|
Тема
|
Какво значи...
|
|
Автор |
ABe (разсеян) |
Публикувано | 20.04.06 02:19 |
|
"астрологичен близнак"?
Помогнете, моля!
Но обяснявайте с думи прости, моля, защото хич не съм запознат с вашата терминология.
Предварително благодаря!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
| |
Тема
|
Re: Какво значи...
[re: ABe]
|
|
Автор |
Rama (psychedelic) |
Публикувано | 21.04.06 07:48 |
|
Ми астрологичен близнак е човек, с когото сте родени в един и същи ден и имате почти еднакви хороскопи. "Почти еднакви", защото винаги има някаква разлика, дори да сте родени през няколко минути.
Доколкото съм забелязала, точното значение на този израз е доста разтегливо обаче. Защото за някои хора това означава просто да сте родени на една и съща дата - примерно 7 април - независимо от годината, часа и мястото. В този случай единствено слънчевите ви знаци ще са еднакви, дори може да не са на един и същи градус. За други пък трябва да имате еднакви слънца и асценденти - например ако се регистрираш на , там има една опция Astro-Twins, която ти "изплюва" всички хора от тяхната база данни, които са родени на същия ден като теб и имат същия асцендент.
Лично аз признавам за астрологични близнаци само хора, при които съвпада цялата дата на раждане - ден, месец и година. Но мисля, че този израз е по-скоро популярен, отколкото специализиран.
| |
Тема
|
Re: Какво значи...
[re: Rama]
|
|
Автор |
PYTHON (няма) |
Публикувано | 21.05.06 00:27 |
|
гледал съм хороскопи на двама близнаци женени за две близначки и те уверявам че не съм им еднакви хороскопите
| |
|
|
|
|