Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Koга най-после рекетьорите от БТК ще бъдат продаденови  
Авторabonat (Нерегистриран)
Публикувано22.10.03 08:40

Кога най после тази скапана рекетьорска фирма ще бъде продадена !
Разбирайте се по бързо за подкупа и я продавайте !
Как е възможно от САЩ до София да се говори за 5 цента на минута , до другите градове в БГ за 8-10 цента , а от Плевен до някое съседно село на 20 км да е по скъпо ?
Нищо в тази държава не трябва да е държавно !
Докато това не стане ще духаме супата !

Тема я погледни и други ценинови [re: abonat]  
Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано22.10.03 09:46

Например на цените на мобилните оператори в България и съседните страни. Там е между 2 и 3 пъти по-евтино.

Ако можеш смислено да коментираш това: имаш думата.

Тема Re: Koга най-после рекетьорите от БТК ще бъдат продаденови [re: abonat]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано22.10.03 09:53

Извинявай, но само MTel предлагат над $0.10 за разговор на 20 км разстояние.
И пак извинявай, но кой оператор в САЩ предлага $0.05 за минута до София?

Тема Re: Koга най-после рекетьорите от БТК ще бъдат продаденови [re: .]  
Публикувано23.10.03 08:49

Примери още колкото искаш !
В този web ще видиш за 39.99 + таx = 45 долара имаш 600 минути на месец през деня + безлимитно от 9 вечерта до 6 сутринта и още събота и неделя също безплатно ! Прави общо около 6180 минути за 45 долара !

А бе какво да си говорим ! БТК е абсолютен рекетьор и ти си от малкото работещи за тях и треперещ за работното си място !

това пък е от САЩ до БГ
мога да ти дам още 3 web сайта но едва ли има смисъл !

Sweet dreams ! И за да не ме разбереш криво ще ти кажа че много обичам моята България и заради това ме е яд на тъпата компания БТК !
Слава богу най после я продадоха !

Тема Грешка !нови [re: abonat]  
Публикувано23.10.03 09:08

За 45 долара излизат много повече от 6180 минути !

За 1 месец !

600 минути през деня !
30 дни от 9 вечерта до 6 сутринта безплатно !
събота и неделя 24 часа на ден пак безплатно !
Ако искаш смятай !

Тема не се сърди,нови [re: abonat]  
Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано23.10.03 10:19

но пишеш емоционално. Проследи линка (първия) в дълбочина. Обърни мнимание за какъв оператор се отнася. Прочети бавно и внимателно Additional Plan Details, виж кога и къде важи в пълните си възможности.

При втория линк си прав като абонат, но сравняваш различни неща. Цените на VoIP са по-евтини по принцип. Виж

и . Разликата, конкретно за САЩ, е три пъти.

Разликата между някои цени в САЩ и България не е мястото да бъде обяснявана тук. Пък и на мене ми е трудно, признавам си

Тема ...Дежа Ву!нови [re: abonat]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано23.10.03 11:22

Стана ми вече навик, но засега не съм се отказал... Защо клиените на фирмата ни не чете толкова повърхностно предлаганите оферти?
Първия линк: Вземи моля те да прочетеш внимателно за какво става дума в посочените предложения, като в обърнеш особенно внимание на Plan Details и за какво иде реч, ако ползваш пълните му възможности.
Втори линк: Освен China Experss, друг не предлага 5 цента на минута. Обаче се тарифира на три минути, има месечна ставка ( извинявам се: полу месечна ) плюс 79 цента за всяко обаждане от публичен телефон ( интересно колко ще ми струва обаждането до входната точка от собственния стационарен ). А да оставим настрана факта, че сравняваш VoIP услуга с обикновенна телефонна услуга. Сравнявай ги с тукашните войс-айпи оператори не с БТК ( или поне с войса на БТКНет )

Sweet dreams ! И за да не ме разбереш криво ще ти кажа че много обичам моята България и заради това ме е яд на некомпетентното и с извинение тъпо мнозинство от населението и!

бтв: Не вярвам да си поискаш полагаемото за авторско право, затова че използвам твои думи.

Тема Re: Koга най-после рекетьорите от БТК ще бъдат продаденови [re: abonat]  
Автор DTMF ()
Публикувано23.10.03 20:51

koгато си намерим свястно правителствозначи няма да е скоро в близките 100 години

Тема Re: ...Дежа Ву!нови [re: .]  
Публикувано23.10.03 23:58

Първият линк е за клетъчен телефон/GSM и ако ми намериш по ниска цена в БГ ми се обади ще се включа веднага ! И без това ще ми трябва като се прибера в БГ след 2 месеца !
Понеже с радиоточката не може да се спори отказвам се, БТК е с най евтини цени !

Това също е невярно нали !
Разбира се абонатите винаги са тъпи,некомпетентни и загубени !
А любимата компания е винаги права !
Ти изобщо бил/била ли си някога в Западна Европа или САЩ за да видиш какво значи телефонна връзка ! Или сравняваш сегашните връзки в БГ с тези които са били преди 1944 година !
Да знаеш случайно какво е това 6 години домашният ти телефон да работи без никога да си имал проблем с връзката или набран погрешен номер !Едва ли !
И още един път -клиентът винаги е прав и ти като искаш да правиш бизнес трябва да намериш начин как да го спечелиш за такъв !
А не като някой арогантен селянин да ми обясняваш колко са тъпи всички !
Новият собственик на БТК много бързо ще сложи такива като теб там където им е мястото ! На трудовата борса или ще има да ми се мазниш за да може и този месец да те оставят на работа ! България се променя и това никой не може да го спре особено пък такива като теб !

Тема Re: ...Дежа Ву! [re: abonat]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано24.10.03 09:56

За съжаление не помня цената а и в момента ме мързи да седна и да проверявам отново за каква сума ставаше дума, но продължавам да се учудвам защо продължаваш да правиш подобни сравнения - БТК и клетъчен оператор са две абсолюютно несъвместими понятия. Подобна забележка/питане можеш с пълно право да отправиш

.
С добрия тон обаче бях до тук. Сега ще си позагладя мозъчната кора, че да ми е по-интересно да поспоря излишно!
Отново даваш линкове с цени! Ами вземи провери обратното - колко струва разговор до САЩ от България през VoIP, например през или през като обърнеш особенно внимание на периодите на отчитане на първия. Ако имаш някакви аргументирани въпроси след това...
Отправяш някакви странни обвинения, относно качеството на връзките в БГ като цяло, и като на компетентен клиент ще ти отговоря така - за 5 цента какво очакваш да получиш? Качеството на този който плаща 25-30 цента ли? Е няма да я бъде тази! Продължавай да си ползваш картите, а ние простите ще продължаваме да подържаме контакт с клиентите си по качественни връзки, за да няма недоразумения от рода - извинете но не Ви разбрах добре. Все пак обикновенно разговарям за пари!
После! Аз домашен телефон нямам - моят работодател се е погрижил да си осигури постоянна връзка с мен! Но виж - майка ми която живее в съседство има. И за твое най-голямо разочарование, ще ти кажа, че не 6 а вече 10-та година няма никакви проблеми с използванто му!
Съгласен съм, че е клиентът винаги е прав - в това няма спор! Ти обаче не си ми клиент, и спокойно мога да те наричам с термини които обикновенно не са в речниковия ми запас от често използвани думи. Освен това нито веднъж досега не съм се опитал ти да обеснявам колко са били тъпи всички като арогантен селянин.
Да! Бил съм! И в Европа и САЩ, че и до Япония съм ходил ( ако туристическите пътешествия се приемат ) И знам какво е телефонна връзка! И трябва да ти кажа, че САЩ е на последно място в класацията - колкото и тъжно да ти звучи това. Фаворит ми е Германия - разговор от клетъчен към стационарен в БГ! Няма VoIP, няма предплатени PhoneCards и разни други изгъзици, предназначени за "селянията" ( извинявам се предварително на всеки който се почуства обиден ). Не вярваш ли? Ами най-лесно смилаемия пример който мога да посоча в момента е, че един турист стъпвайки в България получава карта за телефонни разговори, агента на туроператора получава комисионната си, а туриста дори не си прави труда дали това което току що са му предложили е най-изгодния вариант. Хайде сега се опитай да ме убедиш в противното на твърдението ми за картите...
Вече споменах, че съм ходил но за разлика от някой "родолюбци", съм се върнал, независимо от тежките условия в които се прави бизнес тук, в България!
Новия собственник на БТК може само да ме хване онази работа и да се опита да ме постави на мястото ми! Цъфна преди три дена във форума и започваш да ръсиш мозъци, кой за къде е и кой какво може или не може. Аз на БТК редовно обръщам необходимото внимание - все пак е клиент на фирмата в която работя, а клиентите са винаги прави, нали? Че и задника и може да и забърша - стига да го пожелае, срещу съответното заплащане разбира се. Не казвам, че не може и да стигна до трудовата борса, но ако си върша съвестно работата, тази вероятност се свежда почти до нула! Друг е въпросът, че от 5 години насам, мога да си позволя лукса аз да си избирам работодателя, а не той мене!
Аре сега бегай да миеш чинийките или да подреждаш стоките в супера или да продаваш билетчета на входа на увеселителния парк, защото явно това ти е основното занимание в Щатите след като "икономисваш" всяко центче от трудно но за сметка на това напълно незаслужено изкарани доларчета.
Анаадънму?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.