Тема
|
БТК въвежда нови цени на телефонните услуги
|
|
Автор |
mitko11 (member) |
Публикувано | 23.04.04 15:13 |
|
БТК въвежда нови цени на телефонните услуги от 1 май 2004 г.
"......Цената на един импулс ще се увеличи с 0,01 лв. и ще нарасне до 0,09 лв. В часовете на силен трафик (от 7 до 21 ч.) един импулс ще се отброява на 4 минути (сега на 5 мин.) за селищните разговори на абонати на цифрови централи. За абонати на аналогови АТЦ с таксуване по продължителност – един импулс ще се отчита на 6 минути (на 7 мин. сега) в часовете на силен трафик.
Анализите на потреблението показват, че средната продължителност на градския телефонен разговор за домашни абонати е по-малка от 3 минути ??? ...."
|
|
Тема
|
Re: БТК въвежда нови цени на телефонните услуги
[re: mitko11]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 23.04.04 17:08 |
|
А абон.такса?
... и Panasonic
|
|
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор | ste (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.04 19:10 |
|
абон такса: +1.50 лв. ....и е най-ниската в Европа - направо сме на далавера
|
|
Тема
|
[re: ste]
|
|
Автор |
Penta® (Интелегент) |
Публикувано | 23.04.04 19:30 |
|
Ами че никого не караме насила да е наш абонат? Все пак това не е аптека да вдига цените на жизнено важни лекарства! Който не иска - прав му път
-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК
|
|
Тема
|
[re: Penta®]
|
|
Автор | дaдa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.04 01:27 |
|
ти си егата наглия !!! като ви падне монопола ще духате супата , аз лично ще се отпиша от вас , нагли мошеници !!!!
и като дойдат австрийците , да ви разкарат половината от вас лентяи такива и ти друга песен ще запееш ////
|
|
Тема
|
[re: mitko11]
|
|
Автор | Гoшo (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.04 10:59 |
|
А ВЕ Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКИТЕ ВЕЕЕЕЕ!!!
КОЛКО ТРЯЯ ДА ВИ СТАНЕ ПЕЧАЛБАТА МИЛИАРДИ ЛИ??? И ПАК ЗА ОЩЕ ЩЕ ЛАМТИТЕ!!!
ТУНЕЯДЦИ И ХРАНТУТНИЦИ НА ДЪРЖАВНА МОНОПОЛНА ФИРМА...
АМА ЯЖТЕ ЧЕ СКОРО И ВАШЕТО ЩЕ СВЪРШИ... ТОГАВА ДА ВИ ВИДИМ!!!!
|
|
Тема
|
[re: дaдa]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.04 11:08 |
|
То от известно време няма монопол...австрийците вземат решенията...и вкарват цените в европейските стандарти!
Междуселищните и международните отново са надолу, ама са мошенници щом ти вземат повече за градския разговор! Не го вързвам нещо това...ама карай!
|
|
Тема
|
[re: Гoшo]
|
|
Автор |
Penta® (Интелегент) |
Публикувано | 24.04.04 11:55 |
|
Me4tai si! Men nikoi ne moje da me igoni
-----------
|
|
Тема
|
[re: Penta®]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 24.04.04 13:33 |
|
Прав си, избора си е наш. Аз вече окончателно се отказах да си пускам БТК-тлф в другия си апартамент и съм на 90% решил да се откажа и от настоящия тук; в момента на БТК плащам точно толкова, колкото и на МТел и го държа комай заради връзката с родителите си(до 50-ина 1-2 мин. разговора/месечно, които ми правят колкото и 2-3 часа/мес. в МТел + УАПа). А каква е разликата в удобствата м/у БТК и МТел(Гл) спор няма.
Лошото е, че не само аз съм открил топлата вода; лошо за служителите на БТК, защото в новите условия броят им ще зависи единствено от нас, клиентите.
ПП: Казвам го на теб щото се знаем и няма да го приемеш лично
... и PanasonicРедактирано от Cтepн™ на 24.04.04 13:34.
|
|
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
Penta® (Интелегент) |
Публикувано | 24.04.04 16:57 |
|
Най-интересното е че противно на всякаква логика (т.е. постоянното увеличение на цените) желаещите да станат наши абонати непрекъснато растат (или поне не намаляват). Това се отнася за моето СТМ, където според мен хората са предимно социално слаби. (Тая работа с Коледната и Великденската промоция се оказаха златна мина).
Интересен е също и факта че мнения като твоето Cтepн™ чета само по форумите. Абонатите в моя район смятата че : "Аз по принцип имам мобилен и децата ми имат ама друго си е стационарния телефон за дома". Казвам интересно понеже наистина е странно и за мен.
Може би по-младите хора като теб (то ти май ти вече не си първа младост ) са по новаторски настроени, по-отворени към новите технологии и по-взискателни към качеството на услугите. (Някои типове пък си плюят само заради спорта )
Всичко това са лични впечатления свързани с моята работа
П.П. Cтepн™, и аз се "присъединих" към клуб DECT
-----------
|
|