|
Тема
|
аналогови телефони -- импулси
|
|
Автор |
Coso () |
Публикувано | 21.10.03 18:58 |
|
хей, пичове, хайде някой да се намери да каже от кога "Генийте" от БТК ще принудят аналоговите телефони да отчитат разговорите импулсно, подобно на цифровите постове?
Предварително хиляди благодарности!!!
| |
Тема
|
Re: аналогови телефони -- импулси
[re: Coso]
|
|
Автор | Boby4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.03 14:27 |
|
Aми пич, как да ти кажа.Всички аналогови телефони отчитат импулсно-едни ти отчитат един импулс за цял разговор колкото и дълъг да е, други го отчитат на 5 или 7 мин в зависимост от часа и деня.Сега се сещам за следващата ти реплика "Ама тези от втория вид са цифрови, а не аналогови".Айде бе, обзалагам се не знаеш какво точно означава да имаш цифров телефон.
| |
Тема
|
[re: Boby4]
|
|
Автор | Coso (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.03 12:02 |
|
Е, много добре знам какво представлява цифровият телефон, но може би не съм формулирал въпроса си достатъчно добре - напоследък чувам някакви слухове, че от 01.11.2003 или от 01.12.2003 ВСИЧКИ аналогови телефони ще отчитат импулс "на 5 или 7 мин в зависимост от часа и деня" както каза ти, и за това вмакнах пояснението "подобно на цифровите постове"!!!
Но в края на крайщата никъде не мога да открия информация коя от тези две дати е вярната - за това реших да попитам и в clubs.dir.bg - това е!
| |
Тема
|
[re: Coso]
|
|
Автор | Boby4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.03 12:09 |
|
Това което чувам (от доста високо място) е за 01.11 за населени места над 10 000 души А-29 и ЕSK централите започват да таксуват градските разговори на 7 мин импулс през деня и 10 мин импулс вечер и по празници.Дали ще стане и аз не знам.Все пак затова се говори от една година и все не става.
| |
Тема
|
[re: Boby4]
|
|
Автор | Coso (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 09:52 |
|
ясно - мерси много 
| |