Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:33 16.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Тема На някой сработвала ли енови  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано31.12.03 15:53

автоматичната система на номер 080015600 дето дава перс.абон.код?

Вече от трети цифров тлф набирам и все "съжаляват, но не могат да ме идентифицират"

ПП: Специално от моя, ако е от значение - не плащам на каса, а през иПей

... и Panasonic

Тема Re: на мен,нови [re: Cтepн™]  
Автор Hot st (добронамерен)
Публикувано02.01.04 22:12

обаче май някъде около 2-3 месеца след като ми направиха телефона цифров - 70 .. .. -> 870 .. .. Сф
Честита Нова Година

Тема Re: На някой сработвала ли енови [re: Cтepн™]  
Автор tina_23 ()
Публикувано05.01.04 16:46

Системата ще сработи, ако се обадиш единственно от твоя домашен телефонен номер. Той трябва да е цифров. Чак тогава системата ще го разпознае и ще ти даде съответния код.

Тема Re: На някой сработвала ли енови [re: tina_23]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.01.04 21:34

Ей, някои хора бързат да напишат, преди да са прочели:

Вече от трети цифров тлф набирам и все "съжаляват, но не могат да ме идентифицират"

Да не би системата да разбира, че набирам не от моя, а от тела на майка ми? Или от съседския? И все не може да ми каже кой е кода за съответния номер

... и Panasonic

Редактирано от Cтepн™ на 05.01.04 21:35.

Тема Re: На някой сработвала ли е [re: Cтepн™]  
Автор tina_23 ()
Публикувано06.01.04 11:37

Виждам, че си много настоятелен - тогава можеш да се обадиш на така наречената гореща линия - 0800 15 500. Там можеш да съобщиш за такива неща. Доколкото знам разговорът ще бъде безплатен, т.к. пишеш, че си с цифров тлф.

Автор Toй (непознат)
Публикувано06.01.04 15:11

Телефонът,освен че е трябва да е цифов,още трябва да е домашен.Фирмрните(служебните) нямат ПАК.Дано да съм бил от полза.

Тема Da beнови [re: Cтepн™]  
Автор NikB (любопитен)
Публикувано06.01.04 18:00

Da otgovoria tochno na zadadenia vypros: Da, na men mi sraboti ot raz, ama ne smiatam, che e mnogo polezno, stoto dava smetkite za stari meseci (pone taka beshe kato go probvah predi vreme).

Автор Penta® (Интелегент)
Публикувано18.01.04 15:09

И аз преди време направих няколко опита да си получа персоналния код на 080015600 но не ставаше. Днес обаче реших да пробвам отново и се получи. Телефона ми е домашен, цифров(естествено) 052/5х-хх-хх

-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК

Тема Re: На някой сработвала ли енови [re: Penta®]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано18.01.04 15:15

То се оказа, че и при мен вече е сработила - 052/6.......

... и Panasonic

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.