Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Ще стане ли?нови  
Автор Em. (минувач)
Публикувано08.04.04 21:48

Да разделя ADSL с един съсед по локална мрежа? Забранено е, но БТК имат ли начин да го хванат? Няма начин някой да не се е пробвал вече.

Айде по-живо, че ще си лягам вече...

ПП: Сега прочетох, че въпросът ми има много общо със съседната тема, но това не променя нещата. На този човек как ще му направят настройки на РС с две мрежови карти, след като изрично е посочено, че услугата се предлага за една работна станция?

Редактирано от Em. на 08.04.04 21:57.

Тема Re: Ще стане ли?нови [re: Em.]  
АвторБTK koндykтop (Нерегистриран)
Публикувано08.04.04 22:31

Гражданино потенциален нарушител,

Системата за управление на ADSL може малко повече неща, отколкото Ви се иска. Това, че няма наказан, не означава, че не сме ги хващали. Кво ви пречи да си купите два отделни 96+ ADSL-а със съседа и да си ги ползвате като цивилизовани граждани? Искаме broadband като на Запад, ама ако може да плащаме по БГ, а? е как искате да се оправи сектора като повечето гледат да гепят.

Тема Re: Ще стане ли?нови [re: БTK koндykтop]  
Автор Em. (минувач)
Публикувано09.04.04 01:31

Ай не ми се прави на много съвестен гражданин, лицемерно лайно такова! Много морални станахте изведнъж, като се усетихте от другата страна на парите, а?
И на по-хитри от тебе сме видели сметката, няма да си сефте.

Тема Re: Ще стане ли? [re: Em.]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано09.04.04 08:21

Да ти оговоря ли или вече сам си разбрал?
Натиш без проблем, и ако не задействате трафичните тригери няма да има проблем. Теглите си кротко, без да предизвиквате интерес и ви е мирна глава. Но ако ви усетят ( например 5 фтп сесии + 3 ICQ-та ) явно че нещо не е наред и шъ ти турнат сесийния шейпър.

Тема Re: Ще стане ли?нови [re: .]  
Автор Em. (минувач)
Публикувано09.04.04 08:39

Благодаря.
Предполагах, че е така, но исках да го чуя. Тоест да го прочета

Тема Re: Ще стане ли?нови [re: .]  
Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано09.04.04 09:40

Извинявай но това с 5 те фтп сесии звучи смешно, една от програмите които ползвам при добра скорост на канала и слаб сървър отваря до 200 конкурентни сесии за да увеличи скоростта, какво правим в такъв момент???
Второ броя кю сесии също не е мерило, лично аз на 1 РС съм пускал 6 кю та едновременно, да си початят колегите - нима това е забранено???

Welcome to the real world

АвторБTK koндykтop (Нерегистриран)
Публикувано09.04.04 12:54

Ама Вие освен мошеник сте и простак Е, тогава не се учудвам, че Ви се налага да пестите стотинки, лъжейки на дребно. Ако ни дадете някоя и друга свестна идея как да бъде подобрена услугата (не че е много лесно), може и да Ви дадем отстъпка за месец-два.

Айде сега си лягайте...

Тема Re: Ще стане ли?нови [re: БTK koндykтop]  
Авторxммммм (Нерегистриран)
Публикувано09.04.04 15:36

е, ти пък сега какво им пречи да си купят ??
простотията им пречи ...
ти не знаеш ли, че бай ганьо няма да умре
ми ако ги хванете треснете му една глобичка здрава и го осъдете ..ей това се прави на запад , накъдето всички гледаме ...
а бай ганьо да си оди у анадола .... и да отваря по 6 ай си кю -та едновременно :):) , защото той е и голям еб..ч , нали така ?

АвторArtista (Нерегистриран)
Публикувано09.04.04 17:56

Ami az imam niakoia druga idea ili skoro pitane.....
Zna4i razbiram 4e uslugata tepyrva se razrabotwa ama ne moje li s po-byrzi tempowe da deistwate ? Na saita vi pi6e "raz6irqwane na uslugata prez april" a dosega ni6to.
A i kakwo ste kajete za cenovi paketi primerno 20, 30 lv s ograni4enie na trafika na 500 1000 primerno?Znam 4e taka trudno se izbiwat investiciite v tazi usluga ama moje i na izpla6tane ADSL za tezi poevtini paketi:)
A i predi ima6e edin paket za Uchili6tata ISDN deto e super skyp i edva li niakoi go polzwa a sega za6to ne pomislite za niakakyw naistina izgoden ADSL paket za uchili6ta.(S ogled na poslednite namerenia na ministrite da vlojat 100000000 za Komputri v uchili6ata zaradi izostawaneto ni spriamo Evropa v tazi oblast.)

Тема Re: Ще стане ли? [re: Mopфиyc]  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано09.04.04 18:06

Не гледай буквално! Гледай под-смисъла :)

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.