|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  простете на неукия   |  |  | Автор | Amilia (dobra) |  | Публикувано | 11.10.05 12:36 |  |  | 

но ще си позволя да ви попитам нещо
 на какво се дължи изострена и силна интуиция особено преди новолуние?и какво се съблюдава на планетарни проекции за силна интуиция?
 мерси
 извинете ако не е по тематиката на клуба

www.amilia.net

|  |  |  
             |  |  | 

Редактирано от galy на 11.10.05 16:03. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: не е необходимо да се знае всичко  [re: galy] |  |  | Автор | Amilia (dobra) |  | Публикувано | 11.10.05 14:13 |  |  | 

достатъчно е да може да пита и да признае не знанието си в определена област, без арогантност и да получи отговор без нравоучения и назидания

благодаря за отговорът
 очаквам с нетърпение и мнението на смарагд и на алукард
 и на тринити като се разкачи(това на шега)

www.amilia.net
 Редактирано от Amilia на 11.10.05 14:22. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: не е необходимо да се знае всичко  [re: Amilia] |  |  | Автор | galy () |  | Публикувано | 11.10.05 16:01 |  |  | 

Тогава да си беше задала въпроса на друго място...разбирам, че добре знаеш къде е мястото и форума на споменатите от теб хора...

amilia, amilia...мислех, че си задаваш въпроса с добри намерения и наистина те интересува....сега разбирам, че търсиш интриги отново...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: не е необходимо да се знае всичко  [re: galy] |  |  | Автор | Amilia (dobra) |  | Публикувано | 11.10.05 16:28 |  |  | 

интриги не търся, и не ме интересуват изобщо
 зададох си въпорсът с нормални намерения да получа отговор
 не знам къде са въпорсните хора в момента, просто погледнах из темите и им видях мненията, които ми се сториха доста компетентни

www.amilia.net

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: простете на неукия  [re: Amilia] |  |  | Автор | *Джeм* (луда undercover) |  | Публикувано | 11.10.05 18:27 |  |  | 

Боже!

Нищичко не разбрах от въпроса ти...

*"Москвичът - това е спортен модел танк"*

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: НО е необходимо  [re: galy] |  |  | Автор | trinity. (thumbs down) |  | Публикувано | 12.10.05 10:31 |  |  | 

Да си биеш моментално шута от клуба където не си желана и където не ти е мястото, за да не дойдем ние тука, че и тук да ти стане ''комфортно'' - и тогава ще се наложи да те изкарваме на носилка през централния вход на дира.

Жабо, знай си гьола и не пожелавай гьола на ближния си !! - Дирска заповед !!

|  |  |  
             |  |  | 

спри се навреме, щото се излагаш запореден път.

имаш късмет че уважавам юзърите , който пишат в този клуб и това ме спира да се захвана с теб.

що не дойдеш да си приказваме в клуб БвЧ...мммм....
        щото си СТРАХЛИВА.     

|  |  |  
             |  |  | 

Брабрела,
 моля те не ми влизай в темите.
 Писна ми от тем. Ти си навсякъде.
 Аман
 Ако няма какво да кажеш по темата, която е пусната, редактирай си мнението или го махни.
 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

www.amilia.net

|  |  |  
             |  |  | 

Страхлива ли съм - от снощи си говоря с тебе, даже преди секунда ти зададох въпрос за това как е маруля на африкаан. Знам, че не знаете с твоя колега, ама да питаш приятелите си в Южна Африка и да споделиш, ако не ти е проблем.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |