Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:48 07.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Астролози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема моята Лилит в неговия знакнови  
Автор peperuda13 (непознат )
Публикувано08.12.07 21:02

значи ли това че връзката ни е невъзможна?

Редактирано от peperuda13 на 08.12.07 22:21.

Тема Хм, защо да не поговорим за Лилит?нови [re: peperuda13]  
Автор Bиливap (госпожа)
Публикувано16.08.08 01:58

Не знам, но моята е в Скорпион и на моменти ме притеснява

Няколко пъти съм се сблъсквала със смъртта, покрай мен хора са умирали (някои след като сами са предизвикали Съдбата) ... изобщо ... проявява се
Че и в 9-ти дом ... което пък обяснява тоя стремеж към знания, знания, знания, философия, религии, учене и пак учене ... една приятелка постоянно ми прави забележка, че съм "голяма читанка" и цял живот все чета и чета.
По-силно е от мен :Р
Но, разбира се, тази позиция си идва и с честото явление "другите не ме разбират", но дали проблемът е в моя телевизор или някъде другаде - не знам.
И не на последно място емиграцията ... далечните пътувания, откриването на нови хоризонти, обогатяването ... ето ме, далеч от дом и всичко познато

А вие ... как се справяте с вашата Лилит по дом и по знак?

Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.

Тема Re: моята Лилит в неговия знакнови [re: peperuda13]  
Автор Moonstone (далечна)
Публикувано16.08.08 10:04

В една синастрия, т.е. партньорски хороскоп
се гледат първо отношенията на основните фактори,
като Слънца, Луни, Венери, Марсове, основните оси АСЦ/ДСЦ,
а лилит само допълва информацията

Синастрията е само един от методите за разглеждане на партньорски взаимоотношения, ако връзката е по-сериозна се правят и допълнителни анализи с други методи.

Редактирано от Moonstone на 16.08.08 10:08.

Тема Re: Хм, защо да не поговорим за Лилит?нови [re: Bиливap]  
Автор Gerilin ()
Публикувано16.08.08 10:30

А вие ... как се справяте с вашата Лилит по дом и по знак?

риби в 5ти

на едно место ,четох,че вероятно целият живот се струва нереален (риби) и верно си е така ; но пък от друга страна не съм съгласна с това,че не разбирам вътреШните си драми и терзания,но друг е въпросът дали се опитвам да се променя към реШаването им...
нямам оЩе деца,така че не мога от личен опит да коментирам 5тия дом
нямам и планети с влияние върху й

Mistä sait sen käsityksen,ett noin voi tehdä toisille.

Автор topliicheto (минаващ)
Публикувано16.08.08 10:32

Лилит в знак не може да определи еднозначно, че една връзка е невъзможна. Както е написала Moonstone, има други показатели с много по-голяма тежест. Евентуално при аспекти на Лилит с лични планети (в рамките на около градус, според мен) може да се търси интерпретация, но пак информацията ще е второстепенна - сиреч аспекта на Лилит няма да е единственият показател.

Иначе в главата ми се въртят някакви спомени, че Лилит в синастрия може да указва много силно сексуално привличане - привличане отвъд всякаква логика. Но не съм го проверявала, та не мога да го твърдя със сигурност.

Тема Re: Хм, защо да не поговорим за Лилит?нови [re: Bиливap]  
Автор Лилит (вещица)
Публикувано16.08.08 10:46

Моята е в Дева, в 1 дом - там имам и Плутон, ама Лилит е на самия връх на асцендента ми. Не съм забелязала да ми създава някакъв проблем, та да се налага да се "справям".

Откривала съм връзка само между точни аспекти на Лилит по транзити и повишена творческа активност и/или успешни творчески периоди. Примерно по време на първата ми самостоятелна изложба преди години транзитиращата Лилит е била в съвпад със Слънцето ми в 5 дом. Разбира се, имало е и доста други съпътстващи фактори, та не е много ясно дали е било "чист ефект".

Имаше преди години една статия за Лилит, която превеждахме заедно с DeProfundis - има го в библиотеката ни този текст. Та там пишеше, че Лилит често била силно поставена в хороскопи на художници - беглите ми наблюдения сочат, че наистина има нещо такова. Самата аз също съм пример за това.

Тема Re:нови [re: Gerilin]  
Автор Bиливap (госпожа)
Публикувано16.08.08 11:04

О, рибешка Лилит ... подозирам, че фантазията, вдъхновението и изобщо изкуствата са много проявени при теб ;)
Лесно ли се впечатляваш?
А разграничаваш ли илюзиите от реалния свят всеки път?

Много капанчета има тук ...

Мммм, пети дом ... има предизвикателства в отношенията с децата, май ще има някакви неразбирания и конфликти между вас, особено ако се оставяш да бъдеш жертва на манипулации и спекулации или самата ти използваш това спрямо децата си.
В комбинация с Рибите ... не е като да не те чакат интересни времена

Когато човек си знае слабостите, увеличава шансовете си за успех в промяната им.
Ако ги отрича и отказва да ги види ... ще се върти в кръг много време.

Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано16.08.08 11:11

Не мисля, че от Лилит точно една връзка може да е невъзможна.
С един от клубарите бях обсъждала, че Лилит отразява скритите желания на майката и това как те се проектират в нашия живот, в зависимост от нейното поведение и възпитанието, което ни е дала. Това е друг поглед върху Лилит, но ми се стори интересно и започнах да разглеждам Лилит в тази посока и се получиха нелоши резултати.

Тема Re:нови [re: Лилит]  
Автор Bиливap (госпожа)
Публикувано16.08.08 11:17

Благодаря, ще я видя тази статия.
Ще съм благодарна за всяко късче информация на тема Лилит, особено ако е подробно и систематизирано ... изморих се от разхвърляни "огризки" из Интернет статии.
Трудно ми е да тълкувам влиянието й, защото не знам достатъчно за "поведението" й в аспект.
В момента прави съвпад с МС и скоро й предстоят секстил с Плутон и тригон с Венера като кацне върху Нептун.
Иначе в училищните ми години и аз много активно рисувах, рисунките постоянно бяха излагани на импровизирани училищни изложби ... но последните 10тина години не съм хващала четката

Смених я с фотоапарат

Добавка: Прочетох статията, несъмнено много вълнуваща и интересна! С тих ужас установих, че и Хитлер е имал Лилит в 9-ти дом. Неслучайно и мен някои клубари ме наричат новия Хитлер Но и Салвадор Дали, Маргарет Тачър, Принц Чарлз ... По-късно ще видя какво още има в клубната библиотека, сега ще се отдам на разходка сред природата :)

Редактирано от Bиливap на 16.08.08 11:34.

Автор ascendant (gemini)
Публикувано19.08.08 22:10

Как да разбера в кой знак и дом е Лилит в моя хороскоп?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.