Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:10 17.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Астролози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Евровизия 2009нови  
Автор Porto (fresh)
Публикувано24.02.09 22:56

България избра тазгодишния представител в песенния конкурс на Евровизия.
Естествено, както почти всеки път се случва, отново избухна скандал по отношение на песента, изпълнителя й и музикалните му способности. Става въпрос за Красимир Аврамов и "Илюзия":

И понеже имаше доста бурни реакции срещу него, а и разни мастити естрададжии наскачаха да организират комитет за анулиране на вота, човекът ми стана симпатичен /чак по-късно видях, че е скорпи/

Как мислите, че ще се представим тази година?

Разбира се астрологията би била много полезна в случая, ако разполагаме с точни данни. За съжаление тези, които пускам са откъслечни:
- Красимир Аврамов е роден на 05.11.1969г в Сливен.
- След изтегления жребий е известно, че България ще участва на първия полуфинал в Москва, който ще се състои на 12.05.2009. А самият финал ще е на 16.05.2009.
Тр. Юпитер ще е в тригон с наталния съвпад Венера/Юпитер във везни, но Сатурн ще е върху Луната, което не изглежда като предстоящ успех.

Ако ви е интересно може да разширим темата и общо за музикалните способности и талант и какви аспекти показват наличието или липсата им в тази карта. Защото има много мнения, според които въпросният изпълнител въобще не става за певец!

Тема Re: Евровизия 2009нови [re: Porto]  
Автор galy ()
Публикувано25.02.09 12:19

Без час на раждане в случая не може да се каже нещо утвърдително.
По принцип да си музикален, да имаш музикални способности, гласови данни и т.н., не е задължително да те направи и професионален музикант.

В хороскопа на Краси Аврамов това, което ми прави впечталение (и се набива на очи) е точния съвпад на венера и юпитер. Това именно е аспекта на хора, занимаващи се с изкуство. Дали ще е професионално и дали ще има успех, вече е друг въпрос.

Тема Re: Евровизия 2009нови [re: galy]  
Автор Porto (fresh)
Публикувано25.02.09 13:22

В хороскопа на Краси Аврамов това, което ми прави впечталение (и се набива на очи) е точния съвпад на венера и юпитер. Това именно е аспекта на хора, занимаващи се с изкуство.

Да и на мен точно този съвпад ми направи впечатление и може да се каже, че ми повлия да пусна темата - Венера/Юпитер във везни като Венера е и краен диспозитор в хороскопа. Определено става въпрос за личност, която по някакъв начин ще е свързана с изкуството. Има театрално образование /пантомима/, занимава се с музика.

Жалко, че часът на раждане е неизвестен.

Автор sa6tata (член)
Публикувано27.03.09 20:31

Ммммммм да,жалко.....Луната му е в дева.....Дали пък транзитния сатурн не му прави съвпад с нея и може човека да преживява тежко събитията около Евровизия.......
П.П. И на мен като скорпион ми стана симпатичен ;)

Тема Re: Евровизия 2009 [re: Porto]  
Автор Лилит (вещица)
Публикувано28.03.09 23:00

Аз тези предавания не ги следя и не съм много в час, но си мисля, че Красимир Аврамов е драстично по-подходящ за Мис България 2009, отколкото създанието, което така и не разбрах кой избра.

Тема Re: Евровизия 2009нови [re: Лилит]  
Автор gambit ()
Публикувано01.04.09 11:29

Няма смисъл да се ядосваме за глупости...

Евровизия си струва,защото става дума за изкуство,а от конкурсите за миски каква полза има изобщо, и до ден днешен не мога да си обясня, освен,че може би са създадени като критерий за красотата на жените и по този начин на по-глупавите от тях им набиват комплекси,ако не се вписват в този модел. Ама че простотия!

Леля Love е на създала хубав текст на една песен по този повод

"Miss World"

I am the girl you know
Can't look you in the eye
I am the girl you know so sick
I cannot try
I am the one you want
I am the girl you know
I lie and lie and lie
I'm Miss World
Somebody kill me
Kill me pills
No one cares my friends
My friend
I'm Miss Worlds
Watch me break
And watch me burn
No one is listening
My friends
Now I've made my bed I'll lie in it
I've made my bed I'll die in it
I've made my bed I'll lie in it
I've made my bed I'll die in it
Kill girls watch
When I eat ether
Suck me under
Maybe forever
My friends
I made my bed I'll lie in it
I made my bed I'll die in it
I made my bed I'll cry in it
I made my bed I'll cry in it
My friends
I am the girl you know

пс. Честит Първи Април на всички!!!

Автор Porto (fresh)
Публикувано19.10.09 12:05

Избран е изпълнителят, който ще представя страната ни на следващия песенен конкурс "Евровизия" догодина в Норвегия -

.

Мисля, че това бе най-адекватното решение на музикалната гилдия у нас впредвид това, че става въпрос за млад, изключително талантлив, модерен и обаятелен певец. Искрено му желая много голям успех и пробив на световна сцена.

Дано транзита на Юпитер в съвпад със Слънцето (роден e на 10.03.1976) да му донесе късмет!

Тема Re: Евровизия 2009нови [re: sa6tata]  
Автор Porto (fresh)
Публикувано19.10.09 12:07

Да, оказа се точно така - грандиозен провал.

Автор killah (absolut)
Публикувано19.10.09 13:04

Напомня на новата Мис България, която също е голям провал

Карай ТРЕЗВЕН, СПАСИ Човешки Живот!!!

Тема Re: Евровизия 2009нови [re: killah]  
Автор Porto (fresh)
Публикувано19.10.09 13:28

Аха. Сега очакваме да се промени регламента и на Мис България.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.