Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема При откриване на нов телефонен пост аз ли трябва..нови  
Автор silent (някакъв)
Публикувано14.05.04 15:25

да си прекарам кабела от кутията до помещението. Става въпрос за помещение на партер до който няма "жица". Та техника ми каза че 10метра кабел /мах/от телефонното табло до помещението трябва аз да си го прекарам за моя сметка. Или да наема фирма или да наема него и колегата му в извънработно време. Ако е така защо плащам такса за откриване на ТП. Не трябва ли БТК да ми пусне кабел до помещението и да не ме занимават с глупости. Какво да правя ?

незабележим

Тема Ами то...нови [re: silent]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано15.05.04 08:54

...ако в сградата няма исталация, едва ли БТК е тази която ще я направи?
btw: Задълженията на БТК са до последното съоръжение нейна собственност, т.е. до таблото във входа...

Тема Re: При откриване на нов телефонен пост аз ли трябва..нови [re: silent]  
Автор Ahab (captain)
Публикувано15.05.04 09:44

Това се нарича трета мрежа и не е твоя работа да я изграждаш. Трябва да я изгради техника - строител или надзорника на района. Този които е дошъл при теб е техник проучване. Изобщо не е прав да ти иска пари - опитва просто "ако мине номера". Задължение на БТК е да ти монтира телефона в помещението където го искаш. Обясни му културно, че пари плащаш само на касата на БТК. Ако пък е прекалено нагъл му дай пари, разбери му имената и напиши жалба в отдел Релкамации - считай го за уволнен до седмица.

Тия времена с тегленето на инсталации за пари отдавна свършиха, но някои колеги го дават по старо му и не се усещат накъде духа вятъра.

Тема Re: Ами то...нови [re: .]  
Автор Ahab (captain)
Публикувано15.05.04 09:47

Просто казано - ако е на домашен абонат, ще го мотаят, но ще я дръпнат след 2 седмици.
Ако телефона е на фирма ще теглят кабел и ушите им ще пукат - на бизнес клиент услуга не се отказва.

Тъпо е, но това е новата политика.

Тема Re: При откриване на нов телефонен пост аз ли трябва..нови [re: silent]  
Авторxиkc (Нерегистриран)
Публикувано15.05.04 15:16

те ще ти я прокарат , това им е задължение ..твое задъжение е да имаш апарат и розетка...
да не ти казвам на мен какво ми прокараха ..изолацията на кабела бе около 0.2 мм ( сещате се какъв кабел ) ..изолацията му е дебела,колкото е и дебела жичката вътре ..мани ...трагедия ...
аз си го смених след това с нормален уплътнен кабел( двоен с черна изолация ) ...
нещастници такива ...
кога ли ще фалирате !!???

Тема Re: Телефона е фирмен [re: Ahab]  
Автор silent (някакъв)
Публикувано15.05.04 19:59

сградата си има инсталация но помещението на партера/магазин склад/ няма или ако има не е ясно къде е..........днес ходих да платя телефона и казах на тази която ми се обади какво ми е казал техника и я попитах така ли е..........та тя ми каза че не знаела щяла да говори с техника той нищо не бил казал.......та затова се чудя да тръгвам ли на война или да им дам някви пари да свършат работата............

незабележим

Тема Re: Телефона е фирменнови [re: silent]  
Автор Penta® (Интелегент)
Публикувано15.05.04 20:39

Ми подай едно оплакване и ще го махнат техника. При нас дори да имаш телефон в апартамента по жилищната инсталация и искаш втори ще ти я прекараме, ама не навсякъде е така. Напоследък с това СОКО много яко са ни погнали

-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК

Тема Re: Телефона е фирменнови [re: silent]  
Автор Ahab (captain)
Публикувано16.05.04 23:32

Естествено колежката няма да натопи техника, а ще се прави на ущипана. После и по телефона ще му се обади да му изтропа какво сте си говорили и дали поддаваш.

Твърдо не давай пари на никого - дръж курса "имам си фактура и ще се жалвам от всеки които ми иска пари на ръка". В 5-дневен срок от плащането на каса телефона трябва да работи на адреса. В противен случай при нас хвърчат глави ако дойде жалба.

Тема Re: Телефона е фирменнови [re: Ahab]  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано29.05.04 15:31

Леле... бесите и режете за 5 дена?! Тц тц тц

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Тема Re: Телефона е фирменнови [re: KlD]  
Автор Ahab (captain)
Публикувано30.05.04 15:28

Нали знаеш, че София не е България. Що се учудваш?
В СТТС всички фирмени постове се работят като експресни.
Оттам ни идва жегата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.