|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Транзит на Юпитер,не винаги било за добро.
|
|
Автор |
elisa-m () |
Публикувано | 15.04.07 02:27 |
|
Ох днес изживях най-ко6марният си ден и то то4но при транзит на Юпитер върху Слънцето ми,а аз о4аквах само хубави събития.Не искам тълкуване,знам за6то се слу4и,просто исках да споделя за да ми олекне.
| |
|
Аз ще ти бъда благодарна ако подадеш и малко допълнителна информация. В кой дом ти е Слънцето? Имаш ли аспект между Юпитер и Слънцето в наталната карта, или между Юпитер и планетата управител на дома, където е станал съвпада, или между Юпитер и куспидата на същия този дом? И ако имаш, сподели нещо за тези аспекти.
Когато Юпитер ми минаваше през 6-ти дом, в работата си буквално фалирах. Негодувах и нямах обяснение. Бях принудена, обаче, да потърся нова работа и постепенно за мен се отвориха хоризонти, за които преди не съм и мислила. За пояснение - от шести дом ми направи квадрат към наталното си положение, но накрая всичко свърши добре.
Има и друго...може би това не е единствения транзит, който имаш в момента.
И ако имаш желание да споделиш...към кой дом могат да се отнесат неприятностите ти и Юпитер в картата ти има ли нещо общо с него?
| |
|
Разбира се,4е ще споделя,Слънцето ми е в 12д и е в опозиция на Юпитер.Но има и друг по-тежък транзит в солара Сатурн съвпад Плутон в 8ми.Засегнати са ми 6,8 и 12 домове просто 4удесно,нали.Аз за това казах 4е знам защо се слу4ва,но не знам изхода какъв ще е.Уплашена съм,нещата са на живот и смърт наистина.Плутон ми е най-аспектираната планета,вклю4ен в тао квадрат- Плутон опозиция Луна в Квадрат Меркурий и Венера.
Ами това е когато стане въпрос за моя си хороскоп,нещо не мога да разталкувам нещата.
| |
|
Асцендент в Козирог ли подсилва тези страхове ? Макар че и Стрелче да си, напълно бих те разбрала.
И все пак, ако наистина се безпокоиш относно нечия смърт или здраве, знаеш, че първо трябва да погледнеш дирекциите. Аз преди 5 години имах тау-квадратура на Плутон към Луна при засегнати 8-ми, 6-ти и 2-ри. Случиха се много неща, на събитиен план майка ми се разболя от рак. И все пак, всичко мина добре - най-лошите неща не се случиха.
А Юпитер 12-ти дом ли ти управлява?
| |
Тема
|
Re: Транзит на Юпитер,не винаги било за добро.
[re: elisa-m]
|
|
Автор |
Ул Oви Xeй (Balance) |
Публикувано | 22.04.07 02:37 |
|
Преди 12 години как се отрази този транзит???
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nadia_nadia () |
Публикувано | 22.04.07 11:19 |
|
Съжалявам за това, което ти се е случило. Според мен Юпитер дава кофти събития, ако е аспектиран негативно по натал. 12 дом ли ти управлява и е в 6 и каза опозиция на Слънцето? Може да е болест с близък мъж-партньор или баща. А Слънцето кой дом управлява?
| |
Тема
|
[re: nadia_nadia]
|
|
Автор |
elisa-m () |
Публикувано | 22.04.07 14:18 |
|
Защо преди 12г? Слънцето ми е на 19гр стрелец в 12д и Юпитер в момента е на 19г в стрелец.Стрелец е на куспидата на 12д,а слънцето управлява 8ми.Сатурн е управител на хороскопа и има само хармони4ни аспекти,това до някъде ме успокоява.Сатурн в натала е в 10 съвпад с MC.
За сега няма болен от рода ми слава Богу,но ме заплашва психопат и аз наистина съм много уплашена.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nadia_nadia () |
Публикувано | 22.04.07 14:30 |
|
Ами преди 12 години е било предишното ти Юпитерово завръщане, тоест той пак е бил на тези градуси в стрелец и е провокирал същата ситуация. Значи сега положението не е от него, а от транзит на други планети и аспектите между тях като цяло с наталните.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ул Oви Xeй (Balance) |
Публикувано | 23.04.07 02:00 |
|
Ако махнем думите добро и зло от астрологичния речник нещата ще придобият съвсем различен вид.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Porto (fresh) |
Публикувано | 23.04.07 09:55 |
|
Звучи си доста плутонианско. Транзитен Плутон какви аспекти сключва?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|