема сам?!?
Ако имаш някакви въпроси искай информация от 070017111, може пък дати позволят да си разцъкаш модема
| |
|
Понеже си "ГолямоПрасе", вземи внимателно да прочетеш какво точно питам.
И коя информация ми е по-важна - паролата или възможностите (вградените функции).
| |
|
Ти нали не мислиш, че не съм питал -то, след като съм питал дори ?
| |
Тема
|
[re: Kиpил Дъpeв]
|
|
Автор | BigPig (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.10.04 19:35 |
|
Въпреки, че съм "голямо прасе", не съм самодоволно и когато не съм наясно с нещо разглеждам всички варианти, за да достигна да търсената информация. Затова най-чистосърдечно и приятелски те упътвам към телефона на съпорта на услугата, където дори на големи прасета като мен са помагали.
И давай малко по-весело, защото животът е кратък!
| |
Тема
|
[re: BigPig]
|
|
Автор | Kpeтeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.11.04 17:25 |
|
Г-н Дърев, ако не Ви се разправя със съпорта, ето ви един начин да разберете паролата на въпросния модем:
1. Приготвяте си карфица, кламерче или каквото и да е, с което да ресетирате модема;
2. Намирате си от интернет програмка "Keylogger" по ваш вкус и я инсталирате, като не забравите да проверите дали Ви върши работа за случая;
3. Ресетирате модема по начин, описан в интернет;
4. Звъните на съпорта и казвате, че в следствие на токов удар нещо е станало с модема Ви;
5. Изчаквате идването на съответния човек, който да настрои модема Ви и заплащате 30 лева за което;
6. Преглеждате логовете на въпросната програмка, която сте инсталирали предварително и намирате паролата;
7. Логвате се с така получената парола и разглеждате възможностите на модема Ви;
8. По желание споделяте с нас какво сте открили и до какви изводи сте стигнал
| |
|
a ako doidat s note boook ko praim togava?
obiknovenno samo taka hodayt):P
| |
Тема
|
[re: MethroEthernet]
|
|
Автор | Kpeтeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 06:01 |
|
Е, тогава не знам
1. Крадете ноутбука?
2. Подкупвате инсталаторите?
3. Бой до пълни самопризнания?
| |
Тема
|
[re: Kpeтeн]
|
|
Автор | Niakoi (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.04 18:59 |
|
Nestava
Te si go konfigurirat ot tam izobshto nikoi ne idva pri teb. Po neznaini prichinia moia modem si beshe zabravil nastroikite i spored tiah e zazshtoto niakoi bil natisnal reset-a. I si go nastroiha izobshto bez da idvat.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|