Тема
|
989 - добра ли е за Интернет?
|
|
Автор | 989 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.01 16:05 |
|
Ще си местя офиса и на новото място телефона започва с 989. Може ли някой да ми каже ще мога ли да се вързвам на прилична скорост през новия телефон, защото Интернет ми е супер необходим. Мерси.
|
|
Тема
|
Re: 989 - добра ли е за Интернет?
[re: 989]
|
|
Автор |
тeлekoм (пристрастен) |
Публикувано | 08.10.01 18:14 |
|
да
За фирми ISDN e naй-добре ;)
Реалността е халюцинация, причинена от ниско съдържание на алкохол в кръвта
|
|
Тема
|
[re: тeлekoм]
|
|
Публикувано | 08.10.01 20:07 |
|
Мерси, Телеком !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
® Илko ® (™) |
Публикувано | 08.10.01 22:27 |
|
Послушай телекома и си пусни ISDN. За фирма не е много по скъпо.
Заслужава си.
|
|
Тема
|
[re: ® Илko ®]
|
|
Публикувано | 09.10.01 14:29 |
|
Чувал съм, че имало проблеми с пускането на ISDN. А и не знам доставчиците дали предлагат качествен ISDN. А иначе е около 2-3 пъти по скъпо:(
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
® Илko ® (™) |
Публикувано | 09.10.01 14:48 |
|
Напротив това е магическата дума за БТК. Като кажеш че искаш ISDN шанса да стане е неизмеримо по голям.
Относно качеството на интернет естествено че има качествени има и некачествени услуги.
За цената - не е 2-3 пъти по скъпо. Импулсите са на еднакво време при обикновен телефон и при ISDN - така че цената е еднаква.По висока е само месечната такса но за фирма това не е от голямо значение
По скъпо ще ти излезе единствено телефонния апарат ако не си вземеш адаптер който има и аналогов порт.
И естествено двойно по скъпо ако използваш и двата канала едновременно- все пак това се равнява на 2 телефона.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
тeлekoм (пристрастен) |
Публикувано | 10.10.01 17:53 |
|
Ako imash 2 telefona, mojesh da gi razmenish sre6tu 1 ISDN( na pr4aktika pak polu4awa6 2 nomera za wseki ot kanalite :) ISDN-a na dostaw4icite e ponosim, nqkoi predlagat dosta dobyr - pri towa towa sa 8/16K garantirani :P....
Da, p0 skypo e, no ne mnogo - syotno6enieto cena/ka4estwo pri ISDN e MNOGO po-dobro ot analogowite centrali...
|
|
Тема
|
|
|
Автор | crashoverride (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.10.01 01:16 |
|
Gledai sega:989 e dobra centrala ama e cifrov tel => ako tolkova mnogo ti triabva net-a niama da plashtash pod 150 lv na mesec za telefon.Az sam s cifrov tel i e neshto neupisuemo.Prez BTK niama dobra skorost she ti pishe che si na 57k ama ama vsashtnos ako se vargesh na 33.6 triabva da si super shtastliv.Ta da se varnem na temata po evtino she ti izleze da si prokarash kabelen net:imash 20k vrazka i svoboden tel i she ti izleze 3 pati po evtino
|
|
Тема
|
[re: crashoverride]
|
|
Публикувано | 11.10.01 11:24 |
|
За кой кабелен ми говориш?
Виждал съм как работи Евротур-ски кабелен и не съм много доволен.
Естествено не ми се плащат по 200 лева сметки:(, но ми трябва сигурна връзка по всяко време на деня.
Днес пробвах телефона и ми вързва на 45333 и мисля, че си е толкова.
А знае ли някои ползват ли се "уплътнители" или там както се казват в тази централа?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
тeлekoм (пристрастен) |
Публикувано | 11.10.01 21:53 |
|
Не не се ползват - те от година и нещо не се ползват НИКЪДЕ(по точно не се слагат нови, а с отварянето на нови капацитети по централите се премахват) Ако има PCM няма да вдигаш повече от 9600/14400 
|
|