|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
БТК са измамници ! Без изключение
|
|
Автор | Измaмeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.08.03 17:25 |
|
Когато си откривах телефонен пост изрично подчертах /и писмено/ , че не желая телефонния ми номер да се публикува в указатели , справочници и т.н.
Предлагали и тази "услуга" /?!/ срещу заплащане.
Ок , платих си. И сега се намирам изтипосан и в указатели и в спрачници , че даже и в интернет.
Знам какво ще ми отговорят в понеделник "Ама станала е грешка".
Е аман !!! От грешки. Цялата компания не трябва да се продава - трябва да се ПОДАРИ НА КОГОТО И ДА Е !!! Само и само да разкара некадърните лелички по на 100 килограма , които са 90% от БТК. А останалите 9.9% нещастни техници за които е загатка какво търсят там
| |
Тема
|
Re: БТК са измамници ! Без изключение
[re: Измaмeн]
|
|
Автор |
pencho666 (от пенчево) |
Публикувано | 29.08.03 17:52 |
|
Кажи някой когото не обичаш, ще го предложим да му я подарим :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | 1998 roдинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.08.03 18:06 |
|
Последния издаден указател е от 1998 година.
Ти чак сега ли видя че са те изтипосали вътре?
| |
Тема
|
Сега видях , че са ...
[re: 1998 roдинa]
|
|
Автор | измaмeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.08.03 19:22 |
|
Че съм изтипосан в Интернет , с трите си имена , с всичките си телефонни постове .... само кръвната група дето не са ми написали идиотите
Повтарям - имам 2 телефонни поста и си платих такса "непубликуване" . Не помня вече , но беше към 10 лева. Очевидно е , че не става дума за 10-те лева , а за безумната наглост на БКК-айци !!!
| |
|
само да попитам: ти кой сайт гледаш - или ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ahab (captain) |
Публикувано | 29.08.03 21:25 |
|
Ако искаш някой да си го отнесе - подай жалба. На някоя колежка ще и резнат фиша.
Въпроса е дали от това ще се почувстваш по добре?
| |
Тема
|
[re: Ahab]
|
|
Автор |
pencho666 (от пенчево) |
Публикувано | 29.08.03 21:34 |
|
Той надали и сега се чувства добре. Не е въпроса да уволним някой за възмездие, а какво да се направи че да няма форуми с "фенове на БТК" и после това да се направи. Иначе само ще седим по Български, ще си приказваме и ще коментираме политиката
| |
Тема
|
Re: Сега видях , че са ...
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор | Измaмeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.03 19:09 |
|
http://www.telecom.bg
Това е сайта
| |
Тема
|
[re: Ahab]
|
|
Автор | измaмeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.03 19:15 |
|
Всъщност прав си - ИСКАМ някой да го отнесе - точно по начина който аз го отнасям когато закъснея с 3 дена примерно да си платя. И въобще убеден съм , че това е единственият начин нещата не само в БТК да си дойдат по местата - когато започнат да го отнасят и БТК и НЕК и ВиК.
| |
Тема
|
ВИЦ
[re: pencho666]
|
|
Автор | Дeдo Бope (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.03 04:46 |
|
Бяхме се събрали 15-тина души от различни страни на по бира. Разказах им вица:
"Звъни един по телефона:
-- Ало, водоснабдяване ли е?
-- Не, Електроснабдяване е.
-- е, тогава И НА ВАС ДА ВИ @@@ майката! "
Та хората от източна европа си се смяха, на тях този виц им е много ежедневен. Американеца се усмихна, ама си му личеше, че не стопли. На другия ден ме помоли пак да му разкажа вица. Пак не го разбра. И така - до петъка. Тогава направо ме пита: добре де, какво му е смешното на този виц?
Ако ще правим форуми за всички тези неща, няма да ни стигнат думите в тълковния речник. Топлофикациям ВиК, БТК, КАТ, ДАИ (и поделението му НА), общината, градския транспорт, здравеопазванто, образованието... Хубаво ще някой да ги чете тези писания.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|