Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:31 22.12.24 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови  
Автор mitko11 (member)
Публикувано23.04.04 15:13

БТК въвежда нови цени на телефонните услуги от 1 май 2004 г.
"......Цената на един импулс ще се увеличи с 0,01 лв. и ще нарасне до 0,09 лв. В часовете на силен трафик (от 7 до 21 ч.) един импулс ще се отброява на 4 минути (сега на 5 мин.) за селищните разговори на абонати на цифрови централи. За абонати на аналогови АТЦ с таксуване по продължителност – един импулс ще се отчита на 6 минути (на 7 мин. сега) в часовете на силен трафик.
Анализите на потреблението показват, че средната продължителност на градския телефонен разговор за домашни абонати е по-малка от 3 минути ??? ...."

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови [re: mitko11]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано23.04.04 17:08

А абон.такса?

... и Panasonic

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови [re: Cтepн™]  
Авторste (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 19:10

абон такса: +1.50 лв. ....и е най-ниската в Европа - направо сме на далавера

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови [re: ste]  
Автор Penta® (Интелегент)
Публикувано23.04.04 19:30

Ами че никого не караме насила да е наш абонат? Все пак това не е аптека да вдига цените на жизнено важни лекарства! Който не иска - прав му път

-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови [re: Penta®]  
Автордaдa (Нерегистриран)
Публикувано24.04.04 01:27

ти си егата наглия !!! като ви падне монопола ще духате супата , аз лично ще се отпиша от вас , нагли мошеници !!!!
и като дойдат австрийците , да ви разкарат половината от вас лентяи такива и ти друга песен ще запееш ////

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови [re: mitko11]  
АвторГoшo (Нерегистриран)
Публикувано24.04.04 10:59

А ВЕ Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКИТЕ ВЕЕЕЕЕ!!!
КОЛКО ТРЯЯ ДА ВИ СТАНЕ ПЕЧАЛБАТА МИЛИАРДИ ЛИ??? И ПАК ЗА ОЩЕ ЩЕ ЛАМТИТЕ!!!
ТУНЕЯДЦИ И ХРАНТУТНИЦИ НА ДЪРЖАВНА МОНОПОЛНА ФИРМА...
АМА ЯЖТЕ ЧЕ СКОРО И ВАШЕТО ЩЕ СВЪРШИ... ТОГАВА ДА ВИ ВИДИМ!!!!

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услугинови [re: дaдa]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано24.04.04 11:08

То от известно време няма монопол...австрийците вземат решенията...и вкарват цените в европейските стандарти!
Междуселищните и международните отново са надолу, ама са мошенници щом ти вземат повече за градския разговор! Не го вързвам нещо това...ама карай!

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услуги [re: Гoшo]  
Публикувано24.04.04 11:55

Me4tai si! Men nikoi ne moje da me igoni

-----------

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услуги [re: Penta®]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано24.04.04 13:33

Прав си, избора си е наш. Аз вече окончателно се отказах да си пускам БТК-тлф в другия си апартамент и съм на 90% решил да се откажа и от настоящия тук; в момента на БТК плащам точно толкова, колкото и на МТел и го държа комай заради връзката с родителите си(до 50-ина 1-2 мин. разговора/месечно, които ми правят колкото и 2-3 часа/мес. в МТел + УАПа). А каква е разликата в удобствата м/у БТК и МТел(Гл) спор няма.
Лошото е, че не само аз съм открил топлата вода; лошо за служителите на БТК, защото в новите условия броят им ще зависи единствено от нас, клиентите.

ПП: Казвам го на теб щото се знаем и няма да го приемеш лично

... и Panasonic

Редактирано от Cтepн™ на 24.04.04 13:34.

Тема Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услуги [re: Cтepн™]  
Публикувано24.04.04 16:57

Най-интересното е че противно на всякаква логика (т.е. постоянното увеличение на цените) желаещите да станат наши абонати непрекъснато растат (или поне не намаляват). Това се отнася за моето СТМ, където според мен хората са предимно социално слаби. (Тая работа с Коледната и Великденската промоция се оказаха златна мина).
Интересен е също и факта че мнения като твоето Cтepн™ чета само по форумите. Абонатите в моя район смятата че : "Аз по принцип имам мобилен и децата ми имат ама друго си е стационарния телефон за дома". Казвам интересно понеже наистина е странно и за мен.
Може би по-младите хора като теб (то ти май ти вече не си първа младост ) са по новаторски настроени, по-отворени към новите технологии и по-взискателни към качеството на услугите. (Някои типове пък си плюят само заради спорта )
Всичко това са лични впечатления свързани с моята работа

П.П. Cтepн™, и аз се "присъединих" към клуб DECT

-----------

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.